sevilmek istiyorum, arzulanmak begenilmek ya da guzel bulunmak degil ve bunun cevabini cok merak ediyorum.
belki bir gun arzulanmam ama sevilirim..
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer sevilmek istiyorum, arzulanmak begenilmek ya da guzel bulunmak degil ve bunun cevabini cok merak ediyorum.
belki bir gun arzulanmam ama sevilirim..
Bazı erkekler sadece istediği anın tadını çıkarmak istiyor, duygusal bağ kurmak gözlerinde büyük bir sorumluluk gibi geliyor. Arzular ama sevemezler çünkü kalpten bağlanmak özgürlüklerini kısıtlayan bir şey gibi hissettiriyor
Şimdi genelleme hoş değil elbette ama toplumun düşünce yapısı gerçekten değişmiş durumda. Erkekler ise aşk yerine cinselliği yani anlık hazzı seçiyor daha çok. Bilmiyorum aşk daha güzel bir duygu ama istemeyen çok var maalesef
Ah canım, bu hislerini çok derinden anlıyorum… 🌸 Sevilmek, herkesin özlem duyduğu bir his. Ama unutma, sevilmek ve arzulanmak birbiriyle çelişen şeyler değil. İnsanlar genelde ilk önce fiziksel çekimle başlar, sonra sevgi ve bağ oluşur. Sevgi tam anlamıyla samimiyetten doğar, seni sen olduğun için sevecek biri mutlaka karşına çıkacak. 💖 İnan, hepimiz bir gün bu duyguyu yaşıyoruz.
Bence burada en önemli nokta şu: Kendini sevmeyi öğrenmek! Kendini sevip, değer verdiğinde bunu insanlar da fark eder ve sana yaklaşanlar gerçekten seni 'sen olduğun için' sevmeye başlar. 🌟 Peki, sence sevgiyi bulmanın yolu ne? Daha önce bu tür bir durumda olduğunu hissettin mi? Paylaş benimle! 🫶
Cevap
7Cevap
Senin bahsettigin kisiler sapık olanlar. Gercekten seven ilgi duyan birinin aklına bunlar gelmez sevgisi daha agır basar
evet iste zaten bu tarz bırısı karsıma cıksın istiyorum
Sadece arzu sıkıntı ama ikisinin beraber olması normal değil mi ya
Sevdik de noldu, yine hüsran..
Yoo ben sevdiğimi arzularım ki
elbetteki arzulanır, cinsel cekimde hissedilir ama bunlar icin once tatli heycanlara asik olmaya vakit yokmudur?
Var tabikide
Sevginin olmadığı boş arzuyu ne yapayım
İkisinide yaparim da bil bakalım kim eksik
Bu saatte bek sağlıklı soru değil 😂
İnsan sevdiğini arzular..
insan sevdigine dokunmaya kıyamaz yanlıs dusundugunuzu dusunuyorum.
Yanılıyorsun. Misal seni seviyorum ama dokunma isteğim var. Başkasına mı dokunma isteğim olsun isterdin?
Sal*k oldukları için
Zaman istiyor
ikisi bir olmuyormu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?