Neden erkekler seveni istemezler?

Lna ben kızların istediği gibi yakışıklı, en az 1.85 boyunda, geniş omuzlu, büyük penisli, kaslı, esmer veya kumral vb. özelliklere sahip olmadığım için evde kaldım; kimse beni sevmeyecek ve istemeyecek. Şu hayatta en çok istediğim şey çocuklu, mutlu ve huzurlu aşk evliliği ama imkansız işte. Adamdaki şansa bak!! Onu unutun ve umursamayın.
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!'Okşayan elin kıymetini bilmeyenler, tekmeleyen ayağı öperler.'
Onlar kıymeti ancak kaybedip tekmeleyen ayakları öpünce anlarlar
O kaybetti , üzme kendini bu kadar. Üzülüyorsun ve hiç bir şeyi değiştiremiyorsun, yıprandığınla kalıyorsunn
Mümkün olduğu kadar başka şeylerle meşgul ol kafanı dağıt
Gerçekten seven kişiyi değil de onlara acı çektiren, onları umursamayan kişilerin peşinden koşuyorlar. Bu çoğu kişi için böyle
Sende onun peşinden koşma umursama ki zoruna gitsin. O zaman içten içe seni merak eder acaba neden beni hemen unuttu diye düşünüp durur
Ve sen hala buna mı üzülüyorsun. İki yüzlü, akılsız, vicdansız, duygusuz, boş ve yalancı biri olduğunu ap açık öğrendiğin hal de hala böyle bir soruyla gelip ne dememizi bekliyorsun. Adam değilmiş, insan değilmiş, Allah kitap, Peygamber kotkusu yokmuş, büyük bir beladan kurtulmuşsun deyip daha fazla nefes tüketmek istemiyorum bu mesele için.
Ayni sizingibi iste siz seveni cokmu istiyorsunuz birde dalga gecersiniz sizlerin yeni yeni basina geliyor niye kabullenmiyorsun en azindan erkekler hakaret etmiyor dalga gecmiyor kucuk dusurmuyor
gitmiş işte senin de silmen gerekiyo bi de başkası için bırakmış bunları düşünüp çocuktan soğumak için kullan
Böyle. :D
https://voca.ro/1fhRDO0GajEE
Hayatın kuralı 4s'den ibarettir diye boşa dememişler. Ne kadar seversen sev kıymeti olmuyor işte. Sevmiyorsa zorlama unutmak senin için en iyisidir.
Erkekler içinde geçerli kadınlar içinde geçerli olan bişey var 10 kişi ister onu istemeyen 11. Kişiye kafayı takar durum bu
Sevmek için tercihleri olan birinin diğerini tercih etmesi durumunda başka sevmelere yönelmek için fazla serbestsin, ama ruhun köle, kendine saygısı yok, ilgisiz duran bir sevgiye umut açmış hala beklemekte.
Türk erkeklerı aldatan yalan söyleyen parısıni yiyen hiç duşunmeyen bencil kadınları sever düzgun birini sevmezler oyle birine aşıl olup unutamazlar ve butun kadinları düsman olarak gorurler kadınlar soyle boyle diye konusur dururlar
Oda istemedi beni adam akıllı sevdim ama ben sevmiyorum seni diyip hakarett etti
boş ver unut gitsin
Kızlarda seven erkeği istemiyorlar kaderin oyunu sanırım
Kızlar neden onu sevene gelmezler peki benim de bundan canım yandı
Ne biliyorsun mutlu olamayacaklarını? Kızın g. tü yeterince güzelse her şey hallolur
Hep öyle olur zaten seni seveni sen sevmezsin senin sevdiğin seni sevmez
O zaman ben de şöyle sorayım; Neden, kadınlar kendilerini seveni istemezler?
Senden bahsetmiyorum, genelleme yaptım. Yani, sadece erkekler değil, kadınlar da kendilerini seveni görmezden geliyorlar
Bunun tam tersinide bi sorsana hemcinslerine. Hey gidi herkes kendi penceresinden bakıyor olaya.
Kizlarda sev3ni istemez genelde. Bu dunya boyle onune bakacaksin ilk terkedilen sen degilsin
Bu kafayla olmaz. Asik falan edemezsin, ustune dustukce daha fazla dusurursun kendini. Uzak dur, kabullenirsen unutursun. Kendin icin yap bunu, yeni bi baslangic yap ve en cok kendine deger ver artik. Bunu yaparsan o zaman sevilen, saygi duyulan biri olursun
Bu erkekler olsun kızlar olsun Nerede psikopat var Ona giderler
eee hayatın kanunu bu maalesef :D kızlarında hiç hak etmeyecek erkeklerle olması gibi
Sevmek zorunda mi? ya da seni seveni sen sevmek zorunda misin?
Sen kabullenmiş caresizlik ile zor goruyorsan zorlasir zaten. Dusunmemek basittir. Düşünerek üzmek daha zor
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş