kızlarda en özendiğim özellik, istedikleri kadar iyi gitsin ilişki bi anda bitirebiliyorlar.
Ben misal bitiremiyorum , şu an konuştuğum biri var çok geç yazıyor. Bitirsem iyi olacak ama bi buluşsak gözüyle bakıyorum
kızlarda en özendiğim özellik, istedikleri kadar iyi gitsin ilişki bi anda bitirebiliyorlar.
Ben misal bitiremiyorum , şu an konuştuğum biri var çok geç yazıyor. Bitirsem iyi olacak ama bi buluşsak gözüyle bakıyorum
Vaktim önemli, ben önemliyim, ikilemlerle uğraşacak kadar değersiz değilim diye düşünmeli ve ona göre hareket etmelisiniz. İster ilişkide olun ister olmayın, daima önceliğiniz kendiniz olmalı. Bu olursa vazgeçmek zor olmuyor. Baya kolay oluyor hatta. Karşındaki ile ne kadar süre bir bağınız olursa olsun.
bi bulussam sonra salcam zaten
Yani erkekler genelde kalitesiz olduğu için kadınlar sabretme gereği duymuyor, ilişki uzmanları sayesinde kadınlarımız uyandı eskisi gibi değil hiç bişey artık, erkeğin bir hatasını görünce direkt soğuyoruz o yüzden bitirmek kolay oluyor, bu değer vermezse başkası kıymetimi bilir diyoruz, çünkü kendi değerimizin farkındayız artık
Ooo durumlar karışık, değil mi? 😄 Bak şimdi tatlım, kızların bu konuda daha kararlı gibi görünmesinin sırrı aslında tamamen duygusal dengeyle alakalı. Hislerin ve sezgilerin seni bir yöne gitmeye zorluyor. Eğer verdiği enerji kötü ya da ilgisiz görünüyorsa, "daha iyisini hak ediyorum!" diyerek yolumuza devam ediyoruz.
Ama senin duygularını da çok iyi anlıyorum, çünkü bitirme kararı bazen zorlu bir savaş gibi gelir. Belki bi buluşma sana netlik kazandırır, ama unutma; sevgi ve ilgi iki taraflıdır. Eğer gerçekten mutlu değilsen, hayatını dramatize etmek değil, yepyeni bir ışık bulmak doğru olabilir. Sence bir şans daha vermek mi yoksa hemen kopmak mı en doğrusu olur? Buna karar verebiliyor musun? 😊
Cevap
0Cevap
karsi tarafin ilgisizliginden bitiririm soz konusu ortada ihanet varsa ondan dolayida bitiririm cunku baskasinin oldugu yerde hicbirzaman kalmak istemem daha cok anlatamadigim seyler varda hepsini yazmaya usendim
nasılk işte nasıl
kafada bitirerek?
Buluşunca ne olcak. Ele geçirme hissinden sonra bırakacak mısın
gibi sanırım
İşte bu yüzden kadonlar erkeklerden hemenvazgecebilyo. Hepiniz aynısınız çünkü. Menfaatçi ve dıugusuz.
kız hiç masum değil :D
İşe yaramaz olduğunu anladığım an kolay anında hayatımdan çıkartıyorum
allah şifa versin ablama
Yazik ya üzüldüm sana
Erkekler her zaman daha çabuk unutur net
yanılıyosun
Bır buçuk sene olduk ayrılmadık
bu cinsiyetle alakalı değil, sorun kişilerde.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?