Böyle bir erkek hakkında ne düşünüyorsunuz?

Merhabalar arkadaşlsr öncelikle ben 25 yaşındayım ve 3 yıllık bir ilişkim var erkek arkadaşımla evlilik kararı almadan önce birlikte yaşamaya başladık birbirimizi daha iyi tanımak için ve ileride oluşacak sorunları görüp ona göre bir karar vermek için ailem de beni destekledi bundan asla pişman değilim. Elimde mesleğim de var muhtaclık bir durumum da yok olamaz.

İlişkimiz çok güzeldi erkek arkadaşım çok iyi bir insandı o yüzden aynı evde yaşamanın harika olabileceğini düşündüm, önce benim çalışmamı istemedi daha sonra boyunu aşan bir iş kurdu dükkan açtı kiracı olarak ayda 150 bin tl ödüyor bunda da bir problem yok evimiz de kira aynı zamanda maddi yük tamamen erkek arkadaşımda çünkü öyle anlaştık ben ev ile ilgileniyorum 2 3 çeşit yemek yapıyorum temizlik yapıyorum her gün rutin bir şekilde önce çok dağınık olduğu ile yüzleştim sifonu asla çekmiyor küllüğü halıya düşürüp asla temizlemiyor basıp geçiyor kıyafetleri oradan oraya atıyor tamam dedim belki kafası çok yoğundur işinden dolayı olabilir daha sonra elektrik kesilmeye başladı ödemediği için tamam dedim olabilir sarjsız ve karanlık bir şekilde oturabilirim sonra su kesilmeye başladı 3 4 günü buluyordu bazen ödemesi tamam dedim olabilir ölmem yine aynı şekilde rutine devam ettim daha sonra ev ile ilgilenmemeye başladı haftalık alışveriş yapmak istemedi yapsa da her şeyi almadı ama her akşam mutlaka yemek yemek istedi tamam dedim bir yumurta kırıp yeriz ne olabilir ki daha sonra işinden dolayı çok geç gelmeye başladı gece 4 5i buluyordu tamam dedim ve aldatmadığına eminim düşündüğüm en son şey bile değil ama artık çok yalnızlaşmaya başladım vakit geçiremez anı biriktiremez hale geldik maddi sorunları çok fazla oldu çalışayım sana destek olurum dedim hayır dedi evleri ayıralım masraf azalır dükkan oturuncaya kadar dedim hayır dedi artık ne istediğini bile anlayamıyorum mutsuz hissediyorum. Buz dolabında yemeklik malzeme yok akşam alışveriş yapalım diyorum tamam gelince yaparız diyor daha sonra çok geç geliyor e hani gelecektin diyorum e öyle oldu diyor bu nereye kadar böyle devam eder bilemiyorum. Anneme yansıtmak istemiyorum dışardan harika bir ilişki gibi gözüküyor ama ben içten içe tükeniyorum. Abi ve abla tavsiyesi istiyorum. Evlenmeden önce bu şekilde olmasını bir yandan şans olarak karşılıyorum bir yanım ise çok kırgın.

Böyle bir erkek hakkında ne düşünüyorsunuz?