5 yıllık iliskideyiz 4-5 aydır görüsemiyoruz uzak mesafe iliskisi. Geldim yakın şehre ilk 3 hafta görüşemedik birinde işimiz oldu diğerinde ben hasta oldum. Buluscamız hafta hastalığım tam geçmediği için 3 saat yol çekemeyeceğim icin gelmesini rica ettim naifçe. Surat astı biz bunları konusmustuk dedi bende çoğu zaman ben geliyorum bi ben hasta olunca gelemiyo musun dedim? Sonra yarım saat mesajlara bakmadı otel aramıs meğer fiyatı uygun olan. O sırada eşek gibi beni bekletiyor görüldü atıyo falan bende dedim ki özlemedin o zaman gelmek istemiyor musun dedim yok istemiyorum dedi orada iliskiyi bitirdim sonra dedi ki sinirle oldu vs ben son anda demene kızdım otel bulamam diye endişelendim istanbuldaki oteller kirli biliyosun dedi sonra otel buldu ödedi ama bulusmadım ben parası yandı. Özlemedin heyecanımız yok diye bitirdim. O baya açıklama yaptı hatasını kabul etti ilk tepkim yanlıştı dedi çok özlüyorum dedi simdi de aramız iyi ama ayrı gibiyiz ama konusuyoruz hala en son dedim ki gel yüz yüze görüşelim belki değişir gidişat düzeliriz belki dedim diyo ki simdide ben hediyeler almıstım çok önceden onları sana vericem gülüşücez barısıcaz ama ilerisi icin yine aynılarını yaşarız bulusunca çözülmücek dedi su an ayrıldık samimiyetsiz bi bulusma olur dedi ben anlamıyorum özlüyor mu özlemiyor mu?
Güncellemeler
8 ay
Güncel
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım ya, bu durum gerçekten çok karmaşık ve yıpratıcı gibi görünüyor. Uzun mesafe ilişkiler zaten başlı başına zorlayıcıdır, bir de böyle tartışmalarla iyice karışmış. Anladığım kadarıyla sevginiz hâlâ var ama aranızdaki iletişimde ciddi sıkıntılar yaşanıyor. Bana kalırsa özlemek gibi duygular bazen sözlerden değil, davranışlardan çok daha net anlaşılır. Sana hediyeler hazırlamış olması özlediğinin bir işareti olabilir, ama aynı zamanda bahsettiğin huzursuzluklar ve kafa karışıklıkları yaşadığını da gösteriyor. Belki de karşına alıp yüz yüze duygularınızı tamamen açık bir şekilde konuşmanız gerekir. İşin özü şu: İlişkiniz size iyi geliyor ve mutlu hissettiriyorsa devam etmeli. Yani senin duyguların da en az onunki kadar önemli. Sence siz, birbirinizi gerçekten seviyor ama doğru anlaşamıyor olabilir misiniz? 🫶💕