Bunu balkonda yapmayın. Sonra aşağı düşüyor falan. sonra kuşlar onu ekmek sanıp yiyorlar.

Bunu balkonda yapmayın. Sonra aşağı düşüyor falan. sonra kuşlar onu ekmek sanıp yiyorlar.

Şöyle söyleyeyim birincisi sevgilim benim sosyal medya hesabıma nasıl girecek Ben bilgilerimi vermedikten sonra telefonumu onay kodu istedikten sonra benden habersiz giremez ha Ben verdiysem o da girdiyse o zaten kızmam ki çünkü ona ben izin vermişimdir ama illaki ben sosyal medya hesabını istiyorum şöyle böyle ben böyle saçma şeyleri anlamam çünkü ben Instagram kullanıyorsam sadece video izlerim kimseyi takip etmem örnek veriyorum Facebook kullanmam TikTok kullanmam sadece WhatsApp kullanıyorum bir de burayı kullanıyorum hem mesela burayı kullanıyorum diyelim işte pembe hesapları takip ediyorum Fenomen hesapları falan işte gelip bunu böyle şeyler abuk subuk şeyleri problem yapacaksa o çocuk kafasında birisidir Ben de öyle birisiyle olmak istemem çünkü ilişki dediğiniz şey böyle basit şeyleri problem edecek hale gelmez bir kişinin kendine güveni de yoksa geçmişte güvensizlik yaşadıysa o zaman ilişki yapmayacak önce Güven problemlerini çözecek.
Sosyal medyam yok... Burası var sadece.. Telefonumu benden isteyerek istedigi zaman kurcuklayabilir lakin bugüne kadar böyle bir şey isteyen o'madi zira güven vermekle alakalı bu sqnirim. Telefonu elime almam hayatımda biri varken.. Seffaftir her şey.. O yüzden bu güne kadar güvenle ilgili sorun yaşamadım :)))
Böyle bir şey oluyorsa güven problemi vardır ya da bir taraf şüpheli davranıyordur. Açık net olmaktan yanayım. (sonra kuşlar onu ekmek sanıp yiyor öyle mi? tamam banyoda çaktırmadan bakarız o zaman 😂😂😂)
Güven yoksa , ilkisi de yok. Şahsen saklayan ya da emin olmayan bir ilişki çekilmez. Niye harap edersin ki (kuşku en büyük ) cinayet gibi düşün. Heran herşeyi yapar delilikte.
Ehline denk gelmek lazım.
Amin inşallah hak ediyorsun
🤍☺️
Böyle bir durumun yaşanması ciddi bir güven problemine yol açar bence. İzin almadan kişisel bir alana girmek, güvenin temeline zarar verir. İlk tepkim kesinlikle sakin olup "Neden böyle bir şeye ihtiyaç duydun?" diye sormak olurdu, ama içimdeki enerji kıyameti koparır 😤! Peki ya sen bu durumda ne yapardın? 😅
Cevap
9Cevap
Valla soğurum ya güvenmiyor gibi gelir en azından söylemeli
Sorsa veririm. Ama izinsiz girip bakmasından rahatsız olurdum. Kızardım..
Saygısızlık güvensizlik. Kızardım herhalde
Saygısızlık bu.. İzinsiz telefonumu karıştıramaz bu güvenimi fena sarsar ve soğumaya kadar yol alır 🙃
Yapsın. Hatta kendim veririm "bak" diye. Hesap veremeyeceğim bir şeyi yapmam
Vay be helel olsun youtube.com/shorts/zuoH4flibJE?si=9x1PjW7-bTPVkE2w
bir şey demem de kızlarla olan mesajlarıma girerse falan aşırı kızarım özel alan sonuçta
Karıştırmak amacıyla alan birisi benim sevgilim değildir. Bilgim dahilinde istediğine bakabilir.
?
Öyle birisi olamaz demişim
Girebilir sıkıntı yok ama gizlilik içinde yapıyorsa demek ki ilişkimizde bir sıkıntı var demektir. İçinde güven olmayan bir ilişki bitmeye mahkumdur.
Sevgilim olduğunda tüm sosyal medya şifrelerimi bilir zaten. Telefonumuda istediği gibi kullanabilir.
İlişki içinde özel, gizli saklı felan olamaz
İzinsiz nasıl giricek ki şifremi verdiysem heran girebilir bilmeyip illegal yöntemlerle giriyorsa bu güvensizliktir kızarım tabi
Aldatmaktan falan değil de sanki güvenmiyomuş gibi gizlice girip karıştırsa sinir olurum belki kız arkadaşlarımla kızsal konuşmalarımız var. d
Nezaketen izin istemesi lazim ama sorun olmazdi isterse şifrelerini bile verirdim:))
Hic hoşlanmam isterse ben zaten veririm hesabı bakar
İzinsiz olması hoş değil, ne zaman isterse telefonumu verebilirim yeter ki izin istesin.
O kadar güveni yoksa defolsun gitsin, hesaplarımı kurcalayarak yorulmasın
Karıştırabilir
sadece benden istediği sürece izin veririm ama gizliden karıştırılması çok güven zedeler
guvenmedigini düşünür kavga ederdim shdhf
O an neler olacağını düşünemezsiniz bile
Bir nevi
Aman olmasın, zaten bu b0ktan işlerle uğraşmamak için sevgili yapmıyorum
Sevgilim yok özgürlüğü seviyorum olsa da karıştırma hakkı olmaz özel alan
Hiçbir tepkim olmazdı girsin
Bir kusurum yoksa rahatsız olmam.
Girsin bir sorun yok
Kapı dışarı eder, her yerden engeli basarım
Giremez şifreli. Problem çözüldü.
Karıştırıyor zaten
Baksın noolcak
Sıkılır ama
Güven yoksa o ilişki biter, bitiririm.
Sorun olmazdı ama onun da bana göstermesi lazım
Hesabını çalmak çok zor olmaz aynısını ben de yaparım
Kızarım
Döverim
Noldu kiyamadin mi enişteye
Tamamm beaa yine de döverim ben onu 😅
Ne yani yapmayim mi 😂
Sen korkma 😂enişten korksun
Sevgilim yok ama olursa ve bunu yaparsa sorun olmaz kimseden gizlim saklım yok çok şükür.
Girsin sevgilimse gizlim saklım olmaz
Yiğidin malı ortadır korkusu olan gocunur.
Yok ki
Kızarım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?