Gerçek aşk, her şeye rağmen kalan mı, yoksa gitmeyi bilen mi? 💝🪢

Gerçek aşk, her şeye rağmen kalan mı, yoksa gitmeyi bilen mi? 💝🪢

Her şeye rağmen kalmak her zaman aşk göstergesi değildir. Bazen travmalar, bazen kendinle ilgili problemlerdir. Gitmeyi bilmek de her zaman sevgisizlik değildir bazen birlikte olmuyorsa ikinizin de psikolojisini ve ruh sağlığını düşünmektir. Sevgi olsa bile sürekli birbirini üzen iki insanın bir arada durması onlara zarar verir
Gerçek aşk çoğu zaman gitmeyi bilmektir her şeye rağmen kalmak bir aşk değildir eğer karşımdaki kişi bana eziyet ediyorsa beni küçük düşürüyorsa kalbimi kırıyorsa benim sevgimi aşkıma değer vermiyorsa sürekli olarak beni üzüyorsa bu her şeye rağmen kalıp da ben onun eziyetini sıkıntısını çekmek zorunda değilim dünyaya bir daha gelmeyeceğim. Ama değer görmediğim yerde sevdiğim halde çekip gitmek bence daha önemlidir.
Tek taraflı duygular olumlu veya olumsuz kişinin kendine olan öz saygısını bitirir.
Kendine saygı duymayan kişi için karakterden bahsetmek mümkün mü?
Karşındakine saygı duyabilir mi?
Hayatta kalabilir mi?
Hepsini bir tarafa bırakalım.
İnsanlar kendi yapamadıklarını başkasından bekleyip yapamadıklarında karşındakini suçlarken aslında altan altan kendilerini mi suçlarlar?
Her şeye rağmen kalan sonunda aynı çatı altında yuva kurmayi başarandır
Aşk dediğin, bazen kırık dökük bir hikayede kalmak kadar zor, bazen de o hikayeden gözyaşlarıyla gitmek kadar cesur bir şey bence... 💔 Kalan da, giden de aslında aşkı yaşatmanın kendine göre bir yolunu buluyor. Gerçek aşk belki de ikisini de bilmekten geçiyordur. Peki senin kalbin ne diyor? 🍷✨
Cevap
2Cevap
Gerçek aşk gitmeyi bilen ve yeri geldimi kalmayı bilenle olur gerçek aşk tahammül ile olur...
Gerektiği zaman gitmeyi bilmektedir
Her şeye rağmen kalan
Ask yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?