merhabalar, konu çok fazla saçma ve aptalca ilk öncelikle bunu bildireyim :)
bir yıl hatta iki yılla yakın diyeyim bi süre önce biri ile tanıştım iyi hoş sohpetimiz vardı fakat hayatımda git gelli bir sevgilim vardı ve fazlasıyla toksit bir ilişkiydi yaşadığım kavgadan gürültüden ne hayatıma bakabildim ne de doğru kararlar aldığım bir dönemdi ve son bir ay önceye kadar ilişkim tamamen bitti fakat eski sevgilim rahatsız olduğu için sosyal ağlardan sürekli engelemek zorunda kalıyordum fakat çok samimi bulduğum bir arkadaşımdı hayatımda gördügüm en doğal insandı diyeyim ve kaybetmek istemiyordum. zamanla bana duyguları olduğunu falan açıklamıştı ama üstelememişti istemedigimi ve ilişki durumumu ögrendiği için. öyle böyle derken tekrar konuşmak istediğini belirti ve bende kabul ettim fakat son bir haftadır sanki ben onun peşinden koşuyormuşum gibi ve fazlasıyla kaçamak davranıyor napıcagımı bilmiyorum sanki yanlış yapıyormuşum gibi hissediyorum ve bu etkiden çıkamıyorum. sürekli onu düşünüyorum ve neden bir anda aşık olduğumu sorguluyorum onca zaman neden aşık olmadımda şimdi kaçmaya başladığında neden?
mmsm
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bence içinizden geçeni yapmanız lazım
Duygusal boşluktasın, olur öyle arada. Bu dönemini dostlarınla geçir, erkeklerle değil.
anladımm :)
Kisa yazaydin biraz
:)