Sizce aldatma var mı, kız arkadaşım flört olduğumuz zamanlar sarhoşken yakın erkek arkadaşında kaldı, affedilir mi?

Biz o zaman florttuk ben daha once yaptigi bir yanlistan dolayi tavir koyuyordum o yuzden duygusal olarak bana acildiginda karsilik vermiyordum uzak sehirlerdeydik normalde ayni unideyiz unimi dondurdugum icin memleketimdeydim o sirada benim dikkatimi cekmek icin arada bir drunk text yapacagini o zaman beni sevdigine inandirabilecegini falan dusunuyordu ben de cok yapma etme falan demedim ama bana dedigine gore ailesi cocukluktan alistirmis her seyi kucukken deneyimlemis araba surmekten alkole kadar 8 birada bile sarhos olmuyomus vs. gibi yalanlar konusuyodu sonra bi gun ilgimi cekmek icin kavga ettikten sonra bara gitti arkadasiyla o arkadasi kizdi icip bana acildi biraz icinde daha icme diye surekli ikaz ettim cok iletisim de kuramadim arkadaslarimlaydim sonra sarhos oldu falan derken yanindaki kiz olan arkadasi ortak arkadaslari olan baska bi erkek arkadasini cagirmis o da cok samimi olmadiklari simaen tanidiklari baska okuldan bi erkekle gelmis neyse biraz daha oturdular barda bu cocukla konustum sen merak etme sagsalim yurda goturecegiz dedi o gece normalde konum isteyecektim oda arkadasina instadan yazdim o da sorun cikmasin diye odada uyuyo demis meger o gece cocugun evine gecmisler kiz arkadasi istedigi icin. guya kendisi hic istememis ama iki erkekle tek birakmamak icin gitmis. cocuk da sanki o kiz istedigi icin eve goturmeleri zorundaymis gibi onu tek goturursek daha problem olurdu diyor. normalde eve nasil girdiklerini hatirlamadi cocuk anahtari vermis kizlari onden gondermis siz odaya gecin uyuyun kapiyi kilitleyin demis guya ama sevgilim o kismi hatirlamiyo hatta sizin eve girip shot koyarken (iki erkek basbasa icecekllermis guya kizlar uyurken) ben salonda oturuyodum onu hatirliyorum diyo cocuk da siz odadaydiniz diye diretiyo. o sirada acik tekel aramislar ama bulamamislar ayriyeten madem kotu niyetli degildin sabah isi varmis gece yarisi evinde de tekila varken neden bira icin bufe ararsin ki iki tane sarhos kizi tek birakip?

Sizce aldatma var mı, kız arkadaşım flört olduğumuz zamanlar sarhoşken yakın erkek arkadaşında kaldı, affedilir mi?