Sevgilinizin bütün hayatının yalan olduğunu öğrenseniz ne yapardınız?

Sevgilimle tanışalı nerdeyse 3 yıl olacak, ilk tanıştığımızda annesi ve babasının olmadığını söylüyordu. Öz abisiyle birlikte yaşıyordu İstanbul'da, ve bir ablasının olduğunu söylüyordu evlendi dedi, sonra başka bir şehire gitti üvey annesi ve babası olduğunu öğrendim gittiği yerde üvey anne babasının memleketi halende burada yaşıyor ilk şoku burada yaşadım. Ondan sonra bana efe adında kardeşi olduğunu söyledi, beraber yaşadığı abisiyle efenin soy isimleri instagramda aynı ama kendisi üvey anne babasının soyadını almış yani sevgilimin soy ismi farklı. Sevgilimi 4 yaşında almışlar sevgilimin üvey annesi bana söyledi tabi bunu, kızım dedi gerçek annesi aslında yaşıyor dedi şok geçirdim. Mahkemede hakime kocam öldü benim çocuklarıma bakacak gücüm yok en azından helal lokma yesinler diye vermiş. Öz babası ise kalp cihazıyla yaşıyormuş ölmüş. üvey annesi bana böyle anlattı hatta galiba bunu duymuş biz gizli konuştuk üvey annesi kızım bunları yavuza söyleme bana kızar dedi bende tamam teyze dedim. Beni aradı sevgilim ne konuştun annemle ne anlattı sana dedi. Sonra onlarla yaşarken bana 5 yaşında kardeşim var dedi benim gibi evlatlık aldılar dedi. Ondan sonra bu evden ayrıldı anlaşamadılar, sonra ortaya bir ablasi çıktı 28 yaşında onunla beraber bir evde yaşamaya başladılar sevgilim bir otelde çakışıyodu. Hatta orada ablası doğum gününü kutladı öz halasıda vardı. Desem ablası değil neden öz halası sürekli o evde. Valla ben bu olayı çözemedim, neden bana öz annem öldü diyip yalan söyledi. Öz annesi orduda yaşıyor buldum, beni öldü diye kandırıyor ama hâlbuki yaşadığını biliyorum. Üvey annesi kızım öz annesinin yanına gitti ama onunla bağ kuramadı dedi hatta sevgilim hakkında öz babasıda böyleymiş dik kafalı biriymiş aynı babası gibi dedi. Baba tarafı çok pislik kızım bunun demişti.
Sevgilinizin bütün hayatının yalan olduğunu öğrenseniz ne yapardınız?