Erkek arkadasımın bir tanıdığının ikram ettiği alkolu içtim ama ayrılık nedenimiz bu mu yoksa eski sevgilisini unutamamış olmasımı?

Millet erkek arkadaşım, ben ve benim bir kız arkadaşım üçümüz beraber denize gittik denize gittiğimiz yerdeki paralı plajın sahibi erkek arkadasımın tanıdığı abi dediği bir adamın yeriydi. Bu abi dediği adamda 50 yaşında falan neyse o da yanımıza geldi dördümüz sohbet muhabbete daldık adam yanında alkol getirmiş erkek arkadasımla beraber içmeye başladılar erkek arkadaşım 31 yaşında bende erkek arkadasım araba kullanacak fazla içmesin diye arada onun bardağından içtim neyse daha sonra erkek arkadaşım yola çıkmadan önce biraz uyuym alkol vücuttan çıksın dedi tamam dedik o uyumak için kenara gölge bir yere çekildi daha sonra ben, benim kız arkadaşım ve bu abi dediği adam sohbet etmeye devam ettik bu adam bana istersen sana bir bardak doldurym dedi bende hava çok sıcak olduğu için soğuk soğuk iyi gider diye tamam olur ama yarım bardak olsun çok içmek istemiyorum dedim adam doldurdu biz sohbete devam ettik o sıra erkek arkadasım uyandı yanımıza geldi birsey demedi ve benim bardağımdan da bir iki yudum içti falan derken biz kalktık eve dönüyoruz yolda buna araba kullanacaksın diye istemeye istemeye senin bardağından içmek zorunda kaldım dedim o da bana hem içmek istemiyorum dedin hemde kendine bardak doldurtmuşsun dedi 😅 bende hava sıcaktı sadece yarım bardak koydu onu içtim dedim birsey demedi konuyu uzatmadı kavgaya dönmedi ama bu olayın üstünden 2 gün geçti ve bana bir gece mesaj attı ben eski sevgilime olan hislerimi hala bitiremedim bu yüzden kendimi sana veremiyorum sana yalan söylemekte istemiyorum ilişkimiz daha da ilerlemeden ayrılalım dedi bende şimdi diyorum ki bu alkol olayına kafayı taktı eski sevgilisini mi bahane ediyor? yoksa gerçekten de eski sevgilisini unutamadı mı? çünkü kolunda kızın dudağının dövmesi falan var hala sildirmemiş ve o kızla 1 senelik ilişkisi olmuş ayrılalı da daha 6 ay olmuş. Benimle ise daha bir aydır beraberdi.

Erkek arkadasımın bir tanıdığının ikram ettiği alkolu içtim ama ayrılık nedenimiz bu mu yoksa eski sevgilisini unutamamış olmasımı?