Gizli Üye(30-35)7 ayEvet, ilk buluşmada birinin E-devletine bakmayı istemek biraz abartılı olabilir. E-devlet, kişisel ve özel bilgiler içeriyor, ve bu tür verileri istemek, genellikle ilişki daha derinleşmeden önce çok fazla kişisel sınır ihlali gibi algılanabilir.
İlk buluşmalar, daha çok birbirini tanımak, iletişim kurmak ve samimi bir ortam yaratmak üzerine olmalı. İnsanlar, güven ve rahatlık oluşturdukça, daha derin konulara geçebilirler. Eğer birinin E-devletine bakmak gibi bir istek varsa, bu ilişkiyi bir adım öteye taşıyacak bir güven inşa edilmemişse biraz fazla ilerici olabilir.
Tabii ki, her bireyin sınırları farklıdır, bazı insanlar bu tür bir yakınlaşmayı daha rahat kabul edebilir, ama çoğunlukla, ilk buluşmalarda daha hafif ve doğal bir sohbet ve güven inşası genellikle daha iyi sonuç verir.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)7 ayBende olsam aynı tepkiyi veririm. Bırak e devleti Telefonumun kurcalanması bile beni rahatsız eder. Kardeşime aileme bile kullandırtmam çok rahatsız edici bir şey. Mesele güvense üzerime gps taksalar niyetim aldatmaksa bunu yine yaparım Yani güven bunalımı yaşıyan birinin beni darlamasına tahammülüm yok. Bunun bi mantığıda yok hastalıklı bir kafa yapısı
02 Yorumla
Soran7 ayUygulamadan aç göster dedim, madem ciddi istiyormuş ben kendisinden emin olmak istedim.
Cevap sahibi7 ayAynı haltın laciverti farketmiyor ki maksat kandırmaksa bunu her türlü yaparsın zaten
- Aşk İlişkileri konusunda 396 cevap paylaştı.
7 ayBir insanla konuşurken az çok ne olduğunu anlarsın ama emin olamazsın ama ilk buluşmada kimsenin e devletien bakamazsın çünkü nasıl ki sen ona güvenmiyorsan belki oda sana güvenmiyordur, noluyor buna daha ilk buluşma ve e devletime bakıyor der adam. Ben şahsen böyle bir Date yaşasam son datem olabilir
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
7 ayİlk buluşma değilde 2-3 ay sonra istemiştim. Medeni hal, boşanma dilekçesi, sgk döküm, adli sicil vakasına bakmıştım. Ekspertiz raporu temiz çıktı 🙂 L4 l5 arızalı adamı ne yapiyim? Onlar bize bekaret sorarken iyi mi? Ne zoruna gitti deseydin
https://www.youtube.com/embed/t10e4cs-7ys00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Bence burada biraz hassas bir konu var. Güven hepimiz için önemli sonuçta, ama ilk buluşmada e-devlet mevzusunu açmak biraz fazla hızlı bir hamle gibi olmuş 🤷♀️. Tabii ki karşındakini tanımak ve kendini güvende hissetmek istiyorsun, bu çok doğal. Ama bunu belki zaman içinde, sohbet ederek veya gözlemleyerek çözebilirdin. İlk buluşmada herkes kendini rahat hissetmek ister ve böyle bir şey karşı tarafı tedirgin edebilir. Peki, sen o kişi olsaydın, böyle bir şey söylense nasıl hissederdin? 🧐
02 Yorumla
Soran7 ayŞahsen benlik sıkıntı değil, açar gösteririm.
Yapay Zeka Yorumladı
Fenomen7 ayOoo özgüven tam! 💪😄 Helal ama herkes senin gibi rahat olmayabilir sanki? 😅
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
104Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
7 ayE devletine bakarak önce önce medeni halini, sonra sicilini, sonra adres doğrulaması da yap. Üstüne vergi borcu var mı, tarfik cezası var mı bunları incele. İşin bitince bir tarafına kına yak.
41 Yorumla
Soran7 ayTabii efendim🦟🥱
Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı. Nüfus bilgilerine de bakacak mısınız?
01 Yorumla
Soran7 aySicil ve medeni lazım.
- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
7 ayEvet, bu genelde abartılı ve alışılmışın dışında bir talep olarak değerlendirilir.
Birkaç açıdan bakabiliriz:
Mahremiyet ve güven:E-devlet gibi kişisel bilgiler çok özel ve gizlidir. İlk buluşmada buna ulaşmak istemek, karşı taraf için ciddi bir güven sınırının ihlali gibi algılanabilir.
Ritüel ve hız:İlk buluşmalar genelde birbirinizi tanımak, sohbet etmek, ortak ilgi alanlarını görmekle geçer. Resmî belgeler veya devlet hesabı gibi şeyler, ilişkide güven ve bağ geliştikten sonra mantıklı olur.
Niyet ve mesaj:Böyle bir talep, karşı tarafa “ben sana güvenmiyorum” veya “çok ciddi ve kontrolcü biriyim” mesajı verebilir. İlk buluşmada amaç bağ kurmakken, bu tür bir talep gerilime veya rahatsızlığa yol açabilir.
Özetle: İlk buluşmada abartılı ve gereksiz bir talep sayılır. Güven ve rahatlık geliştikçe, böyle şeyler doğal olarak gündeme gelebilir.
20 Yorumla
7 ayAçıkçası bu biraz abartı gibi geliyor ama tamamen niyete bağlı. Eğer E-devletine bakayım, sabıka kaydın var mı, evli misin, borcun harcın ne? diye sorgulama havasında olursa, bu ilk buluşmada karşı tarafı bayağı gerer. Çünkü daha birbirinizi tanımadan güven testine sokmak gibi olur. Ama eğer şaka yollu, gülerek E-devletine bakalım mı, kimlik doğrulama yapalım tarzında tatlı bir espri şeklindeyse, o zaman ortamı bile yumuşatabilir yine de genel olarak ilk buluşmada E-devlet istemek, fazla kontrolcü ya da güvensiz bir izlenim bırakabilir. Bence önce insanın haline, tavrına, enerjisine bakmak daha değerli. Güven zaten zamanla oluşur E-devletle değil, davranışla belli olur diyorum sence ☺️
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
7 ayBaktın tertemiz çıkti ilişkiye başladın imam nikahlı eşi ve 3 çocuğu çıktı:)).. ya da tertiz çıktı ama adam pisliğin teki ya da baktın tertemiz ama sen sürekli başka şeyler sorgularsın. Geç mesqj atsa ya da telini açmasa şarjı bitse.. Kısaca hayat bu her olasılık her zaman var.. Şahsen ben ilk buluşmada böyle bir şey isteyen insan da güven problemi olduğunu düşünürüm ve ilişkiye devam etme çünkü ilerde çok daha fazla sorun yaratır :))
13 Yorumla
Soran7 ayBenle ciddi istediğini söyledi, bir aya yakın konuşuyoruz. Geçmişini bilmeyi istemek sorun mu? Bu hafta sâdece ilk defa yüz yüze görüştük.
- 7 ay
Sorun değil ama direk yekten gbt istemek benim acimdan da sorun.. Biri benden istese ilk düşeceğim şey güven sorunu olan biriyle karşı karşıya o'dugumdur.. Gösterir müsaade isterim.. Bir ilişki düşünmem
7 ayİnanmadığın şeylerde bence ispat etmedi için karşı tarafın anlayış göstermesini bekleme olayı farklı açıdan değerlendirip düşünmüş olabilir. Her erkek öğün davranamaz gösterip bakmış omsn belki seni rahatlatırdı ama onda guvrn eksikliği şüphe ve ona güvenmedigini hissettirdiğin için kendini kötü hissetmiş olmalı bunu eyer farkı bir şekilde söylesen sende aynı şekilde ona e devletini açıp kimlik kontrolü yaptırsan karşılıklı olunca odx tatmin olurdu kendini daha iyi hissederdi. Bazen bende çok ön yargılı davranıyorum karşı tarafa çünkü adam eve gidince sessize sliyosa orada büyük bir sorun var
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 966 cevap paylaştı.
7 aybence e devletine baktıktan sonra bi de hocaya götür bir dahaki sevgili adayını büyü var mı nazar var mı bahtı açık mı kapalımı her şeye baktır sonra hastanede kronik bir hastalığı var mı deli midir akıllı mıdır hepsine baktır. özxçmzmx
21 Yorumla
Soran7 ayYaparız jfkfnrk
Ya ben düz bir insanım karşı taraftan emin olduktan sonra ilişkiyi yürütürüm. Kendimde sorunsuz gösteririm yani
- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
7 ayBurayı okuduğunuz takdirde, kadınların ne tarz sıkıntılar çektiğini görebilirsiniz. Tabii ki bakmalısınız. Medeni halini, adli sicil kaydını her şeyiyle sorgulamalısınız. Kendisinde sıkıntı yoksa bile, ailesinde olan bir kişinin bile yaşadığı sıkıntı tetikleyebilir.
20 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 7,2b cevap paylaştı. Paranoyak değilsin, haklısın. Bu devirde artık her şeye bakmak gerek.
Benden isteseler seve seve gösteririm.
E devletimde üç tane dava var, üçünde de ben davacıyım.
Üçünde de haklı olan ve hakkını arayan taraf benim.
Çok şükür kimsenin hakkını yemedim ki bana dava açsınlar.10 Yorumla
7 ayYa bak istemen normal artik cok kandirilan uzulen oldurulen kadin var psikolojik saglik adli sicil medeni durum gibi seylere bakmak artik zorunlu ama biraz aciklayarak soylemen lazimdi ve ilk bulusmada daha tanisma asamasinda bubyapilmamaliydi yani birkac defa daha bulusursunuz konusursunuz sen bunubdike getirirsin haklisin ama yanlis zamanda yanli ssekilde soylemissin paranoyak filan degilsin akillisin kendini korumaya calisiyorusn cogu hemcinsimiz gibi hemen asik oldum doye iliskiye atlamiuorsun bu cok kiymetli bir özellik
10 Yorumla
7 ayBunları istemen doğal devir kötü ama ilk buluşma çok abartı olmuş, en azından 1 ay beklemeliydin ortalama, ilk buluşmada istemen bu seni takıntılı biri gibi göstermiş yani flörtün bu kadın şimdiden böyleyse ilerde neler yapar diye düşünmüştür korkmuştur bir kadın olarak söylüyorum bunları
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. haklı, genelde bu kişilerin psikolojik tedavi alması gerekiyor. çok fazla kişi bundan dolayı tedavi görüyor. bir uzamana danışmanızı tavsiye ederim.
12 Yorumla
Soran7 ayBenle ciddi istediğini söyledi, bir aya yakın konuşuyoruz. Geçmişini bilmeyi istemek sorun mu? Bu hafta sâdece ilk defa yüz yüze görüştük.
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. İlk buluşmada tabii ki abartı kafanıza yatar aşama aşama bu durumdan da bahsedersiniz sonuçta bir ilişkiden söz ediliyorsa Benim için sorun olmaz mesela
13 Yorumla
Soran7 ayBen düz bir insanım ve vaktimi boşa harcamak istemiyorum özellikle ite köpeğe.
Soran7 ayBir aydan fazla konuşuyoruz ve ciddi olduğunu söyledi. Daha ne kadar beklemeliyiz? Sadece bu hafta ilk defa yüz yüze görüştük.
Gizli Üye(30-35)7 ayBacım sen haklısın. Neden paronayak olasın? Şu soru sorduğun yerde bile kendini farklı tanımlayan yalan hayatlar satanlar var. Kaldı gerçek hayatta bir buluşma, biraraya gelme söz konusu. Vakit kaybetmemek, kiminle konuştuğunu bilmek en güzeli. O sana bir gün manyak der çeker gider, ama sen evli çıksa, sevgilisi çıksa geçen zaman için duvara taşlara ele güne dert yanıp apta*l kafam diye gezinir durursun. Geçen zaman da cabası.
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)7 ayEskiden bu tarz seylere gülerdim abartı sacma gelirdi ya da sosyal medyadan biriyle tanısmayıp, cevremdeki insanları zaten tanıyıp gordugum icin boyle seylere gerek duymadıgımdandır. Erkeklerin kendi cinslerinden haberleri yok galiba, sanaldan tanıstıgınız erkegin adli sicilinden tut kullandıgı ilaclara kadar bakın. Günümüzde en cok dikkat edilmesi gereken seylerden biri şaka gibi ama gercek
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
7 ayBöyle şeyi istemek başlı başına saçmalık yanlış yapmışsın, saygısızlık etmem ama bende olsam çeker giderim
14 Yorumla
Soran7 ayBir aydan fazla konuşuyoruz ve ciddi olduğunu söyledi. Ciddi ilişkiye başlamak için geçmişini bilmek isterim.
- 7 ay
ciddi ilişkiden bahsediyorsun ve birbirinizi tam anlamıyla tanımıyorsunuz o yüzden geçmişini veya hakkında öğrenmek istediyin herşeyi pekala sorarakta öğrenebilirsin, e devlet olayına hiç kimse izin vermez bunu unutma çünkü kimin ne olduğu belli olmadığı için kimse anında güvenmez
Soran7 ayYani şifresini falan istemedim, kendi telefonu üzerindeki uygulamadan aç göster dedim. Ayrıca sicil ve medeni durumu ile pek bir şey yapamam.
- 7 ay
Baştan öyle desene burada yazmaktan parmaklarım ağrıdı 😜
Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. ilk buluşmada gelen erkek telefonunu ve sosyal hesaplarını kurcalasa sen ne tepki verirdin?
Aynı hesap gibi düşün.12 Yorumla
Soran7 ayE-devletimi sorunsuz bir şekilde gösteririm. Saklı bir şey yoksa aşırı tepki göstermezdi demi?
sicil istemek Şu an ki devirde mantikli bir sey, kizini evlendiren babalarda yapiyor paranoyaklik bir durum goremiyorum, aksine önlem almak ve kendini korumaktir, bunda kusur bulundada ben kusurlu bakarim ve uzak durarim, cok dert etme guzelim
10 YorumlaHayır sen dogru bir hamle yaptın. Aferin bende bakıyorum. Emin ol adli sicini göstermiyorsa , medeni durumunu göstermiyorsa kesin bir halt vardır knka emin ol. Bir sıkıntısı vardı göstermedi o yüzdende böyle yaptı salla
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 778 cevap paylaştı. Güvensizliğinde haklı olsan da bu tutumun çok mesafesiz olmuş ve ilk buluşma için sınırı aşmışsın. Sadece sorup cevabına şimdilik ve bir süreliğine inanmakla yetinip biraz zaman geçtikten sonra kanıt istesen daha normal olabilirdi bence
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
u 7 ayİlk buluşmada olmasa bile buluşmalar devam ederse gittiğiniz bir kafede yaninda edevlete bağlanip ekranda sana göstermesi çok zor değil, böyle yapılabilir şeylere aşırı tepki gosteriyorsa kesin bir sıkıntı vardır.
10 Yorumla Haklısın demekki bi haltr yemiş hatta seni tebrik ediyorum hatta helal olsun sana diyorum böyle dikkatli ön yargılı başlaman daha iyi haberlerde o dikkat etmeyenler malsef ki üzülerek söylüyorum rahmetli oluyor
10 Yorumla😅😅bence banka durumunada bak. Borcu var mı. Varsa borcunu öde falan
14 Yorumla
Soran7 ayAslında onada bakmak istedim ama o kadarı fazla olur diye düşündüm😆
Soran7 ayVallaha zaten kısacık ömrüm var boş insana harcayamam🤣
7 ayZaman artık o zaman, kimsenin alınıp gücenmemesi lazım. Bekar adamın 3 çocuğu 2 evliliği çıktığı o dönemdeyiz 💁🏻
40 YorumlaKeşke kimlikte yazıyor olsaydı şimdikiler bekarken e devletten ss alıyor evlenince de bekarım ayağına takılıp bu ssle kızlari kandırmayı düşünüyor benim başıma geldi bu kimide iki faktorluk kimlik doğrulaması yaptığı için e devletime giriş yapamıyorum sorun var diyip bu şekilde oyalıyor karşısındaki kızı bunu da yaşadım ben kızlar aman aman sakın düşmeyin ayık olun
21 Yorumla- 7 ay
Ooo sende her tanistigundan kimlik soruyorsun. Yorum yapanada soruyormusun 😂😂
- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
7 ayTabi ki de bunu istemem hem mantıklı hemde daha güvenilir ama Belli bir sohbet muhabbet ettikten sonra istesen daha iyi olurdu sanki kendini düşün mesela ilk erkegin sana bunu söylediğini düşün
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)7 ayHahaha abartı tabii acayip komik geliyor, bu erkeğin e devletine bakma ritüeli de yeni akım oldu galiba
13 Yorumla
Cevap sahibi7 aySen paranoyaksın
Soran7 ayBenle ciddi olduğunu söyledi. Bende ondan hoşlandım ancak ilişkiye başlamadan önce sorunlu değil mi öğrenmek istedim.
Cevap sahibi7 aySen de haklısın bilemedim şimdi
- Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı.
7 ayDeğilsin. İnsanlar o kadar çok bozuk ve değişti ki günümüzde böyle şeyler ister istemez düşünür oldu insan. Bundan 10 sene kadar önce olsaydı evet abartı olurdu
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 900 cevap paylaştı.
7 ayDeğilsin. Arkadaşıma aşık olan adam her şeyin şifresini vermişti. Seneye evleniyorlar mesela yani isteyen ve bir şey saklamayan tak diye açıyor.
10 Yorumla babalar kizini evlendirirken bile dogal olarak bakiyor korumak istedigi icin, ustelik ulkenin suc orani malum abarti bir sey oldugunu dusunmuyorum, cogu kadin bunda kaygilanir erkegin abartmasi daha sacma bana kalirsa
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,5b cevap paylaştı.
7 ayBence son derece mantıklı bir istek. Hatta kullandığı raporlu ilaçları var mı yok mu bakmak için de e nabıza girmek lazım
13 Yorumla- 7 ay
Soy kütügünü unuttun soyunda gayri müslimlik var mı onuda kontrol etmeli Ya Türk degilse 😂😂
- 7 ay
@Angaralı11 yok onlar umurumda değil
Dedikten sonra youtube.com/shorts/1gOimK3chdA?si=JW5FGjErFSLhDy5G - 7 ay
Çok iyiydi video hahaha o neydi yaa öyle adam bildiğin soysuz 😂😂
7 ayyoo paronoyaklik degilki bu. hakkin olan biseyi istemişsin. dürust olduguna emin olmak istedin
10 YorumlaBir sorunum vs yok ama bir kız bana bunu dese, benden bunu istese bir daha yüzüne bakmam. Hasta mısın der giderim. Sen kimsin ya benim edevletime bakacaksın falan.
12 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Her zaman bakın. Söyledikleri doğru mu diye kontrol edin. Kaçan zaten yalan söylüyordur
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 716 cevap paylaştı.
7 ayKusura bakma ama saygısızlığın dik alası, güven duygun yoksa görüşmezsin. E devlete bakmak nasıl bir seviye ya, doğru demiş yani seninle ilgili, üzgünüm.
01 Yorumla
7 ayBence çok haklısın ama hoş bir üslupla yap başka yollar bul direkt sevmiyor insanlar
14 Yorumla- 7 ay
Sen seviyorsun @Türkmensusu
- 7 ay
@gece_ayy nasıl yani
- 7 ay
@gece_ayy yok be en saf benim🤣
- Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
7 ayEvliyim diyorsa gerek yok ama bekarım diyorsa bakın bence
10 Yorumla
7 aySen haklıydın manyak değilsin benim e devletime bakabilirsin 😊
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. hakli paranoyaksin. kimin ne b. k oldugu belli degil artik...
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. İşin başında çok haklısın
evli mi, boşanmış mı, sabıkalı mı, ne yani neyin nesi?10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Bu endişeyi taşıman gayet normal ama il buluşmada e-devletine bakmak istemen biraz abartı
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)7 ayİlk buluşmada bunu kimse yapmaz🤣 tabi kaçırirsin adamı. Biri bana ikinci de yakınlaşmak istedi bende bunun yolunun e-devlet olduğunu söyledim ilkinde olmaz yani biraz zaman geçmesi lazım
10 Yorumla
7 ayYani biraz garip olmuş çekip gitmezdim de neden noldu derdim
10 Yorumla
7 ayGünümüzde sicilli çok büyük ihtimalle oda öyleydi
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Oha abartın. Çaktırmadan polis tanıdığa yaptır bari
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,3b cevap paylaştı.
7 ayAhahah buluşmadan önce soyleseydin de zahmet etmeseydiniz bulusmak için
10 Yorumla
7 ayBiraz garip değil mi ama yapılması gereken bu galiba artık ya!
10 Yorumla
7 ayYani bunda bişe yokki konuşacağına 2 dk göstersene ne var bunda erkeklerin keşşe çenesi yerine beyinleri çalışsa bir kadına manyak denirmi allah aşkına ne var bunda
00 Yorumla
7 ayİşe mi alacaksın adamı hayırdır? Güvenilir biri olup olmadığını öğrenmek için 1 ay boyunca konuşmanız yeterli olmuyor mu? Daha doğrusu sosyal medya da konuşulan biri ile gerçekte görüşmeye gidecek kadar güvenip sonradan e devlete bakmak istemek de ayrı bir çelişki ya neyse.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 440 cevap paylaştı.
7 ayAbartma sende ya ilk buluşmada biraz güven yaa siz kadınlar Erkekleri de sevgiden sogutacaksiniz ilk buluşmada e devlet istemek nedir ya
03 Yorumla
Soran7 ayBir aydır konuşuyoruz reel ilk defa buluştuk. Ciddi istiyorum dedi bende sicil ve medeni durumundan emin olduğum zaman olur dedim.
- 7 ay
Ya diyelim ki çocuk profesyonel bir hırsız ama sicil kaydı yok diyelim ki çocuk 2 3 tane imam nikahlı eşi var ama medeni hali bekar ne yapacaksın o zaman
Soran7 ayO zaman kaderde varmış deriz böyle birisine denk gelmek.
Ancak dışarıda şabıka dosyası dolu binbir insan geziyor. Böyle birisini başta eleyebileceksem neden istemeyeyim?
- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
7 aydolandırıcı gibi bir şey olduğunu düşnürdüm ya da man yak bir kezban ve hemen salardım başımdan. bizsenden kızlık muayenesi raporu sorsak?
01 Yorumla
Soran7 ayAdli sicil ile kızlık ne alaka?
Safsata yapacaksan bari doğru yap.
Gizli Üye(25-29)7 ayAbartı değil bak ilk buluşmadan sonra erkek arkadaşım para istedi dolandirici ve maddeci cikti e nabız e devlet her şeye bakin
13 Yorumla- 7 ay
Doğru söylüyorsun ama gizli manyak da çok yani hiçbir sicili olmayıp dışardan da gayet düzgün yaşayıp hatta düzgün bir aile çocuğu olup gizli manyak da çok bir de ilk buluşmadan sonra ne kadar istedi ki ilk buluşmada istemesi saçma yani kimse vermez o yüzden onu da bilmiyor mu
Cevap sahibi7 ay30 bin ve bin lira istedi bagimli biri her dakka da ister evet sicil kaydı olmayıp psikopatta çok iyi seciceksin
- 7 ay
Doğru söylüyorsun
Gizli Üye(25-29)7 ayHahahahah komik ama mantıklı adam haklı olsa da doğru olanı yapmışsın katilin hırsızın birine denk geleceğine baştan öyle olsun daha iyi
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)7 ayparanoyak değil akıllısın bence. ve şunuda bilmeni isterim adlı sicil kaydı temiz olsa bile sonradan olmayacağının garantisi yok🤷♀️
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,1b cevap paylaştı. Bende yaptım bunu , normal bir durum. Günümüzde kimin kim olduğu belli olmuyor böyle bir doğrulama şart kimse alınmasın.
00 Yorumla
7 ayE-Devlet'imi kimseye vermem ki, ne bakacaksın, ne arıyorsun ki orada? Yani orası kişisel bir yer. İlişkide ben olmadan biz şey olamaz ki...
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı. Saçmalamışsın, ilk buluşmada, ne cüret, banka hesap dökümlerine, aylık ödemelerine, findex raporuna vs bak birdahakinr
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)7 ayYani bu devirde doğru olanı istemişsin açıkçası ama her insan bir değil bazı insanlar yanlış anlayabilir bence sen yine de için rahat edecekse istemeye devam et zaten saklayacağı bir şey olmayan bir erkek sana direkt gösterir.
00 YorumlaPeki bir erkek seninkine bakmak istese? Ne tepki verirsin?
01 Yorumla
Soran7 aySorunsuz bir şekilde veririm.
Gizli Üye(36-45)7 ayHaksız değil...
Adamı bir de psikoteknik muayeneye soksaydın tam olurdu...
10 Yorumla- Devamını Gör (122)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat