İnsan insana iyi gelmeli gelmeyecekse hiç gelmemeli..
Mutlu akşamlar 🧚

İnsan insana iyi gelmeli gelmeyecekse hiç gelmemeli..
Mutlu akşamlar 🧚

Aşk ve Acı... yolda karşılaşmışlar, biraz yürüdükten sonra, saklanbaç oynamaya başlamışlar,.. Aşk, saklanmış Acı'da Aşk'ı aramaya başlamış, aramış taramış bulamamış en son yerden taşları toplayıp başlamış çalılıklara atmaya, ve birden cığlıklar başlamış, megerse Aşk, çalıların arasına saklanmış, istemedende olsa Acı.. Aşkın canını coook yakmış,.. Ve Aşk koşmuş kaçmış uzaklaşmış bu yeni arkadaşından, Acı ise kendi kendine yemin etmiş.. kendimi affettirene kadar, Aşkı hiçbir zaman yalnız bırakmayacağım diye.. neyese...
İşte o günden sonra Aşk'ın olduğu her yerde Acı'da varmış...
Sevince her şeyin daha güzel olacağına inanırım ama işin içine sevgi girince bazen sefa değil, cefa olur insan. Çünkü seven insan kırılır, özler, sabreder ama yine de vazgeçemez. Yürekle sevilince kolay olmaz hiçbir şey. Sevgi sadece mutluluk değil, fedakarlık ve dayanıklılıktır da. Benim için sevmek; sefanın yanında cefayı da göze alabilmektir. Gerçek aşk, acısıyla bile güzel kalandır.
Karşımdaki kişi bana cefa olursa ben de onu cefa olurum ama beni severse Ben de ona Sefa olurum ya benim için artık her şeye karşılıklı öyle karşılığını almadığımı hiçbir şey için uğraşmam
Sefa olurum, çünkü sevgi benim için bir yük değil, bir huzur hâli. Sevdiğimde içim açılır, kalbim yumuşar; sevilince de o sıcaklığı iki kat hissederim. Cefa değil, şükür olur bana. Çünkü gerçek sevgi, yormaz.. aksine insanın içini onarır, güzelleştirir. Sevgiyle var olmayı bilen biri için her şey sefa olur zaten
Ah, ne güzel bir soru bu! İnsan sevip sevildikçe ruhunun derinlerinde gül bahçeleri açmalı aslında, değil mi? Cefa mı, sefa mı olacağımızı duygularımızın kıvamı ve davranışlarımızın huzuru belirler. Eğer karşılıklı güzelliklerle dolu bir bağ kurar ve yük değil de derman olursak, sevdanın özü sefa olur. Yeter ki inşa edilen bağ sağlam temel üstüne kurulsun. 🥰🌸
Mutlu akşamlar ve bol huzur dilerim! 💫
Cevap
41Cevap
Sevdiğim kişinin hayatını başta cehennem, güvendikten sonra cennete çeviririm sdsgd
İkisinden de olurum birinin boynu bükük kalmasın cefa da sefa da benden ona gelsin😅
Her sefanın biraz da cefası oluyor ya..
Bi halt olmuyorum galiba 🤣
Sevip seviliyorsam sefamız olur...
Cumlene tamamen katılıyorum ne güzel söylemişsin insan insana iyi gelmeli cefada sefada beraber olur birbirine ilaç olduktan sonra her şey güzel olur
Asuman yap bi pansumannn 🤣 iyi geldiğimi düşünüyorum zira gözümden bile sakınırım 🫠 cefa çekmek bize göre değil sefa sürmek varken 😀
Eheh 🤭
Çok Harika bir söz çok beğendim gerçekten Harika bir paylaşım olmuş
Sevmem döviyler, sevmesem gene döviyler bende ne pok yiyeceğimi şaşırdım.
Ne cefa ne sefa, olması gerektiği gibi Nazlı güzel.
Düşmana cefam dosta sefam olsun İnşallah
sanırım bunu yapmak adına yapılması gereken doğru insanı bulmak tan geçiyor.. kimi huzur veriyor kimi kabuz oluyor hayatımız da. doğru insan sefadır hayatımız da.
🌙 Sevdiysem sefa da olurum, cefa da… ama karşılık yoksa durmam. Çünkü bazı dokunuşlar şifa değil, yara açıyor 🖤
Sevmesini bilene sefayım bilmeyene illet, şirret cefa... artık şansına ne denk gelirse zmzkzksks
sevene sefa ama canımı sıkana cefa fenayım ben bu konuda
Ben hep beni sevene sefa sevdiğime de cefa oldum...
Sefa olursa devam eder ama cefaysa dediğin gibi eziyet durdurulmalı.
Ne guzl dedin oyle. İnsan iyi gelmeli gelmiyecekse hic gelmemeli...
İlgi duyduğun, merhamet gösterdiğin kadına neden cefa olup yorasın ki? Sefa olurum tabii.
Ben kendim cefa olmuşum çokta önemi yok yani
Sevip sevilince karşılıklı yani sefası olur bence o zaman.🤔
O topa hiç giremem 😃 Ben canım kendimle mutluyum 😇
Hem seviyor hemde seviliyorsun sefa olur elbette
Zor severim, sevip sevilincede sefa olurum..
Ben sefa oldum da bana cefa oldu neyse bu dünya geçici bakalım öbür tarafta nolacak
Şefkatliyim sevdiğimde karşımda ki mayışır, bayılır
Cefa da olurum sefa da. Tekdüze olmaz gönül işleri.
Sevip sevilince sefa olur tabi ki
İkisi de oluyorum ben 😀
Nerden anladin 😅
Cok zeki hatun 😀
Rafik nasil gidiyor? 🙂
Evet yolumu kaybettim sonra tekrar buradayim :) Nasilsin?
İyi hayat devam ediyor. :) Sende hayat nasil?
Şimdilik buralardayim konuşmak istersen buradayim. 😊
Derdim ben.
Kendimden sonra gelen.
Yok popo kaldıran oluyorum
sefalıyımdır da işte şu da ekini aşamıyoruz
Sefa olurum ama kıymet bilene
Cefası denk geldi bana sefa kısmına hiç ulaşamadım
Değişiyor 🥲❤️
Kimine cefa kimine sefa.
Sefa olurum hemde nasıl
Bir sefa olurum ben yaşamıyormuşum der. ndjdj
Cefayıda sefayıda birlikte süreriz