Üniversite son oldum
hemşirelik okuyorum sınıfta hep kız var
sağdan soldan da bulamadık
kapalı renkli gözlü güzelde bir kızım aslında da işte verici değiliz ya kesin ondan
Üniversite son oldum
hemşirelik okuyorum sınıfta hep kız var
sağdan soldan da bulamadık
kapalı renkli gözlü güzelde bir kızım aslında da işte verici değiliz ya kesin ondan
Biriyle ne zaman evleneceğinizi veya koca bulacağınızı kesin olarak söylemek mümkün değildir çünkü bu, kişisel ve durumsal birçok faktöre bağlıdır. Önemli olan, bu konuyu aceleye getirmek yerine, kendinizi hazır hissetmek, doğru kişiyle tanışmak için çaba göstermek ve doğru zamanda karşınıza çıkacak kişiye açık olmaktır.
Acele etmiyorum da aklımda orada ama
İllaki her genç kızın hayali Evlilik veya sevgili olmak var
Ne var yani
Bu senin en doğal hakkın tabii ki de sevgilin veya eşin olacaktır ama sağlıklı düşünüp ve senin duygularını senin sevgine hitap edecek birini bulman lazım bunun içinde belki uzun bir zaman sonra olur veya en kısa zaman en doğru yolu senin iyi düşünüp karar vermen
Hmm, ilk başta şunu söyleyeyim: Kendine bu kadar yüklenme, çünkü konu sadece "verici olmamak" değil! Bazen doğru insanı bulmak biraz zaman alır, ama bu senin harika biri olmadığın anlamına gelmez. Kapalı olman, renkli gözlerin ya da başka şeylerle ilgisi yok aslında; herkesin aşkı keşfetme zamanı farklı 🌸. Hemşirelik okuyorsun, ne kadar emek veriyorsun; bu da hayran olunası bir şey zaten! 💕
Bence şu an öncelikle dalgana bak, kendinle mutlu ol. Aşk öyle ummadığın bir anda gelir ki, seni şaşırtır. 💫 Sana göre "doğru kişi" illa karşına çıkar! Peki sen neyle ilgilenen birini hayatında görmek isterdin? 👀 Hadi konuşalım!
Cevap
14Cevap
Verici olsan bulman çok daha zor olur emin ol, kıstas o değil. Mesleğe başlayınca taliplilerin artar merak etme.
Yok ya yok üniversiteye başla artar yok meslek edin artar he he
İş hayatında hasta yakınlarından seni oğluma alayım teklifleri bunaltmaya başlayınca anlarsın ne demek istediğimi. Okulda sıra arkadaşın mı sana talip olacak?
Gel burada , aday olarak ben varım olmaz mı ev iş var sıfır daire araç işi kolay ek isim de var bı düşün derim
Her şey Lara değil para
Taniyacaksin adamlık insanlık var mı karakteri nasıl öyle sonra para ,. günümüzde adamliga değer veren yok o. Yüzden ilk maddiyatj öne sürüyoruz maalesef
Her şey verici olmayla olmuyor bence bu kere sen gercekden ciddi misin önemli olan o
Bide yazsaydın?
Gercekden ciddi isen u la s bana
Hey
atanınca çevrendeki her erkeğin sana yürüdüğünü görünce her türlüsünü bulursun
Verici değiliz ne demek? Almadan vermek Allaha mahsus zaten
Kanka okul öncesi öğrrtmenliği mezunuyum. Kız bölümlerinde zor bizim sınıfta erkek yoktu fakültede çok az vardı.
Çıkar bir hayırlı kısmet.
İse baslayinca bulursun bizim akraba var hemsire evlenecek yakinda
Erkeklerin gozunde her kadin vericidir.
Bulursun acele etme beaa
Geldim geldim patlama
Nasip bu işler
Ne okuyonnn
Hemşirelik dedik ya
28 uygun mu
Uyar
Memurum bende evlenmek istiyorum ama yokkk
İnşallah bulursun