Kızlar böyle bir erkekle adım atar mısınız?

Genelde evde vakit geçirmeyi okumayı ve araştırmayı seven biriyim. Lise hayatını da sevmezdim, orta okul ve ilk okulu da. Üniversiteyi açıktan okudum hatta, önce ön lisans bitirdim. Ha bu arada, ara ara işlere girdim çıktım, eğitim hayatım açıktan devam etti. DGS'ye girdim sosyoloji kazandım. Pandemi dönemine denk geldi, o sıra çalışıyordum ve hem de okuyordum, vs. Sonra 29-30 yaşıma geldi yaşım. "Bu", İş ve eğitim sürecimden vazgeçtim ve kendime şunu sordum, ben tarım üzerine bir şeyler okumak istiyorum dedim. Çünkü bir şeyler üretmek istiyordum. Sonra işte YKS'ye girdim, ziraat alanını kazandım ve bitirdim. Hocalarım daha önceden böyle bir öğrenci profili görmemişler, biraz bu durum onları afallattı :D. Neyse, okul bitti, 1-2 ay araştırma süreci geçirdim, sonunda bir yerle görüştüm. Serada üretim yapan biriyle görüştüm telefonda. Geçen hafta da gittim ve yüz yüze konuştum, iş oldukça ve yaptıkça para veririm dedi. Tamam dedim ben de, bu alan üzerine uzmanlaşmaya çalışacağım... Buradaki sorum, benim kişiliğim hakkında. Benim kişiliğim ve para kazanma yöntemim, bir kadın için uygun mu? Maddi durumdan çok potansiyele ve karaktere odaklanır mısınız?

Güncellemeler
7 ay
19 yaşımdan beri satış-pazarlama ve mağazacılık üzerine çalıştım, iş hayatımda 15. seneme girdim!
Kızlar böyle bir erkekle adım atar mısınız?