Çok canım yanıyor kafam çok karışık?

Birkaç yıldır beni seven bir cocuk vardı, ben onu istemiyordum fakat bana buluşma teklif etti ben de o gün biraz moralsiz bir günümdeydim kabul ettim gittim. O gün ben de ondan hoşlanmaya başladım. 1 oldu 2 oldu derken biz flört etmeye başladık sonra da sevgili olduk. Birkac aydır güzel giden bir ilişkimiz vardı fakat geçen gün benden ayrıldı, Ayrılmadan birkac saat önce birlikteydik oysa, Aklımı yitirdim delirdim sabaha kadar uyumadım. Hiçbir arkadasım mesajlarıma bakmadı yapayalnız kaldım. Beni seven bir cocuk vardı bende gittim ona yazdım sevgilim benden ayrıldı çok acı çekiyorum diye. Sonra o sabah birax hava almak için dısarı cıktım 8 9 gibi bu bahsettiğim beni seven cocuk da yanıma geldi aradan 10 dakika geçti geçmedi sevgilim geldi. Bizi biraz yalnız bırak dedi cocuga cocuk gitti sevgilim aglamaya başladı. Neyse çok uzattım cevao veren olursa detayları ile anlatırım. Ailesi beni istemiyordu bu yüzden geleceğimiz olmadıgını acı cektigini ama bunun zorunda olduğunu söyledi. İkimiz de çok agladık ve ayrıldık. Birkac saat sonra arkadaslarımla dısarı cıktım. bi baktım o da geldi. Orada değişmişti o kararlı cocuk değil de acı ceken pişman olmuş biri vardı. Eninde sonunda sana döneceğimi biliyorsun demi felan dedi hatta. Neyse işte o gün bana yalvardı. anneme yazdı arkadaşlarıma yazdı hepimize yalvardı nerdeyse. Sonra ben de ona dedim ki düşün kararını iyi ver benden ailen yüzünden ayrılma ihtimalin olduğu sürece bana gelme dedim. O da dün geldi düşündüm ve ailemi karşıma alamam ayrılalım dedi. bende tamam dedim. Sonra bana o cocuga sen mi yazmıştın o mu dedi ben de yalan söyledim o yazdı dedim sevgilim de bana yalan söyleme dedi en sonunda ben yazmıştım dedim bende. şu an vicdan azabı çekiyorum benden bu yüzden ayrıldı diye düşünüp ne yapcam bilmiyorum çok canım yanıyor. Birsürü paylasım yaptı kendini story attı notlarına ben efsaneyim diye sarkı koydu şey paylaşmış sansın vardı simdi beni uzaktan izle felan filan bir sürü şey ben de sadece sessiz kalıyorum sizce bana geri döner mi
Çok canım yanıyor kafam çok karışık?