Millet erkek arkadaşım, ben ve benim bir kız arkadaşım üçümüz beraber denize gittik denize gittiğimiz yerdeki paralı plajın sahibi erkek arkadasımın tanıdığı abi dediği bir adamın yeriydi. Bu abi dediği adamda 50 yaşında falan neyse o da yanımıza geldi dördümüz sohbet muhabbete daldık adam yanında alkol getirmiş erkek arkadasımla beraber içmeye başladılar erkek arkadaşım 31 yaşında bende erkek arkadasım araba kullanacak fazla içmesin diye arada onun bardağından içtim neyse daha sonra erkek arkadaşım yola çıkmadan önce biraz uyuym alkol vücuttan çıksın dedi tamam dedik o uyumak için kenara gölge bir yere çekildi daha sonra ben, benim kız arkadaşım ve bu abi dediği adam sohbet etmeye devam ettik bu adam bana istersen sana bir bardak doldurym dedi bende hava çok sıcak olduğu için soğuk soğuk iyi gider diye tamam olur ama yarım bardak olsun çok içmek istemiyorum dedim adam doldurdu biz sohbete devam ettik o sıra erkek arkadasım uyandı yanımıza geldi birsey demedi ve benim bardağımdan da bir iki yudum içti falan derken biz kalktık eve dönüyoruz yolda buna araba kullanacaksın diye istemeye istemeye senin bardağından içmek zorunda kaldım dedim o da bana hem içmek istemiyorum dedin hemde kendine bardak doldurtmuşsun dedi 😅 bende hava sıcaktı sadece yarım bardak koydu onu içtim dedim birsey demedi konuyu uzatmadı kavgaya dönmedi ama bu olayın üstünden 2 gün geçti ve bana bir gece mesaj attı ben eski sevgilime olan hislerimi hala bitiremedim bu yüzden kendimi sana veremiyorum sana yalan söylemekte istemiyorum ilişkimiz daha da ilerlemeden ayrılalım dedi bende şimdi diyorum ki bu alkol olayına kafayı taktı eski sevgilisini mi bahane ediyor? yoksa gerçekten de eski sevgilisini unutamadı mı? çünkü kolunda kızın dudağının dövmesi falan var hala sildirmemiş ve o kızla 1 senelik ilişkisi olmuş ayrılalı da daha 6 ay olmuş. Benimle ise daha bir aydır beraberdi.
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Eskiyi unutsa dövmeyi sildirirdi. Çocuk dürüst davranmış. Sen de adamla ne diye alkol alıyorsun. Bu kız yarın beni aldatır diye de düşünmüş olabilir.
Ya ne biliyim o an detaylı düşünmedim bir de adam 50 yaşında büyük abi diyoruz diye o kadar ince detaya takılmadım yani ama esas ayrılma nedeni benim alkol olayım değil kendisinin de dediği gibi eskiyi unutamamış olmasıdır dimi?
Laf niye soktu o zaman alkolle ilgili diye düşün bunu derim
Ya bu olaya takılmış olabilir ama benden ayrılmasını ana sebebi alkol değil bence kendisininde dediği gibi eski sevgilisini unutamamış olması diye düşünüyorum alkolden dolayı benden ayrılmış olsa eski sevgilimi unutamadım demezdi herhalde
Bence ikisininde etkisi olabilir
Beni hiçbir sosyal medya hesabından da çıkartmadı silmedi ne paylaşsam 10 dk içinde izliyor beni silmemesi kendi içindeki savaşı bittikten sonra bir geri dönüş olabileceğini gösterir mi sence
Ben sevgilin değilim ki kalpleri yalnız Allah bilir
Öylede hani bir erkek aklı olarak sormak istedim sadece mesela diyelim ki sen hayatındaki bir kadından eski sevgilimi unutamadım diye ayrılıyorsun ama o ayrıldığın kadını hiçbir sosyal medya hesabından silip engellemiyorsun o zaman senin amacın ne oluyor sence?
Merak. Acaba başkasını buldu mu diye bakarım arada. Pusu da beklerim yani bakalım benden sonra hemen bulmuş mu birini diye. Bulmuşsa iyi ki ayrılmışım derim.
Zamanı geldiğinde eğer hayatında kimse yoksa Geri dönül yoklamak için yani
Dönebilirim de dönmeyebilirim de. Eski sevgilim bana dönerse dönmem mesela 😀
Bence kafasında eski kız varken senin alkol meselesine de içerlemiş ve bu tetikleyici olmuş.
Ama böyle bir olayda esas neden eskiyi unutamamış olması dimi? Çünkü benim alkol meseleme kafayı takıp bundan dolayı ilişkiyi bitirecek olsa eski sevgilimi unutamadım demezdi seninle uyuşmuyoruz vs gibi birsey der öyle ayrılırdı diye düşünüyorum
Bence de ana nedeni eski kız. Yani zaten gel git halindeyken sanırım alkol hususu diğer kız için ağır basmasına neden olmuş.
Alkol olmasa başka birseyden dolayı yine ayrılacaktı o zaman çünkü eskiyi bitiremediği sürece hiçbir ilişki yaşayamaz ki
Kesinlikle. Bu sadece fitili ateşlemiş. Karar veremiyordu ve sonunda verdi.
Beni hiçbir sosyal medya hesabından falanda çıkartıp silmedi instagramda hikaye attığımda 10 dk içinde hemen izliyor bu ne demek oluyor o zaman eskiyi gerçek anlamda bitirirsem sana geri dönücem falan mı demek oluyor?
Gel ben sana soğuk bir bira dolduralım 🤣🤣
Pff dalga geçme ya bu adam gerçektende söylediği gibi eski sevgilisini unutamamışdır dimi çünkü benim o adamla alkol içme olayıma kafayı taksaydı bundan rahatsız olduğunu söylerdi ama ilişkiyi bitirmezdi ya da bundan dolayı bitirecek olsa bile seninle uyuşmuyoruz o yüzden bitsin falan derdi eski sevgilimi unutamadım demezdi diye düşünüyorum