Erkek ilk sevgilisine neden istek atıp sonraki sevgilisine gönderme yapar?

Ilk uzun iliskisi 5 yıllık benimleydi evlilik konusu gecersi sebepler catisma guvenszlik vs kavga ederek ayrildik ardından bu erkek yedekledigi kizla sevgili oldu 10 ay sonra ayrildi bikac ay sonrada üzgün dertli seyler paylasti ask guven sitem vs bana gonderme yaptigini hissettim bazi paylasimlarinda engelimi kaldırıp istek attı 1 hafta önce ayni suredede kendini paylasip muzik koymus geçmise dondum baktım sigara yaktım sen hep yanımdasin sandim boyle sozleri sarkinin oncesindede bulustugumz yerde foto atip blok3 neden biraktin beni sarkisiyla paylasmis bugunde benden sonraki ayrıldigi kızın calistigi isyerinin yaninda foto cekinip uzgun gondermeli muzikle paylasim yapmis onun gorebilcegi sekilde bnim gormicegimi biliyo tiktoktn ve instadan ayri seyler paylasiyo bu durumun aciklamasi nedir cunku ben seviyodum evlilik konusunda anlasamadigimz noktalar yuzundn kavgali ayrilmistk ama bna yanlislarini ogrendiktn sonra cok ofkeliydim hesap sormak istedim hep 1 yildir gormedim istek atti reddettim 2. Yi atti reddettim 1 haftadir ses yok napmaya calisiyo bilen yazabilirmi amaci ne

Erkek ilk sevgilisine neden istek atıp sonraki sevgilisine gönderme yapar?