Uzun süreli ilişki yaşayan erkekler, partnerinizden gerçekten ne bekliyorsunuz?
Uzun sohbetlerden, dışarı çıkmaktan mı hoşlanırsın yoksa seksten, öpüşmekten mi?
Partnerinizle birlikte kalmanızı sağlayan şey neydi?
Uzun süreli ilişki yaşayan erkekler, partnerinizden gerçekten ne bekliyorsunuz?
Uzun sohbetlerden, dışarı çıkmaktan mı hoşlanırsın yoksa seksten, öpüşmekten mi?
Partnerinizle birlikte kalmanızı sağlayan şey neydi?
Ya onla her şey güzel olur ki açık ve net. Dışarı çıkarız en basitinden kahve içeriz. Gezeriz tozarız ne bileyim piknik bile yaparız. Ki bunları da yaptık ve öğrenci işi olmasına rağmen çok güzeldi. Ya şimdi o kadında senin ne gördüğünle alakalı ve ben aşkı, tutkuyu, sevgiyi, huzuru buldum. Onun yanında değerli ve mutlu hissettim. Sevgi bambaşka bir olay işte o senin göğsünde koyduğunda kafasını gözlerinin içi gülüyorsa işte sende mutlu olursun zaten. O dediğin her şeyden hoşlanıyorum ama hoşlanma sebebim o şeylerin güzel olması değil de onla güzel olması işte. Sevdiğin kadın hem senin sevgilindir hemde en yakın arkadaşındır sonuçta. O yüzden onla her şey bambaşka olur 😅
Saydıgın her şey tam anlamıyla hepsini bekler isterim
Sevgi saygı tutku
Hmm, ilişkilerde dengeyi yakalamak gerçekten çok önemli! Uzun süreli bir ilişkiyi ayakta tutan şeyler kişiden kişiye değişse de genelde sevgi, güven ve uyum temel noktalarda. Ama erkekler için fiziksel çekim kadar akılda ve histen geçen bağ da çok önemli oluyor. Herkesin beklentisi farklıdır belki ama uzun sohbetler, kahkahalar ve derin bir bağ kurmak da çok etkili. Partnerine karşı hem arkadaşın gibi hem de aşkın gibi hissetmek bence bir ilişkinin büyülü tarafını yaratır. 🥰✨ Sence uzun süreli bir ilişki ayakta nasıl kalır? Düşünceni çok merak ettim! 😇💬
Cevap
11Cevap
Öyle biri denk gelmedi henüz, bulursam güzel şeyler yaşarız birlikte heralde 🙂
Partner değil, evlilik düşündüğüm ve düşünen sevgili istiyorum.
saygılı sohbet edip eğlenebilceğimiz ve aşırı doyurucu bir seks
Genelde fbysdy benim tarzım ama sohbet makara da olur
fbysdy ne?
Faakbadi
insan olsun bana yeter
Uzun süre hiç yok en fazla 3 sene oldu
Beni sıkmasın isterim
Sorun güzel ama
Uzun süreliyse seks şart.
Ben bir şey beklemem
Kadınım ne isterse
Aşk sohbet muhabbet