Sorunun erkek versiyonu da şimdiden bana aittir çalmayın 😅

Sorunun erkek versiyonu da şimdiden bana aittir çalmayın 😅
Bir kadının birini çok sevdiğini anlamak genellikle davranışlarından ve küçük ama anlamlı ayrıntılardan belli olur. Mesela, yanında olmaktan keyif alır; seninle vakit geçirmek için planlar yapar, öncelik verir. Sadece sözle değil, davranışlarla da gösterir seni dinler, fikirlerini önemser, yanında rahat hissetmeni sağlar. Küçük detayları hatırlar, seni düşündüğünü belli eden sürprizler veya minik jestler yapar. Zor zamanlarında yanında olur, senin mutluluğunla ilgilenir ve sen üzgünken bunu fark eder.
Ama en önemlisi, sevgi çoğunlukla doğal bir şekilde akar; zorlamaz, yapmacık değildir. Bir kadının sevgisi, seninle olan ilişkisini değerli kılan saygı, anlayış ve samimiyetle kendini gösterir.
Bağlılık gösterir, sık sık iletişime geçmek ister, üstüne düşer, sevdiğinin yanında şımarır her lafına gülücükler saçar, gelecek planlarına katar, hakkında ne varsa ezberler unutmaz, küçük detayları bile.. ve aidiyet hisseder. Kıskanır..
Woow oldum 🫠
Uuu oldum ben de 🫠
Teşekkür ederim aşkım ♡
Rica ederim bebeğim ✨
Sevdiğime dayılanmam bana karışmasına sinir olmam bidde kimseye göstermediğim yüzümü ona gösteririm bidde severim sözlerimle de hem de fotideki gibi temasla ponçik ponçik
Başka kadınlar nası seviyor bilmiyorum o yüzden kendim üzerinden cevaplamak istedim
Emeğine sağlık güzel olmuş sevdim ✨
Teşekkür ederim💐
Rica ederim ✨
Gözlerine baksan sevgisini ele verir kadın. Nereden bakarsan bak bir kadının sevdiği bellidir sevdiği zaman bellidir sevdiği zaman gülüşü bile değişir..
Bence bir kadın sevdi mi tüm kalbiyle seviyor, gözlerinin içi ışıldıyor! 💕 Sevdiği adamın mutluluğu onun için dünyanın en önemli şeyi oluyor. Destek oluyor, yanında duruyor, önemsiyor… Yaptığı ufak jestler ve bakışları ele veriyor zaten! Aşk, her halinden belli ediyor kendini. Peki, senin fikrin ne? Sence başka nasıl anlaşılır? 😊💬
Cevap
43Cevap
İlişkinin sorumluluklarını alıyor ve hayatını 2 kişilik yaşıyor ise çok seviyordur..
Aslında Kadınların Erkekler için dediği şeyler kendileri için geçerlidir. Bir kadın onları yapıyorsa seviyor demektir.
Extra olarak Kişisel alanına giriyor olmanızdan rahatsız olmaz. Sizinle etkileşime girme dikkatinizi çekmeye yônelik haraketler yapar. Detayın b, okunu çıkarır en ufak haraketinizden sizinde ona ilginiz var mı Anlamaya çalışır.
Bir kadının birini çok sevdiğini anlamak,
onun davranışlarına, beden diline ve iletişim tarzına dikkat ederek anlaşılabilir. Bu işaretler arasında; sürekli göz teması kurması, gülümsemesi, fiziksel temastan hoşlanması, zor zamanlarında destek olması, gelecek planlarında sizi dahil etmesi ve sosyal çevresine sizi dahil etmek istemesi yer alır.
Kesinlikle erkeğin yanında saçmalayan kadın seviyordur yani ben çok saçmalamsya başladıysam ortamda etkilendiğim biri vardır çünkü normalde gayet mantıklı biriyim mdldldl
Gerçekten öyle
Diğer kişilerle arasına 1 metre mesafe koyarak konuşuyorsa seninle 20-30cm mesafeden konuşur yakınlaşır, sık sık kaçamak bakışlar atar ama direkt asla bakmaz. Göz bebekleri büyür. Kadınların saklayamayacağı tek işarettir.
Anlayamazsın gece canım cicim diye yazar sabaha engeller kadınlar cözülemez
Yok artık yeni moda erkekler engelliyor🤣
Yok ben eski kafaliyım biraz engellemiyorum 😂 çocuk değilim neticede
-karşısındaki erkeğin yaşadığı durum karşısında erkekten çok ilgi duyup konu ile ilgili fikirler yürütüyorsa, özveri ile yaklaşıyorsa “net seviyordur”
Güzel soru 🫶
Bırakalım da erkekler cevaplasın 👀
Gelecek planları yapar seni de katar içine hasta mı oldun dur yanına geleyim çorba yapayım der mesela , üzgün müsün canını sıkan bir şey mi var dinler yargılamaz bir sorun mu çözmeye çalışır sorun çıkartıcı değil çözücü olur , sorun varsa kavga eder bu hali hala birseyi düzeltmeye yönelik hamlesidir genelde. Yalnız biri de olsam biliyorum.
Valla bu soruya cevap veremiyorum çünkü sevip sevmedikleri konusunda şüphelerim var mesela bir kız vardı benimle alay eder ve spık muamelesi yapardı sonra benim maddi durumumu öğrenince peşimden koşmaya başladı akrabamin yaninda bi kiz vardi beni ilk başlarda begenmiyordu ben işe girince etrafımda dört dolandı yani bunlar kadınların genel bir örneği o yüzden beni ailem sevsin yeter kimsenin yapmacık sevgisine ihtiyacım yok
Kadınlar hiç bir zaman bir erkeği istediği gibi sevmez.
İlişkinin içeriğini bilmediğimiz için dışarıdan çok seviyor yaaa diye düşünebiliriz.
Gözlerinden. Erkek versiyonunun cevabı da "gözlerinden" bana aittir kimsenin çalmasına izin verme ben gelene kadar 😀😀
Yapmam dediği şeyleri bir erkek için yapıyorsa bence seviyordur mesela alttan alıyor başkasına tahammülü yok ama onu anlamaya çalışmak gibi
Gerçekten seven bir kadın büyük gösterişli şeylerden çok birlikte gülüp eğlendiği küçük anlardan basit detaylardan bile mutlu olur
Anlaşılmasına gerek var mı , seviyoruz diye yeri göğü mü inletelim?☺️
İlişkiyi ne olursa olsun yürütüyorsa o kadın sevmiştir
Zamanıni yoktan var eder cinste davrandığı an bilki seviyor
Düşünmesi, ilgisi, sıkılınca gelip sataşması, sabretmesi, hayatını 2 kişilik yaşaması vs vs.
Çok seven bir kadın gözü kara olur ve de maddi manevi her konuda fedakar olur.
Eğer kadın Ayşegül gibi bakıyorsa gerçekten seviyordur...
Kendini feda etmesinden, kadınlar sevince fena bağlanıyor
Normalde yapmayacağı şeyleri sırf o istediği için seve seve yapması..
Bir kadın seviyorsa, sevdiğini mutlu edecek herseyi bilir ve yapar 😅❤️
Kadın belli eder ya zaten çok seviyor ise tek kişi ile konusuyordur ve sadece ondan mesaj beklediği için karşı taraf i darlar sonu ayrılık oluyor genelde
Erkeğin yaptığı yanlışa rağmen gözünün görmemesinden
Hareketlerinden
Iq seviyesi ne kadar dusuyorsa o kadar seviyordur.
Tespit gibi tespit
gurursuz davranıyorsa herşeye rağmen yine de gitmiyorsa bence
kızlardan daha cok erkekler yorum yazms nasil anlayacaz
Anlatamam yaşatmam lazım 😁✌🏻
Aaaaa
Saçıyla oynayıp durmasından 😂
Gözlerinin içinden
Davranışlar zaten belli eder :)
Yorumlardan sevilmediğimi öğrendim.
Seni her türlü sever ölsen de kalsan da
Anlaşılmıyor çoğunda
Davranışlarından bariz anlaşılır saklayamaz
Ona bazen çocuk gibi olur bazen de anne gibi
İlgileniyorsa sevmiştir bence.
Göze aldıkları , fedakarlıklarıyla...
Ahh poyracım karayel ne özlendin
Merak ediyorsa sürekli konuşmak istiyorsa
Bakışlarından bakışlar kalbin aynasıdır...
Fedakarlık yapmasından
Hiç sevilmedim bilmiyorum
Sadakati ile şefkati ile davranışlarıyla kısacası
Bana lahmacun yapıyorsa oradan anlarım ben
Şefkat göstermeye asla doyamaz
Stardust izledin mi
Hayır not alayım hemen
Sevildikçe ışıldar
davranışlarından belli olur
Düşünmesi, ilgisi
İhtiyacın olduğunda böbreğini veriyorsa
Verdiği değerden belli olur.