- Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılVe sen hala buna mı üzülüyorsun. İki yüzlü, akılsız, vicdansız, duygusuz, boş ve yalancı biri olduğunu ap açık öğrendiğin hal de hala böyle bir soruyla gelip ne dememizi bekliyorsun. Adam değilmiş, insan değilmiş, Allah kitap, Peygamber kotkusu yokmuş, büyük bir beladan kurtulmuşsun deyip daha fazla nefes tüketmek istemiyorum bu mesele için.
12 Yorumla
Soran+1 yılAllah'a havale ettim benim gibi seveni kendi elleriyle itti
- +1 yıl
Aynen öyle. Yeni bir sayfa açın ve daha dikkatli olun bundan sonra.
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılLna ben kızların istediği gibi yakışıklı, en az 1.85 boyunda, geniş omuzlu, büyük penisli, kaslı, esmer veya kumral vb. özelliklere sahip olmadığım için evde kaldım; kimse beni sevmeyecek ve istemeyecek. Şu hayatta en çok istediğim şey çocuklu, mutlu ve huzurlu aşk evliliği ama imkansız işte. Adamdaki şansa bak!! Onu unutun ve umursamayın.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
63Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 261b cevap paylaştı.
u +1 yılKadınlarda gerçekten seveni istemezler
00 Yorumla 'Okşayan elin kıymetini bilmeyenler, tekmeleyen ayağı öperler.'
Onlar kıymeti ancak kaybedip tekmeleyen ayakları öpünce anlarlar04 Yorumla
Soran+1 yılÇok üzdü beni ümit verdi bıraktı gitti
Soran+1 yılPeki yasattigini yaşar mi
- +1 yıl
Sen ne yaşadın öyle ya
+1 yılGerçekten seven kişiyi değil de onlara acı çektiren, onları umursamayan kişilerin peşinden koşuyorlar. Bu çoğu kişi için böyle
03 Yorumla
Soran+1 yılBen napicam ya beni slk yerine koydu sevme beni git dedi hakaretler etti bana
- +1 yıl
Sende onun peşinden koşma umursama ki zoruna gitsin. O zaman içten içe seni merak eder acaba neden beni hemen unuttu diye düşünüp durur
Soran+1 yılZaten hiç yazmıyorum ben sevmemiş işte beni sana donmicem dedi😕🥺
- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılTürk erkeklerı aldatan yalan söyleyen parısıni yiyen hiç duşunmeyen bencil kadınları sever düzgun birini sevmezler oyle birine aşıl olup unutamazlar ve butun kadinları düsman olarak gorurler kadınlar soyle boyle diye konusur dururlar
12 Yorumla
Soran+1 yılOda istemedi beni adam akıllı sevdim ama ben sevmiyorum seni diyip hakarett etti
- +1 yıl
boş ver unut gitsin
+1 yılYani bende neden kizlar seven erkeklerin degeriji bilmez diyorum surekli
Ama artik saldim yani ben nasil diye sorma bende bilmiyorm ama pek umursamiyorum artik cikarsa karsima ccikar diyorum sende drneyebilirsin03 Yorumla
Soran+1 yılAma ben onu seviyorum diye bana hakaret etti sevme git diyor🥺
- +1 yıl
Şu an calisiyorum 6 da yazacam dertlesebiliriz ayni sorun bendede var
- +1 yıl
Burdamisin acep
+1 yılKimsenin ahı kimsede kalmaz bunu asla unutma birgün sana geri dönücek bunu biliyorum ama asla afetme başkası için seni bırakanı. alışıcaksın zamanla onun yokluğuna ve artık onu istemiyeceksin sana tavsiyem asla üzüldüğünü yıkıldığını gösterme hem dimdik ayakta mutlu olduğunu sansın sakın yazma arama onu sakın heryerden çıkar sil numarasını biliyorum dünyan yıkılmış gibi oluyorsun pek çok gece ağlıyıcaksın canın acıyor ama alışıcaksın
022 Yorumla
Soran+1 yılÇok ağladım knk umursamadi beni dün yazdı sana asla donmicem sevmiyorum zorla sevemem kriterime uymuyorsun Slk gibisin dedi 🥺😕ben onu seviyorum diye hep hakaret etti bana neden böyle yapıyor ya
- +1 yıl
Ve şunu söyliyim bir erkeğin üstüne ne kadar düşersen o kadar bıktırır kaçırırsın ha diyorsan ki beni sevsin ya da istesşn o halde kalk kendine gel ınstagramda sürekli foto paylaş gittiğin gezdiğin heryerde foto paylaş o zaman diyedekk mi ya bu kız neden üzülmüyor benim için yoksa birimi var onu mutlu ediyor ya da bu çok özgüvenli baksana bunu bıraktım hayatına devam ediyor diyecek ve seni kazanmaya çalışacak tabi başkasını gerçekten sevmiyorsa
Soran+1 yılPaylaştım genelde işte ama parktan bir kızı seviyormuş napicam ya😕
- +1 yıl
Ee sen hatayı başta yapmışsın canım hep vazgeçilmez kadını oynayacaksın çocuk bir kere seni cepte görüyor ah ah biz kadınlar hemen kaldırıyoruz kendimizi sende unursamiyicaksın bunu dene yoksa daha kötü olur
Soran+1 yılAma napicam iste hiç yazmiyorum bende zaten sevdiğimi bildiği için mi böyle yapıyor niye haketmedigim halde hakaretler etti bana 🥺ben bunları hakedicek naptım kendisi ümit verdi gitti sonra
- +1 yıl
Parktan mı anlamadım seninle beraberken mi birine aşık olmuş
Soran+1 yılYok şu an boşlukta diye her bakanı kendisine aşık sanıyor parka gidiyormuş ordan kız bakmış kendisine aşık sanmış
- +1 yıl
Öyledirler umut verirler hayaller kurdururlar sonra yarı yolda bırakırlar çok sevdiğinden kaybetmişsin ama onu değil kendini
Soran+1 yılTabi öyle çok ümit verdi seni seviyorum bırakmam diyordu sonra bıraktı gitti Allah'a havale ettim yaşattığı seyleri yasasin diye🥺
- +1 yıl
Kaç yaşında şu çocuk
- +1 yıl
Elbet ki yaşıyıcak yaşamadan ölmez
Soran+1 yıl18 ikimizde
Soran+1 yılBirde bana takintilisin falan dedi niye böyle yapıyor ya seviyorum diye aptal yerine koyar mi insan
- +1 yıl
Hmm yaşlarınız şu an küçük bence şu an çok duygusal düşünüyorsun ve kusura bakma ama sevdiğin çocukta çok ergen miş asıl aptal olan o bence bak sana tavsiyem birşyle olurken senden 1 2 yaş büyük olsun bende 18 yaşında biriyle oldum herşeyi ondan öğrendim aşkı sevgiyi olgunluğu o zamanlar o 20 yaşındaydı ben 18 e yeni girmiştim diyordum keşke oda benle yaşt olsaydı ama şu an o 22 ben 20 ve bazen diyorum keşke benden 1 2 yaş daha büyük olsaydı çünkü erkekler geç olgunlaşıyor kadınlara göre
Soran+1 yılNe zaman olgunlaşır bu ya tabi ergeniz ikimizde heralde ama ben ciddi düşündüm onla hep
- +1 yıl
Bana diyordu çok takıntılısın falan filan diyordun takıntılıysam git o zaman alla alla ya sonra zamanla anladım ki gerçekten çocukluk yapıyor muşum en ufak şeyleri büyütüyor muşum ayrılıklar oldu aramızda ama en sonunda herşeyimi kabul ederek bana geldi nazını tribini çekemem diyerek gitti tabi bende az değildim ve bana çok kez ulaşmaya çalıştı bütün kapıları kapattım ona engelledim heryerden aradı ulaşamadı mesaj attı ulaşamadı en son teyzemden ulaştı bana tek kelime neden geldin dedim istemiyorum dedim ona çok seviyordum ve emin ol hep bunu dedim herkese ömrüm boyunca asla kşmseyi onun yerine koyamam koymamda evlensem dahi çünkü çok kişiyle denedim olmadı denediğim bütün erkeklerle en fazla 3 4 gün sürebildi karşıma geçip ondan başka gözlerime bakan herkese lanet ettim başka biri gözlerime baktı diye çok ağladım ama en sonunda geldi bana herşeyini kabul ederek geldim dedi bak hala bile çok emin değilim sevgisinden ama seven insan bir yolunu bulup geliyor dayanamıyor er ya da geç gururunu kırıp geliyor paşa paşa nazını tribini saçmalıklarını çekiyor. henüz çok çok yolun başındasın kimlerle karşılaşacaksın bilemezsin sana değer vermeyini sil at.
Soran+1 yılAiyorum sende zor zamanlar geçirmişsin knk ama gerçek seven zor vazgeçiyor.
- +1 yıl
Zamana bırak en iyisi bu 😊
Soran+1 yılPeki bir gün pişman olur mu yasattigini yaşar mi
- +1 yıl
Yaşayacak pişman olacak buna emin ol bundan yana gönlün rahat olsun
Soran+1 yılİnşallah öyle olur
- +1 yıl
İnşallah 😊
gitmiş işte senin de silmen gerekiyo bi de başkası için bırakmış bunları düşünüp çocuktan soğumak için kullan
02 Yorumla
Soran+1 yılKarma yaşar mi
- Aşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılAyni sizingibi iste siz seveni cokmu istiyorsunuz birde dalga gecersiniz sizlerin yeni yeni basina geliyor niye kabullenmiyorsun en azindan erkekler hakaret etmiyor dalga gecmiyor kucuk dusurmuyor
00 Yorumla
+1 yılBöyle. :D
https://voca.ro/1fhRDO0GajEE04 Yorumla
Soran+1 yılAma ben çok sevdim onu hayal kurduk ümit verdi sonra terk etti gitti seviyorum diye SLK yerine koydu
- +1 yıl
Öylesindir belki
Soran+1 yılHakaretler de etti bana sırf soguyayim diye
- +1 yıl
Ağzına sıçanı seviyorsunuz boşuna dememişim :D
Erkekler içinde geçerli kadınlar içinde geçerli olan bişey var 10 kişi ister onu istemeyen 11. Kişiye kafayı takar durum bu
02 Yorumla
Soran+1 yılOff çok ağlıyorum ya
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevmek için tercihleri olan birinin diğerini tercih etmesi durumunda başka sevmelere yönelmek için fazla serbestsin, ama ruhun köle, kendine saygısı yok, ilgisiz duran bir sevgiye umut açmış hala beklemekte.
01 Yorumla
Soran+1 yılAllah'a havale ettim ben ben onu severken bana ağır konuştu şimdi ise baskasini seviyor
- Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılHep öyle olur zaten seni seveni sen sevmezsin senin sevdiğin seni sevmez
01 Yorumla
Soran+1 yılmaalesef öyle sevmedi beni😢
+1 yılHayatın kuralı 4s'den ibarettir diye boşa dememişler. Ne kadar seversen sev kıymeti olmuyor işte. Sevmiyorsa zorlama unutmak senin için en iyisidir.
00 Yorumla
+1 yılO zaman ben de şöyle sorayım; Neden, kadınlar kendilerini seveni istemezler?
02 Yorumla
Soran+1 yılBeni seven yokki ztn
- +1 yıl
Senden bahsetmiyorum, genelleme yaptım. Yani, sadece erkekler değil, kadınlar da kendilerini seveni görmezden geliyorlar
Niye moralini bozuyorsun baska insanlar cikar karsina sıkma canini
01 Yorumla
Soran+1 yılOndan başkasını gözüm görmüyor brnim
Aşk İlişkileri konusunda 16b cevap paylaştı. Kizlarda sev3ni istemez genelde. Bu dunya boyle onune bakacaksin ilk terkedilen sen degilsin
02 Yorumla
Soran+1 yılGeri kendime nasıl aşık edebilirim ya çok agliyorum
Kıyamam lan cokmu sevgiye ihtiyacın var benim yaşım 24 gel ben sevim. seni bu aralar zaten duygusal boşluktayim 😅😅
00 Yorumlaeee hayatın kanunu bu maalesef :D kızlarında hiç hak etmeyecek erkeklerle olması gibi
02 Yorumla
Soran+1 yılOda aynısını yaşar mı😞😞çok üzdü beni
+1 yılSevmek zorunda mi? ya da seni seveni sen sevmek zorunda misin?
05 Yorumla
Soran+1 yılNapicam ya 😞
- +1 yıl
Red edilmeyi hazmedip unutup hayatina bakacaksin
- +1 yıl
Düşünmeyeceksin
Soran+1 yılYa çok zor
- +1 yıl
Sen kabullenmiş caresizlik ile zor goruyorsan zorlasir zaten. Dusunmemek basittir. Düşünerek üzmek daha zor
- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılKimi bulamaz kimi bilemez sen hayatına bak salla gitsin
02 Yorumla
Soran+1 yılYa olmuyor işte 😞napicam ben ya
- +1 yıl
Hobi edin
Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Kızlarda seven erkeği istemiyorlar kaderin oyunu sanırım
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 475 cevap paylaştı.
+1 yılKızlar neden onu sevene gelmezler peki benim de bundan canım yandı
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı.
+1 yılNe biliyorsun mutlu olamayacaklarını? Kızın g. tü yeterince güzelse her şey hallolur
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 529 cevap paylaştı.
+1 yılBunun tam tersinide bi sorsana hemcinslerine. Hey gidi herkes kendi penceresinden bakıyor olaya.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Merhaba , erkeği kadını yok karaktere bağlı bir durum.
00 Yorumla
+1 yılBu erkekler olsun kızlar olsun Nerede psikopat var Ona giderler
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHem istemedi diyorsun hem yarıyolda bıraktı. İlişkiye başladınız da mı yarıyolda bıraktı yoksa platonik miydi?
03 Yorumla
Soran+1 yılHayır beraberdik ümit verdi briakti gitti sırf seviyorum diye hakaret etti lanet olsun ya ben sadece sevdim şimdi ise parktan bir kızı seviyormus mutlu olamicak oda
Cevap sahibi+1 yılAcısı çıkar ondan merak etme için rahat olsun.
Soran+1 yılİnşallah çok ettim hemde bana bunları yasatmicakti severken yarı yolda bıraktı oda birakilcak😞😞😞
+1 yılSen seni sevenlere şans veriyor musun hep? İyi olmuş
01 Yorumla
Soran+1 yılBeni seven olmadı ki hiç sadece o olmuştu
Gizli Üye(30-35)+1 yılbüyü mu yaptirdin nereden biliyorsun mutlu olamayacağını?🤔🤔
021 Yorumla
Soran+1 yılAhımı aldi beni böyle birakmicakti ben onu severken çok hakaret yedim 😞
Cevap sahibi+1 yılseni aldattı mi peki?
Soran+1 yılBaşka kızı sevdiğini öğrendim😞😞birde yalan söyledi kimseyi sevmiyorum diye oda briakilcak
Cevap sahibi+1 yılseni sevdiğini söyledi mi peki?
Soran+1 yılÖnceden söylemişti ama sonra bırakınca sevmedim hiç dedi bugünde kimseyi sevmiyorum dedi yakaladım parktan bir kızı seviyormuş 😞😞
Cevap sahibi+1 yılhmm durum biraz karışık lehine olabilir gibi geliyor yine de
Soran+1 yılNasıl yani
Cevap sahibi+1 yılsen haklisin gibi geliyor bana da
Soran+1 yılAma beni haksız gördüm seviyorum diye beni psikopat sandı. Ümit verdi gitti o parktaki kız kim ya nasıl baglicam bunu kendime yalan söyledi bana 😞😞
Cevap sahibi+1 yıldaha baglamaya çalışma yol ver gitsin
Soran+1 yılYasattigini yaşar mi
Cevap sahibi+1 yılyaşayabilir sen kafaya cok takiyirsun simdi ama zamanla geçer merak etme
Soran+1 yılYa geçmiyor işte niye takmıyor beni yaa😞😞😞😞😞
Cevap sahibi+1 yılgjzljden cjksam geljr mjsjn böyle zor oluyir sayfa uzadi baya
Cevap sahibi+1 yılorada misin?
Cevap sahibi+1 yıluyumadin mi hala?
Soran+1 yılSevgilisi varmış😞😞birde kimse yok diyordu
Cevap sahibi+1 yılsen onu çok seviyorsun anlaşılan?
Soran+1 yılHemde çok benimle dalga geçiyor sevmeseydin dedi başkasına aşığım dedi😞😞😞
Cevap sahibi+1 yılsenin gibi kadınım olsun başka bir şey istemem
Cevap sahibi+1 yılsenin gibi sevene bu yapılır mi ya
+1 yılhiç bir şey yapmıycaksın yoluna devam edeceksin dimdik ayakta durucaksın kendi gelecegin, hayallerin için çabalıycaksın uğrşıcaksın sen onu degil o seni kaybettigi için pişman olsun
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeven değil veren önemli karaktersizler için
Kızlarda da para araba ve sefsz olmaları önemli00 Yorumla
+1 yılDoğanın kanunu bu; seni seveni sen sevmezsin, senin sevdiğinde seni sevmez...
12 Yorumla
Soran+1 yılNe yapmalıyım ya kendime nasıl geri sevdirebilirim
- +1 yıl
Bence iki yolu var ve birini seçmek zorundasın, ilki şu; unutmak.. ne kadar da kolay söyleniyor değil mi? Söylendiği kadar kolay olmasada yapmalısın. Seven insanın gözü kör olur gerçeği görmekte zorlanır, sen sen ol sana değer vermeyen birini sevme.
İkinci yol ise; yok ben çok seviyorum onun beni sevmesi için her şeyi göze alabilirim diyorsan ve onun da seni sevme ihtimali varsa mücadele et, bu mücadele sevdiğin kişiye ve çevresindekilere zarar veriyorsa ya da verecekse hiç deneme..
Bana kalırsa ilk yol iyidir güzeldir, genelde ilk yol seçilir ama akıl da kalpte ikinci yolda kalır.
+1 yılErkeğe cebinde olduğunu hissettirirsen elbette uzaklaşır.
20 Yorumla1- seni yarı yolda bırakıp gittiyse seni sevmemiştir
2- senle mutlu olamadı diye başkasıyla da mutlu olamayacak diye bir kural yoktur00 Yorumla
+1 yılSana deger veren insanlarla birlikte olacaksin.
Sadece sevgi yeterli degil gunumuzde06 Yorumla
Soran+1 yılAma ümit verdi bıraktı şimdi parkan bir kızı seviyormus mutlu olamaz demi bana bunu yapmicakti😞😞😞😞😞
- +1 yıl
Olamayacagini dusunuyorum.
Ah alarak mutluluk bulunmaz
Soran+1 yılİnşallah olamaz beddua ettim zaten görücek gününü bana bunları yasatmicakti ben onu severken gitmicekti benden başkasını seviyormuş napicam ya😞😞😞😞
- +1 yıl
Hic birsey yapmayacaksin.
Yaparsin basitlesirsin.
Karakterini koru ve devam et
Soran+1 yılAma dayanamiyorum
- +1 yıl
Kolay lokma olma , dayan.
Birtane çip icin eriyip gitme
+1 yılBani seven biri çıksa gerçek te ben onu el üstünde tutardım
00 YorumlaHaydaa napalım sevgilisi varsa, sende kendini sev önce
00 YorumlaMerak etme kızlarda öyle bu biraz karakter meselesi
00 Yorumla
+1 yılZorla sevgi olmuyor canım. Başkasını seviyorsa bırak gitsin.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevgilisi olana dokunma. erkeklerde seveni neden istemez diye sordun cevabı bizim gibileri haketmedikleri için kankam
00 YorumlaBiliyor mu senin onu sevdigini
02 Yorumla
Soran+1 yılBiliyor tabi
Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. maalesef yapcak bisey yok artik sende unutmalisin
09 Yorumla
Soran+1 yılİşte çok zor knk ya ümit verdi bırakmam diyordu bıraktı gitti
Soran+1 yılKaç ay oldu knk sırf hala seviyorum diye beni slk yerine koydu takintilisin dedi kriterime uymuyorsun dedi lanet ettim bende 😢
Soran+1 yılYa cidden oylemii🥺😢o ztn dün dedi sana geri donmicem sevmiyorum gerçekten dedi eger öyleyse iyi olur knk 6 ay oldu dönmedi hala
Soran+1 yılÇok sonra da dönebilir yani anladım ama çok üzdü beni severken hem aşkı hem nefreti tattım onda
Soran+1 yılAllah'a havale ettim zaten ben
- Aşk İlişkileri konusunda 491 cevap paylaştı.
+1 yılMutlu olamayacakları kesin? Sen kahin misin !
02 Yorumla
Soran+1 yılOlmasın ztn
- +1 yıl
Niye sen mutsuz oldun diye insanlarda mı olsun? Sende mutlu ol diğer insanlarda herkes olsun kime zararı var
+1 yılSiz neden seven erkeği istemiyorsanız o yüzden 🥺
02 Yorumla
Soran+1 yılO beni sevmedi ya nasıl sevdirebilirim
- +1 yıl
Çocuğu tanımadığım için hiçbir şey bilmiyorum kimisine güzel söz davranış yeter kimisine dünyayı onun için yaksan ya da zenginleştirsen gram fark etmez
+1 yılSeven oldu da biz mi istemedik
06 Yorumla
Soran+1 yılO istemedi beni 🥺
- +1 yıl
Onun kaybı
Soran+1 yılYasattigini yaşar demi?
- +1 yıl
Hem de ne biçim en alasından. Üzme kendini böyle değersizler için yaşa mutlu ol
Soran+1 yılAllah kahretsin ağlamaktan beter oldum 😞😞😞
- +1 yıl
Saçmalama çocuk musın sen
- Aşk İlişkileri konusunda 17,9b cevap paylaştı.
+1 yılSen neden seni seven bir erkeği istemiyorsun?
01 Yorumla
Soran+1 yılBeni seven erkek yok ki
Çünkü deveye diken insana * yaraşır derler.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 874 cevap paylaştı. Yoluna bakacaksın kimse vazgeçilmez değil
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılSevmediler ki beybisi
00 Yorumla Aldırma bence kurtulmuşsun
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 324 cevap paylaştı. Sana değer vermeyen birini sende sevme
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı.
+1 yılSadece erkekler değil kadınlarda öyle.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 476 cevap paylaştı. Istedik te, yine terk edildik
00 YorumlaÜzülme kendini şanslı say
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,7b cevap paylaştı.
+1 yılİlla Seni sevecek diye bir şey yok
00 Yorumla
+1 yılSeveni üzerler üzeni severler
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 17,2b cevap paylaştı.
+1 yılbunu genelde kızlar yapmıyor muydu ya? :)
02 Yorumla
Soran+1 yılErkekler yapıyor
- +1 yıl
hayır kızlar :D
+1 yılbelki de sende problem vardır..
01 Yorumla
Soran+1 yılBende problem yok ben sadece sevdim hayal kurduk beraber ama gerçek değilmiş🥺
Gizli Üye(25-29)+1 yılBöyle ağlayacaksın yapcak bişey yok
01 Yorumla
Soran+1 yılKendime nasıl bağlayabilirim sence ya
- Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı.
+1 yılverenler daha ön planda da ondan
00 Yorumla - Devamını Gör (26)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne