Yemin ederim çok önemli?

şuanda çok kritik dakikalar geçiriyorum özet geçeyim benjm ailem aşırı katı dindar yobaz herneyse ben tam tersiyim şu an da Müslüman olduğumu bile düşünmüyorum. tabiki onlara göre hatalar yaptım erkek arkadaşımla yakalandım ve bidaha olursa babam annemi tehdit etti seni bile boşarım diye sorumluluğu anneme verdi yani. 17 yıllık hayatımda zorla imam-hatipe gittim zorla kapatildim yaşıtlarimin yaşadığı şeyleri yasayamadim. Yaşadım ama gizli saklı bunlar hep travma. şu an da da arkadaşımın annesi arkdasimin telefonunu alarak herşeyimizi öğrenmiş yani her an anneme söyleyebilir. Eğer anneme soyelrse babama söyler babam öğrenirse beni öldürene kadar döver bu sefer ben şu an tehdit altındayim birini bi kurumu arama şansım var mı arasam nolur henüz bişey olmadı ama olmasını mı beklemem lazim? Resmen inanmıyorum inanmadığım şeyler dayatiliyo yapmicam tabiki ve bu eninde sonunda olucak. gelecek planlarim rapçi olmak yeteneğim de var 18 olmama zaten bir yıl kaldı. Okumak istemiyorum sevdiğim işi yapmak istiyorum. Lütfen yardımcı olun yol gösterin teşekkür ederim
Yemin ederim çok önemli?