Kpss sınavına hazırlanırken beni arayıp birbirimize destek olalım diyen aylarca konuşan ama yüksek puan aldıktan sonra eski sevgilisi bu çocuğa dönünce bana hayatına bak aptal diyen biri hakkında ne düşünüyorsunuz
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Eski sevgilisiyle olmuş bir şey demem
Konu eski sevgiliden de başka bir şey konuyu anlamaya çalış istersen
Yaptığı karaktersizlik neyine bir şey demiyorsun
Sevgilin değil sonuçta
O şekilde konuşuyorduk sonuç olarak beni arıyordu soruyordu , telefonda seksting yapıyorduk, iltifat ediyordu, birbirimizi arardik nasıl geçiyor sinav vb aylarca boyleydik yani sonuç olarak o suçlu
Flört bu . Ona yüz veren sensin. Karakterini bile ortaya koyamamışsın. Bu çocuk benle böyle konuşuyor ama hangi sıfatla? Bile diyememişsin. O yüzden sana saygı duymasını bekleme. Ben çok da şaşırmadım buna.
Konuşurken bunları yasarken zaten adı konmuş oluyor ki ben sevgilim de diyordum ve çocuk gayet iyi bir tepki gösteriyordu kusura bakma da gayet de adı konulmuş burada ben de hata nerde , kendisinin ne yaptığını görmüyor musun
Adı konmuş olsaydı başkasıyla mı konuşurdu. Diğerinden bahsederken eski sevgili diyosun
Kızım sen anlamak istemiyorsun galiba demekki senin de eski sevgilin böyle bir şey yaşatmış sana dönmüş ki diğer kızları savunamiyorsun bu yüzden, bana göre adı konmuştu evet git flört ettiğin erkege sevgilim de tepkisini ölç sonra o da sana bebeğim vb desin , her gün günaydın yazsin , sen ona karış, o sana karışsın, sana neden geç yazıyorsun desin sana ulaşamadığında ara arda arasın, kusura bakma da bu kankalik olmuyor gayet de sevgililik ve flortten de öte bir durum oluyor ve benim hakkımda başkasına zaten sevgilimdi demişti
Böyle bir durum yaşamadım. Hayatımdaki her erkek bana sahip çıktı ve hep terk eden ben oldum. Sen ise başkasına tercih edilmişsin terk edilmişsin ve bunun acısını yaşıyosun. Ben kimseyi savunmuyorum sen bile emin değilsin sevgili miydik diye.
Hep terk eden sen oldun gurur duy bununla 😂sen minadini koyalım dedin yoksa onlar mı adını koyalım dedi cidden bunu iki taraftan biri söyledi mi sadece bu soruma evet ya da hayır de
Karşı taraf dedi
Demek sen baya surundurdun ya da yüz vermedin , demekki ben hemen karşı tarafa istediği tepkiyi verdiğim için böyle kolay vazgeçilen oldum yani konu zor olmak , ama bu yine de o kişinin bana hata yaptığını gösteriyor anladın mı
Zor olsaydın sende kim olma dedi
Bu benim haksız olduğunu göstermez, sorun sadece bende değil
Onda da vardır bilemem
Sen niye bıraktın sevgilerini
Daha iyisi vardı
Daga iyisi ile aranız nasıl
Çok güzel:)
Daha iyisi diye gittiğin için o çocuğu da sevmiyorsun diğerlerini de , bir insana daha iyisi diye gidilmez seviyorsun diye gidilir , demekki bu çocuktan daha iyisi karşına çıksa bunu da bırakacaksın ya da bir gün bu çocuğun karşına daha iyisi çıkar karmanı yaşarsın
Ne anlatıyorsun ya ne kadar kahroldun 😃 o kişiyi sevmiyordum şu an iyi ki bırakmışım diyorum... Çok daha iyi konumdayım , çok güzel seviliyorum , el üstünde tutuluyorum. Daha ne?
Qy maşallah sana , kahrolmadim senin mutluluğuna niye kahrolayim ne yaparsan yap bananae 🤣
Yok karma yok şu vs diyorsun :)
Alttakine yazdığını gördüm, çocuğun evinde falan kalmışsın kendi kendini basitleştirmilsin
Evde kalmak basitlik mi oluyor sen iyi misin bu ilk kaldığım değil yani biz dört senedir tanışıyoruz ve ben kaç kere evinde kaldım bu ilk değildi
Sonuçta zorla kaldığını söylemiş sana... Seninle olmak bir lütuf olarak bakması gerekirken sıradan görüyor işte
Zorla kalmadım kendisi bana gel kal dedi kardeşim izin alacak bendesin dedi , basit değilim tatlım ben derdimi hiç basit görmüyorum ki sonuçta bana kendi kal dedi ahahah
Sen her denileni yapaar mısın böyle? Ver dese olur mu diyeceksin...
Ben de istediğim için evinde kaldım, istemediğim birinin evinde niye kalayım iyi misin sen , basitlik evde kalmak değildir asıl basitlik gel kal demesine rağmen zorla kaldin demesidir ki yıllar önce de zaten kaldığım olmuştu onda sevdiğim için
Sevmediğim biriyle de birlikte olmam zaten Allah korusun
Neyse sonuç olarak o başkasına gitti yapacak bir şey yok
Sence whatsap resmim felan ona görünsün mu , beni engelledi her yerden
Bunu çok da takacağını sanmıyorum canım
Onun fikrini değil senin fikrini sordum sence ne yapayım
Sen bu durumda olsan ne yapardın mesela
Hiçbir şey yapmam fotom dururdu
Aslında ben de biliyorum nasıl davranmam gerektiğini ama hislerimi kontrol edemedim aslında bir istemiyorum deyince diyeceğime kelime sen bilirsin demek olmaktı ama yaşadıklarım yaşattıkları ağzıma geleni soylememe yetti
Sen ne dedin
Dedim iste bir şeyler ve kaldırdım fotoğrafımı içimden gelmiyor o beninher yerden engellerken benim fotoğraf koymam içimden gelmiyor , cidden üzüldüm cunku yaptıklarına ve ben ilk onunla beraber oldum , aylarca benimle görüşmek istemesi beni öncesinde de tanımasına görmesine rağmen söyledikleri beni baya kırdı yani
Ne kadar oldu bu olay
İki ay oldu ama halen sindiremedim cidden ruh gibiyim
erkeklere bu kadar niye bağlanırsınız ki
Haklısın, fazla değer verdim sence bütün olanlara rağmen whatsaptan sileyim mi yani beni hiç bir yerden görmesin dimi o da beni engellediyse
Engelemişse takmaz zaten sen de sal artık
Cidden bu yaptığına halen şok geçiriyorum
Helal olsun, delikanlı çocukmuş.
Cidden helal olsun mu
Oyle mi düşünüyorsun cidden
Yavuşağın teki olsa, sana hala duygu sömürüsü yapar, bütün bunların kendisinin çok zor bir adam olmasından kaynaklandığını iddia eder, seni keklemeye çalışırdı
Bak bu o. rusbo çocuğu olduğunu açık ve net ayan etmiş.
Bence gayet cesurca bir hareket. Bazı itoğluitler var, ısrarla düzgün bir insan olduklarına inanıyorlar
Bir kız da diyor ki sevgilisi değilsin sonuçta Bir şey diyemem diyor ya her şey basit mi bu kadar
Evet her şey bu kadar basit.
Tam bir şerefszmiş
Aynen bir fe bana zorla evimde kaldın dedi halbuki kendisi kal demişti , eskisi dönünce böyle yaptı