Güncellemeler
+1 yıl
Benim kardeşim yargılamayın hemen problemim var o yüzden böyle daha yeni terhis oldum deli raporuyla askerlikten akıl hastanesine yatırdılar komutanı dövüp karnımı jiletle kestiğim için akıl hastanesindede bana küfür eden adamla kavga esnasında bacağını kırdım sonunda deli raporuyla terhis oldum
Güncellemeler
+1 yıl
3 kez akıl hastanesinde yattım bir şans verin her insanin başına böyle bir şey gelebilir problemim var demekki ya da tam bir parazit manyagin insan gorunumlu vahsi hayvanin tekiyimdir ama şans verin olur olur
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Yaşamazlar
Allah korusun Allah bizleri iyi insanlara denk getirsin
Bu anlatiklarin kim bilmiyorum ama daha fazla kimsenin canını yakması mümkunse kizlardan da uzak dursun
Ne alaka biraz insan olun insanları yargılamayın böyle
Su an anlatklarin korkunc biri.. bunu kime anlatirsan anlat korkar kaçar
Ama çok sakin ve efendi biri zarar vermiyor durduk yere o nasıl olacak
Seni uzmek istemem ama ben korkarim böyle birinden de kaçarim yanlis anlama
Insallah duzelirsin annene babanaa siddet işkence yapma.
Ozaman kimseye söylememek gerekir artik böyle
Askerlikten döndüğümden beri anne babamla aram iyi
Görsem yolumu değiştiririm.
Bu sen misin?
Nolmus her kimse
Tövbeye gelsin o kişi. Her insan ikinci bir şansı hak ediyor ama anne babanın hakkı ödenmez. Ayaklarına yatıp af dilemesi gerekir aslında bu kadar işkenceye.
Peki kendin ile çelişkin nedir? Neden kendinden bu kadar nefret ediyorsun ki deli dedirtiyorsun?
Biliyor musun? Allah her kulunu seviyor özellikle tövbe edip ona yönelen kullarını. Geçmişini geçmişte bırak ve önüne bak tertemiz bir sayfa aç kendine. Öfke kontrolü için ilaç varsa al spor yap bol bol dua et
Akıl hastanesinde verdikleri ilaçları dilimin altına koyuyordum sonrada elime alıp tuvalete atardim içmedim hiç
Orada çalışanların hiç biri senin kötülüğünü istemiyor inan
Biliyorumda kardeş risperidon veriyor herifler bağımlılık yapıyor bu tür ilaçlar tek seferde 3 ilaç veriyorlardi benim akli dengem yerinde zaten ama yaptıklarım yüzünden yatırılıyorum
Seratonin dene. Netten sipariş verebiliyorsun. Mutluluk hapları ben de öfke sorunu yaşıyordum bu düzeltiyor gibi. Dene
Böyle anti depresanlar çok bozuyor beni zamaninda paxil almıştım çok kötü bişey
Hayır bu doğal bir hap denesene bir. Ben de antidepresan aldım kaç sene bu en yararlısı. Ve eğer ağır kimyasal içinde olsa zaten netten sipariş veremezdin. Glückslabor-seratonin diye araştır bir çok kişi faydasını görüyor
Tedavi olmak için ilk önce adam olmam lazim oda bende yok insanlıktan nasip alamamışım tam bir p. ç. kah.. benin tekiyim manyagın tekiyim daha 3 saat önce birinin el kıkırdaklarını makasla kesmeyi düşünerek zevk alıyordum sonra karnını jiletle açıyor ve iğne ile dikiyordum en son göz kapaklarını kaşına diktim
Düşünce olarak mı? Bundan neden zevk alıyorsun? Çocukken çok mu işkence gördün m
Bilmiyorum kardeş durduk yerde ya da nefret gibi bişey anlatilmiyor çocukken zor şeyler yaşamişim evet çocukluğum yok gibi bişey hep kötü
O zaman içindeki çocuğu sevindir ilk adımda
Dalga geçmeyin lütfen iyi olmadı
Dalga geçmiyorum çocukluğunda iyi olmayanı şimdi iyi yapman içindeki çocuğu sevindirecek. Hepimizin içinde küçük çocuk var bu kadar nankör olma be
Şaka gibisin ulan
Yo hayır gayet ciddiyim