Sevgilim için dakika yaptım zor durumdaydı
Fotoğraflarını istedi askerdeyken onları attım
Çok soğuk üşüyorum vs dedi kıyafet aldım yolladım
Derdini dinledim
Ona ayakkabı aldım
Adam beni terk etti hemde ona iftira atan erkek kankası için
Fotoğraflarını istedi askerdeyken onları attım
Çok soğuk üşüyorum vs dedi kıyafet aldım yolladım
Derdini dinledim
Ona ayakkabı aldım
Adam beni terk etti hemde ona iftira atan erkek kankası için
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Ben vefakâr biri olarak kimseye nankörlük etmem ki benim için emek veren kızdan nasıl ayrılayım
Bak şimdi ben bu yazdıklarımı yaptım o da ona iftira attı bi tane erkek arkadaşı sevgilimin borcu olmadığı halde 20 bin borcu var diyip milletten para istemiş sonra sevgilimin annesinin evi hakkında çatısı akan evde oturuyor demiş sevgilim bu adam için beni terk etti
Bırak öylesi senin gibi birinden ayrılsın ama o da hak etmiş bunu
Erkeklik gururu yok biri benim adıma başkalarından para isticek annemin evi hakkında ileri geri konuşcak ben onun yüzüne bile bakmam
Kesinlikle
Güvensizlik yapılan tüm iyiliklerin önüne gecebilir
Güvenini sarsacak bişey yapmadım
Altındaki asıl sebep ne acaba, ne olursa olsun, ne derse bahane olmadığını bilemiyceksin en azından sorgulamayip sende yoluna bakman
Bak şimdi ben bu yazdıklarımı yaptım o da ona iftira attı bi tane erkek arkadaşı sevgilimin borcu olmadığı halde 20 bin borcu var diyip milletten para istemiş sonra sevgilimin annesinin evi hakkında çatısı akan evde oturuyor demiş sevgilim bu adam için beni terk etti
bazıları safi eşek ya
bence kurtulmuşsun ya böyle şeyleri bana yapsan nikahı basardım bu anlayamamış değerini
Ne burcusun merak ettim
Aslan neden?
Sadece merak
peki