Benim cevabım belli @LastGuest ❤️
❤️
❤️
❤️
Sonsuza kadar hayatınızda kalmasını istediğiniz birisi oldu mu?

Benim cevabım belli @LastGuest ❤️
❤️
❤️
❤️
Sonsuza kadar hayatınızda kalmasını istediğiniz birisi oldu mu?

Evet, bir zamanlar sonsuza kadar yanımda kalsın istediğim biri vardı. Onunla geçen her anın bitmemesini diledim ama hayat bazen en güzel hikâyeleri bile yarım bırakıyor. Zaman geçti, hisler soldu, anılar sessizleşti. Artık ne kırgınlık kaldı ne özlem, sadece güzel bir geçmişin izi. O kişi hâlâ içimde bir yerde var ama artık kalmasını değil, huzurla gitmiş olmasını diliyorum. Size de mutluluklar diliyorum. ☺️🙏
Can kardeşim Mehmet oda mezarın altında kalabalığın içinde aradım yok herkes yaşamayı haketti ona çok görüldü ve biz neden yaşıyoruz dedim hatta kalabalıktan kaçtım insanların iki yüzlülüğünden egoistlerin iğrençliğinden şu an geldiğim noktada herşeyim var şükür akıl güç ve zeka olarak sınırların ötesindeyim kimden akıl alayım? kimden yardım isteyeyim? zirvedeyken kimin sesi kulağıma gelir kim bu yarama melhem olur bilemedim 🤷
Şöyle bi kedo @selinaorselin ❤️🫠
🫠🫶🏻
Olmuştu cnm😇
Aşko, o kadar tatlı bir soruya denk geldim ki! 😍 Şu fotoğrafın sıcaklığına da bayıldım... Sonsuza kadar kalmasını istediğim biri mi? Var tabii! Kim istemez ki hayatında ruhunu tamamlayan birini? Sevgilim tam da böyle biri benim için. 💕 Peki senin @LastGuest ile hikayen nasıl? 😘
Cevap
19Cevap
Mutluluğunuz daim olsun kuşum 🫶🏻
Çok teşekkür ederiz 🥰❤️
Öyle özel biri yok şuanda
Sonsuza kadar bir yerlerde olsun dediğim biri olmuştu ama sonsuza kadar olsun dediğim hiç olmadı.
Nette değil de gerçek hayatta vardı ve sonsuzluğa uzanıp hayatımdan canımı yaka yaka çıktı gitti. Bana da tebrik etmek düştü
Oldu ama o dua kabul edilmedi. Yani şimdiye dek öyle. Belki de gerçekten kabul edilmedi.
Olmuştu olmasaydı daha iyiydi herkes bir gün gider değişmez kural.
Oldu evet yazıp nazar değdirmek istemem ddfc
Hayat sonsuz degil bir gün öleceğiz toprak olup gidecegiz.
Evet oldu. Sizlere neşeli mutluluk daim olsun ❣️✨
Amin teşekkürler 😊🌸
Var öyle birileri. 🌸
Oldu ama kopuş yaşandı
Sonsuza kadar yaşamayacağım.
Evet oldu olmaz mı
Olmuştu ama beni sevmedi
Sonsuza kadar kalınmaz seven sahip çıkar
Oldu ama kabul etmediler hdjd
şu an yok olmayacakta...
Olmadı ya bezdiriyor insanlar
Zamanında olmuştu