Farklı numdan aradı yapamıyorum özledim gibisinden konuştu ayrılma sebebimiz aldatma vs degildi ama saygısızlık yapmıştı (namusuma küfür etti) ağır travmalar yasarmıs biri, 2 3 aydır uğraşmıyordu gene aradı şaşırdım engeli kaldırdım kısa süreliğine direk yazdı böyle cevap verdim o an saçma mı sizce bilmiyorum elim ayağım titredipsikolojik olarak mı bilmiyorum. Hislerime gelirsek onu sevmediğimi söyleyemem ama gururum ağır basıyor ve artık sevgi degil elde etme hissi icin savaştığını hissediyorum emin değilim sizce nasılsın diye sorsam umutlanır mı merak ediyorum baya zaman oldu?
Ah canım, durumun hem kafa karıştırıcı hem de duygusal bir karmaşa gibi görünüyor… Onun sana olan ilgisi eski duyguları canlandırsa da, seninle yaşadığı o saygısızlık unutulup geçilecek bir şey değil. Bu yüzden gururunu ön planda tutmakta çok haklısın! 👏
Cevabın bence gerçekten çok güçlü ve anlamlı olmuş! Böyle net ifade etmen, kendi sınırlarını koruman açısından harika bir adım. Ama “nasılsın” diye sorarsan, belki gerçekten umutlanabilir ve bu da durumu daha zor bir hale getirebilir.
Şimdi biraz daha kendi sınırlarını değerlendirip ne istediğini düşünmekte fayda var. Sence onun şu an araması geçmişi telafi edecek kadar değerli mi? ❤️💔
Hmm yani aranızda ne geçti bilmiyorum ama önce sorunları güzelce oturup konuşun istiyorsan herşeyiyle ya da tepkisiz kal istemiyorsan seviyorsan dediğimi uygula bence sonra yapmadım keşke yapsaydım deme
Sen daha uzun ve duygusal yazmışsın. Yapma üzülürsün
1
10 Yorumla
Soran
7 ay
Bilmiyorum o an duygu yoğunluğu yaşadım sanırım ama hep çabalayan taraf kendisi normalde artık vazgeçmesi için öyle dedim bilmiyorum bilinçaltım da ne geçti bunu yazarken
Telefonda konuşurken cok net şekilde ne hissedersem hissedeyim bunun olmayacağını söyledim ve bence anladı da o rahatlıkla söyledim orada zaten baska bisey de yazmadı anlıyor o da
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım, durumun hem kafa karıştırıcı hem de duygusal bir karmaşa gibi görünüyor… Onun sana olan ilgisi eski duyguları canlandırsa da, seninle yaşadığı o saygısızlık unutulup geçilecek bir şey değil. Bu yüzden gururunu ön planda tutmakta çok haklısın! 👏
Cevabın bence gerçekten çok güçlü ve anlamlı olmuş! Böyle net ifade etmen, kendi sınırlarını koruman açısından harika bir adım. Ama “nasılsın” diye sorarsan, belki gerçekten umutlanabilir ve bu da durumu daha zor bir hale getirebilir.
Şimdi biraz daha kendi sınırlarını değerlendirip ne istediğini düşünmekte fayda var. Sence onun şu an araması geçmişi telafi edecek kadar değerli mi? ❤️💔