Öncelikle merhaba Kendimi övmüyorum çevremin dediklerinden yola çıkarak bu soruyu soruyorum hayatıma kimse girmiyor evlenemiyorum ya da birini tanımak istesem beni kullanmak istiyor haliyle uzun zamandır yalnızım nasıl bir adım atacağımı da bilmiyorum karakter olarak kendime çok güveniyorum kimse bunu göremiyor
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
8 ayAslında ben sana bir şey söyleyeyim mi sorun Seninle alakalı bir durum değil şu anki İçinde bulunduğumuz ortam ve insanların beklentileri birbirinden farklı durumda oldu ya İnsanlar bir evlilik yapmak ya da yuva kurmak birisiyle birlikte olup da hayatını birleştirmek istemiyor Herkes bir çıkar uğruna ilişki kuruyor Bak diyorsun ki ben Güzelim işim var ondan sonra fiziğim iyi falan filan ama artık insanlar evlilik sorumluluğu almak istemiyor Anlatabildim mi olay Bundan kaynaklı Çünkü sevgililik dönemi nişanlılık dönemi sözlülük dönemiyle evlilik döneminin bambaşka olduğunu herkes biliyor. Diğer türlü mesela Evlenmeden Sevgili olsa yiyecek içecek yaşayacak Ondan sonra cinsellik yaşayacak veya istediğini aldıktan sonra da zaten öyle bir sorumluluğu olmayacak ama evlilik söz konusu olduğu zaman ne olacak yasal olarak birtakım haklar meydana gelecek aileler tanışacak işin içine belki Çoluk çocuk girecek o zaman eşinin rengi bambaşka olacak sorumluluklar artacak insanlar bu devirde sorumluluktan kaçtığı için evlenmek istemiyor Tabii bunun bir de ekonomik boyutu var o yüzden bir de zaten televizyonlarda Bu aile içi şiddet cinayet ve benzeri durumlarda fazla olduğu için herkes bir şekilde evlilikten Kaçmaya çalışıyor Sonra sende değil Sorun şu an İçinde bulunduğumuz sistemde Hadi diyeceksin ki Peki ben ne yapacağım Nasıl evleneceğim? Bak bunu hiçbir zaman kafana takma ben 34 yaşındayım 35 yaşına gireceğim evli değilim kendimde bedensel engelliyim evlenebilir miyim evlenemez miyim O da bir meçhul Ama bu kafaya takılacak bir şey değil evlenen insanlar da mutlu değil hayırlısın dileyeceksin ve gerekirse evlenme ne yapacaksın ki yani Niye bunu bu kadar kafana dert ediyorsun ya illa ben aile kuracağım diyorsan çalıştığı iş yeri ya da örnek veriyorum seni tanıyorum bilen insanlara söyleyeceksin sana uygun birini bulacak O da anlaşabilir misin bilemem ama sana net bir şey söyleyeyim evlilik nasip işi evlendikten sonra da hayırlı birisine denk gelip gelmeyeceğin nasip işi o yüzden dert etme dua et ve her şey için hayırlısını iste
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)8 ay1. Si Kendini anlatışından egon belli, 2. Si uzun boylu kızların trde partner bulması daha zor çünkü boy ortalaması belli. 3. Sü ben temizim en iyisiyim kafasında olduğun için işinde gücünde efendi erkek beğenmezsin, ki beğenmiyorsun da. 4. Sü uzun boylu kadın çoğu erkek için çekici dişil gelmiyor, asker arkadaşı gibi geliyor
06 Yorumla
Soran8 ayTamamm
Cevap sahibi8 ayMesela beni de işsiz, erkeğe kapağı atayım da işe gitmeyeyim para harcamamayayım düşünce yapısındaki kadınlar buluyor ama kuduz köpeklermiş gibi kovuyorum tersliyorum. Çıkarı için kimseyi yanımda barındırmam ve çıkarım için insan seçmem
Soran8 ayEgolu değilim ikincisi boyum uzun diye uzun erkek aramam hakkim en azından 178 179 efendi erkeği beğeniyorum fakat kriter olarak uymadığını da olmuyor mesela boyu diyelim buda bir tercih benim için
Cevap sahibi8 ayMadem bu kadar dolduysan ilk yazdığıma, ilk yorumunda tamam yerine düşüncelerini söyleseydin ya 😂2. Yorumumdan sonra niye dayanamayıp patladın 😂sana uzun erkek arayamazsın hakkın mı değil dedim? Güzel kızlar canım oluyor derler cidden haklılar , okuduğunu anlayamıyorsun. Amacım kalbini kırmak değil. Sen işinde gücünde hayatına böyle devam et. En hayırlısı bu senin için
Soran8 ayYa ne istiyosn benden anlamıyorum ki tanımadan etmeden neyin kararı bu? Benim hakkımda bu denli yorum yapman sence ne kdr doğru hiç ki öyle kızlar evlenmemiş bak gibide evleniyor benim ekstra şaşalı hayatım yok ki sade kendi halimde biriyim
Cevap sahibi8 ayYazdıklarına yorum yapıyorum. Yazdıklarından öteye yorum yapmadım ki bu yüzden tanımadan etmeden neyin kararı deme
Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. Göremiyor değildir sağlam duruşlu kadınlardan normal erkekler çekinir mümkünse cinselliğe bakar değilse uzar. Senle birisi gelecek düşünecekse senden sağlam güçlü olmalı, pısırık değil. Zamana bırakacaksın umarım iyi bir kısmetin olur
05 Yorumla
Soran8 ayBi ara bi adamla tanıştım normalde özgüvenli biriyimdir dedi ama sana gelince bi durdum hani özgüvenim kısıldı biraz dedi kendime bakıyorum normal bi bireym ev iş arası gelip giden biriyim
Soran8 ayBide işsiz erkeklerin beni bulması normal mi
- 8 ay
Millet çalışmayı sevmiyor sana denk gelmesi çok doğal
Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. SZorun sende değil güzelim. Bulunduğumuz çağda. Günümüz erkekleri pek ciddi ilişki istemiyor. Çünkü bu şekilde daha rahat ediyorlar. Zaten kızlarında artık pek evlilik beklentisi kalmamış. Evlenmeden evli hayatı yaşıyorlar. E haliyle erkekler de öyle de böyle de benim işim görülüyor, neden sorumluluk alayım ki diyor. Yani alan razı, veren razı. Hal böyle iken düzgün bir insan bulmak zorlaşıyor.
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba, anladığım kadarıyla çok güzel ama aynı zamanda derin bir konuya değinmişsin. Bazen dış görünüş ve iyi bir karakter bile insanları tam anlamıyla bağlamaya yetmeyebilir. Çünkü karşılıklı ilişkilerde kendilik algısı, samimiyet ve duygusal uyum çok önemli.
Belki de karşı tarafa mesafeli veya ulaşılmaz bir imaj yansıtıyor olabilirsin, farkında olmadan tek başına güçlü görünmek birilerini geri adım atmaya sevk edebilir. Yalnızlığın suçlusu sen değilsin, bunu bil. Ancak biraz daha yumuşak bir iletişim tarzı geliştirmek ve insanlara yaklaşmaya şans vermek, seni potansiyel mutluluğuna daha da yaklaştırabilir 🌟💖.
Unutma, kendine inanmaya devam et çünkü doğru insan mutlaka seni fark edecek!00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
19
Cevap
56Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı. Bazen sevilmemek değil, anlaşılmamak yoruyor insanı. Güçlü, karakterli ve kendi ayakları üstünde duran biri olduğunda çoğu kişi bunu tehdit gibi görüyor. Oysa senin istediğin, değer görüp yanında huzur bulabileceğin bir bağ. Ama günümüz ilişkilerinde samimiyet yerine çıkar ön planda olunca, iyi niyetli olanlar hep geç fark ediliyor. Senin değerin görülmüyorsa bu eksiklik sende değil, göremeyende. Gerçek seven, gücünden korkmaz, onunla gurur duyar.
10 Yorumla
8 ayEvlenmeyi kafana takmamanı tavsiye ederim, çevrenden gelen olumsuzlukları takmamak zor, ben de yaşıyorum, umarım bahsettiğin özgüveni örselemezler, zira daha çok göreceğini tahmin ediyorum. Bu ülkede kadın olmak zaten zor, özgüvenli kadın iyice zor; bunları herhangi bir fikrini değiştirmek için değil, yalnız olmadığını söylemek için yazıyorum. Umutsuzluğa kapılacağın günler de gelebilir, sıkı dostlarına sarıl (ama çok da güvenme), erkekler konusundaysa daha olumlu söyleyeceğim var diyemem. Ama benim gibi söylediklerinin dokunduğu insanlar muhakkak vardır, böyle yazdıkça çıkarlar karşına umarım. Herhangi başka sorun olursa sor, yardımcı olabilmek beni mutlu eder.
11 Yorumla
8 ayBelki çok egolusundur, erkeklere karşı mesafeli, aşırı seçici ve mükemmeliyetçisindir, karşına birileri illa ki çıkıyordur ama farkına varmadan sen onları istemiyor kusur bulup beğenmiyor olabilirsin çünkü anlattığın gibi bir kadının hiç görülmemesi imkansız. Ayrıca yorumları okudum da herkes konuyu hemen cinselliğe getiriyor demişsin, kadınlar sevgiye önem veren, en azından önceliği cinsellik olmayan erkekleri de asla istemiyor bunu bizzat yaşadım.
04 Yorumla
Soran8 ayHerkesin dini inancı farklıdır bn cinselliğe karşı bir insanım bnden bu talepler istendiğinde bn direkt konuşmayı kesiyorm haklı olarak en çok bu konuda sorun yaşıyorum
- 8 ay
Cinselliğe çok kapalı olman da erkekleri soğutur neticede arkadaş olmayacaksıniz
Soran8 ayNeticede eşi değilim evleneceğimn garantisi yok ;)
Soran8 ay:))))
- Aşk İlişkileri konusunda 12,2b cevap paylaştı.
8 ayKendini yetiştirip geliştirmiş birisine benziyorsun, çoğu erkek evlilik anlamında seni tasiyamamak, sana yetersiz kalmak, seninle uyumsuz olmaktan cekinip önyargı yapar ve ya farklı amaç ile yaklaşır ya da hiç yaklaşmaz.
Neysen o olmaya devam et sadece düzelir bu da11 Yorumla- 8 ay
Bu zamana kadar kimse oldu mu hayatında ciddiyetli bir şekilde?
Aşk İlişkileri konusunda 515 cevap paylaştı. Bazen güçlü, net ve kendi ayakları üzerinde duran kadınlar herkese kolay gelmez; bazıları yaklaşmaya cesaret edemez, bazıları da ciddiyetini kaldıramaz. Karşına çıkanların niyeti seni tanımlamaz, sadece senin seviyene uygun olmayanları eler. Senin yapman gereken kendini küçültmek değil, seni gerçekten görebilen insanın gelmesine alan bırakmak.
00 YorumlaGüçlü, ayakları yere basan, güzel ve zeki bir kadını her erkek kaldıramaz. Cesaret edipde merhaba demeye çekinir. Senin gibi güçlü bir adam bulmalısın.
10 YorumlaZamanında kimin bedduasını aldıysan tutmuş demekki, bende 12 yıl önceki sevgilime öyle beddua etmiştimki secdeye kapanıp ağlamıştım allaha yalvarmıştım emeklerimi çöpe atıp beni aldatan bu kıza mutluluk yüzü gösterme diye ve kendisi halen bekâr allahın adaleti şaşmaz her kimden beddu aldıysan bence o kişiden helallik al yoksa çok sürünürsün
02 Yorumla
Soran8 ayKimseye bir şey yapmadım ki ben tam tersine bana yapıldı ne yapildiysa onca kötü kişi evleniyor cidden sebenin bu olduğunu düşünmüyorum ha birini üzdüysem de ergenlik hallerim idi toydum hatırlamıyorum bile 20 yaş altindan bahsediyorum ama cidden kimseye bir şey yapmadım ben
Aşk İlişkileri konusunda 659 cevap paylaştı. Sen yaklaşırsan adım atarsan evet kullanılmak istenirsin herşeyin zamanı vardır karakterine güveniyosan halkettiğinide mutlaka bulursun sadece acele etmeden yanlış kararlar vermeden beklemelisin
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. uzun boyluysan, fiziksel olarak iyiysen bir de üstüne işinde de yükselmişsen ne yazık ki bazı erkekler çekinebilir. tavsiyem duygusal zekanı öne çıkar, empati kur. mesela empati yeteneği yüksek olan kadınlar her zaman beni etkilemiştir
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 629 cevap paylaştı. Abla yani olabilir doğru insan elbette çıkar. Bu bir anda olavak bir şey değil zaten. O yüzden bunu daha çekici kılıyor ama suçu kendinde arama lütfen.
04 Yorumla
Soran8 aySorunlu artik ben misim gibi geliyor hani anlamıyorum ne eksiğim var göğüslerim küçük o yüzden mi diyorum acaba hiç yok çünkü bunu sorunlu buluyorum normalde güzelm fizigimide beğenirler boyumuda sesimide anlamıyorum sorun ne
Soran8 ayUmarım çıkar canım umarım
8 ayNazar ya da büyü vardır amaaaaa daha büyük ihtimal Sanal medyayla uğraşa uğraşa gerçek dünyayla bağı kopmuştur insan ilişkileri sıfırlanmıştır. İnsanlara çekicilik tepkisi veremiyordur.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 492 cevap paylaştı.
8 ayDüşünce yapının büyük ölçüde benim düşüncemle örtüştüğünü düşünüyorum, uygun görürsen tanışmak isterim.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
8 ayBurnu yapılmamıştır dudakları dolgusuz poposu dolgun değildir.
05 Yorumla
Soran8 ayBurnum kaydırak gibi zaten dudağım orta büyüklükte popomda normal ay Ne saçma ya ne kdr aptalca kriterler bunlar
- 8 ay
Erkekler saçma zaten takma
- 8 ay
@Kauren erkek olman yeterli
Gizli Üye(18-24)8 ayBiraz kapalı giyin. Bir de erillrsme. Böyle muhtaçmis gibi yap. İsim var para kazanıyorum gibi yapma. Erkek bı işe yaradığını düşünsün senleyken.
02 Yorumla
Soran8 ayAçık giyimim yok ki ztn canım Allah aşkına millet esc ile evleniyor artk
Cevap sahibi8 ayHemen cinselliğe griiyolarmis ya. Ciddi bir imajın olsun evlenilecek kadın tarzı giyimin. Ciddi düşünürüm ben bunla diyecek erkek yanassin sans. Bej kahverengi lacivert ve etek agirlikli giyim tarzı iyi gider
- Aşk İlişkileri konusunda 23,1b cevap paylaştı.
8 ayYa çevren seni gaza getiriyor ya da sen kendi kendine bazı şeyleri büyütüyorsun
01 Yorumla
Soran8 ayBen kendimi görüyorum çirkin bir görünüme sahip biri degilm karakter olarak ta öyle
- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
8 ayOrtamlara giriyomusun arkadaşlarınla kafe falan
09 Yorumla
Soran8 aySadece pazar günü mesaim yok oda yorgun olduğum için çıkamıyorum
- 8 ay
Ozamn zor nasıl görüp konuşacaklar seninle internetten yazan olur
Soran8 ayOrdan da artık yazmiyolar diyorum ya kimseyle tanışamıyorum artık
- 8 ay
Bahtin mi kapandı ne bence pazar günü eve kapanma arkadaşlarınla buluş öyle öyle çevren genişler tanınır begenilirsin
- 8 ay
Yaş kaç senin ne iş yapiyosun
Soran8 ayBende kapalı olduğunu düşünüyorum bütün cevrem evlendi dışarıya çıkmakla olacaksa bu iş çıkaym ama sanmıyorum bilmiyorum 26 yaşındaym müşteri hizmetleri şikayet birimindeym
- 8 ay
En azından seni görür beğeniler arkadaşının arkadaşı beğenir haber yollayan olur bişey olur yani ortama girsen yaşın gelmiş şimdi tanışıp snlasman lazım söz nişan 2 sene de öyle sürer
Soran8 ayİyide ben kalabalık ortama girmiyorum ki kız arkadaşmla en basiti avmye yemeğe kahve içmeye gidiyorz bu
- 8 ay
Ee seni nasıl görecekler gormeden teklif mi gelmesini bekliyorsun anlamsdim
8 ayUzun boy kadında tercih edilen bişey değil 175 den uzunsa
012 Yorumla
Soran8 ay175im napiym kendimi mi keseyim Allahım ya
- 8 ay
Peki birileriyle gelip senle tanışıyor seni kullanmak istediğini nerden anlıyorsun belki seni seviyordu
Soran8 ayHayır tanışmak için mesaj atiyolar neyse tanımaya çalışıyorum hemen konusu cinsellige getiriyorlar ya of fiziğin böyle şöyle yok ben öpüşmeyi isterim yok bilmem ne gibisinden bende bunları gördgm an engelliyorm
- 8 ay
sosyal medyadan çoğu erkek tavlayamıyor zaten aslında o yazdıkları şeyleri iyi sandığın erkeklerin hepsi istiyor sadece yüz yüze tanıştığı için bunu saklıyorlar ya da sonraki bir zamana erteliyor direk konuya girmiyor
Soran8 ayAma ben bunları kocam olmamış birine neden sunmak zorundaym ki
- 8 ay
Anlıyorum haklısın güvenemiyorsun instagram vs kapat daha çok yüz yüze bi yerlerde şansını dene
- 8 ay
Olabilir güzelim diye ince uzun olanlar çok beğenilmiyor biraz balık etli olanlar en çok tercih edilenler ama obezle karştırmayın
Soran8 ay175 54 kiloyum
- 8 ay
Kank zayıfsın ince uzun sopa gibi güzel değil senin en az 66 kilo olman lazım
Soran8 ayAlamıyorum ki basenlerim var aslında ama cidden Alamıyorum yıllardır böyleyim babama çekmişim genetik bizde bide benim metabolizma hızlı o kdr hamur işi yememe rağmen yok aman ben kimseyi memnun etmek zorunda deglm kilolu olsak kilo ver derler banane ben böyle güzelm insnalar kendilerini bana begendirsnk kimmiş onlar
- 8 ay
Ne yapalım bende 70 kilo 183 um 75 80 olmam lazım ince uzun olanı kadınlarda sevmiyor kadınlara özgü durum değil
- Aşk İlişkileri konusunda 11,4b cevap paylaştı.
8 ayÇünkü oda sizin sınavınız ona göre doğru insan çıkacak karşına
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
8 ayBende öyleyim ciddi bir ilişki istiyorum flört takılmalik istemiyorum onları mesela
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)8 ayKaç defa söylememiz gerek bilmiyorum Bi Erkeklerin boy takıntısı yok boyunuz bizim için ölümcül kırmızı çizgi kriter değil
09 Yorumla
Soran8 ayNe peki büyük popo büyük meme? Ne? Temiz aile kızıyım bakireym ev işlerine hakimim bakımliym saygılı sevecen biriyim daha ne olmasını istiyorsunuz tam olarak
Cevap sahibi8 ayOda Biyolojik bir şey Direk aklımızdan geçen fikri düşünceyi söylemiyorum şöyle ki İç güdünün ve Dürtülerin açıklaması dediğim şey mesele şu ki Büyük kalça Ve göğüs Erkekte (Kalçaları Büyük iyi çocuk doğurabilir. Göğüsleri Büyük çocuğum olursa iyi Emzirir) bilinç altı , İç güdüsel dürtüden dolayı dikkat ve ilgi çeker. Bu kadınlarda Erkeğin gücü ile alakalı Uzun boy Geniş omuz Fit ve yapılı vucutsa Kadında Bu adam akletik ve güçlü Beni ve evlatlarımı iyi korur Bize sahip çıkar Bilinç altı dürtüsüne cevap verdiği için Kadında öyle arzular. O yüzden iki tarafın karşıdan bekledikleri farklıdır. Ha ancak şöyle bir durum var. Sen 2 metre adam istiyorsunda 1.50 boyundaysan O ilişkide olmaz çünkü burada kriter boy değildir erkek için fakat Adam kendini sübyancı gibi hisseder. Ondan kabul etmez.1.60 isen 1.70-80 adamla idela giderdin mesela
Soran8 ay175 boyunda 54 kiloyum göğüslerim hiç yok sıfır kalça ve basenlerim mevcut evlilik çocuk ve emzirmek demek değildir beyfendi madem öyle o zaman bizler hiç evlenmeylm olsun bitsin sevilmeyelm ömrümüz boyunca yalnız kalalım soran olursa ya memem küçüktü erkekleri isteklerine uyumadığım için evlenemedim gibi gibi neyse iyi akşamlar.
Cevap sahibi8 ayİstek değil mesele İç güdü Erkek bunu seçmiyir Hissediyor. Aynı perpektifden bakarsan 1.90 değil sen yazma diyen Kızlara ne diyelim veya Maddiyatcı davrananlara? Sizin kilerde bak böyle diyor. Bunlar elde olmayan içten gelen şeylerdir seçim değil Ha ama bir Kadının İlla 1.90 olmak zorunda demesiyle bir Erkeğin ben anlamam 90-60-90 olcak demesi saçmadır. Evliliğe gelirsek Sizi bilmem ama Erkek için işin içinde çocuk yoksa evliliğin bir anlamı mantığıda yok demektir Bunun dışında insanlar yani her iki tarafda neslin devamliliğı yönünde kriterler arar farkında olmadan
Soran8 ayBenim çocuğum olmuyor ise ya da erkeğin olmuyor ise evlilik olamaz mı neden hep şartlanmış bir şekilde evliliğe endeskleme yapıyorsunuz
Cevap sahibi8 ayAnlamı yok çocuk yoksa Zaten çoğumuz hukuki nedenlerden dolayı karşıyız çovukta yoksa ne diye evlenelim ki Birşeyler yapmaksa mesele evlenmedende yapılıyor zaten
Soran8 ayAnlaşıldı çocuğumda olmuyor diye de evlenemicem hadi bklm kalalım böyle ya neye yarıyorm zaten değil mi oh
Cevap sahibi8 ayÇocukda yoksa hukuki dayatmalarda ortadaysa Sadece yüktür evlilik
Soran8 ayTamam
Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Vardır mutlak erkekleri iten bir yanın. her şey görsellik değil. Görselin sadece kapı aralar.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı. Hayvanlar bize de düşer. diye saldirmislar ahahah😂
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
8 ayverici bir yapın yoksa bu zamanda malı görüp dokunmadan kimse riske girmez
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Bu zamanda zor umarım istediğin gibi birini bulursun
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
8 ayCiddi anlamda tanıyacak birini arıyorum. Eğer uygun görürsen
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)8 ayBu konular karmaşık isler. Senin karşı cinste aradığın kriterler neler karşı taraftan ne beklersin? Doğru kisi algın nasıl ona bakmak lazım
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)8 ayErkekler güzel, karakterli falan istemiyor. Erkekler yollu kız istiyor, güzel-çirkin onlara farketmez.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)8 ayBende de aynısı instagrama bakiyorum bidur boylu kızlar koca karı gibi yakışikli adaari kaomislar adamla kör galiba ne bileyim.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)8 ayBoyun 1.80 boyunda bir erkek için uygunsa kilon 75 kilo ve fit bir erkek için iyiyse bende işimde gücümde biriyim ve tanışmak isterim =))
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. İşte güzelsin bu bize bakmaz diye yaklaşmaya korkuyor erkekler
08 Yorumla
Soran8 ayBedenimi kullanmak için yaklaşıyorlar ama o nasl oluyor
Soran8 ayBenim suçum ne peki onca kişi nasıl evlenebiliyolar anlamıyorum ben biriyle tanışmaya başlasam 2. cumlesinde sexs ne zaman diye soruyolar
Soran8 ayFiziğim iyi olsada bu bana cinsellikle yaklasacaklari anlamı katmıyor bakın soruyorum onlara neden yani ee fiziğin iyi olmasaydı bizene insnalar sana başka nasıl yaklasacak , diye sözler de duydum
Soran8 ayUmarım teşekkür ederim
8 ayDuzgun insan kalmamis biri can verse digerleri bakio geçiyor sen insanlardan sevgi mi bekliyon gerçekten
20 Yorumla
8 ayBenim halim gibi tek fark boyum galiba bende sorun olduğunu düşünmüyorum çünkü arkadaş olarak seviliyorum. Güvensiz ve kontrolcü amacı farklı kişiler denk geliyor.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 29,3b cevap paylaştı.
8 aybilmiyorum tanımadan bilemem. kime sorsan kendini karakterli güzel diye tanıtıyor
00 Yorumla Onlara or…. Gerek temiz kızlar hep kayb eden oluyor ama yolun sonunda mutlu olur
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
8 ayBu zamanda erkekler pek risk almıyor.
02 Yorumla
Soran8 ayEvlenenler nasıl evleniyo
- 8 ay
İkna edilen kesim büyük ihtimalle.
- Aşk İlişkileri konusunda 812 cevap paylaştı.
8 ayMutlaka bir nasibin vardır umutsuz olma
01 Yorumla
Soran8 ayİnşallah canım
Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Kendini beğendin için olabilir
04 Yorumla
Soran8 ayTanıdıktan sonra bu ön yargı kalmiyo insanlarda emin ol
Soran8 ayYa diyorum ya tanıdıktan sonra değişiyor bu
- Aşk İlişkileri konusunda 452 cevap paylaştı.
8 aykarakterli birisini arayan mı var bu devirde
01 Yorumla
Soran8 ayOda doğru
Öz güven eksikliği var
04 Yorumla
Soran8 ayHayır tam tersine cıvıl cıvıl biriyim ama yok
Soran8 ayGoguslerim küçük baya ondan olabilir diye düşünüyorum çünkü bunu yuzume vuran da olmuştu kusurlusn diyende
Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı. Soğuk görünüyorsundur
01 Yorumla
Soran8 ayO var evet
Aşk İlişkileri konusunda 787 cevap paylaştı. Vardır Allah'ın bi bildiği sabret..
00 YorumlaDevir böyle bacım.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,8b cevap paylaştı.
8 ayFlört etmek isteyen yokmu? Anlamadım ben
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 317 cevap paylaştı.
8 ayOrsp ruhlular sevilir
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 636 cevap paylaştı.
8 ayBen severim de sen beni sevmezsin
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
8 ayYaşından dolayı olabilir
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 343 cevap paylaştı. Göz rengin nedir
#Hükümdar00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)8 ayKeşke tanışabilsek seninle
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)8 ayÇok saçma ya bulsam evleneceğim öyle biriyle
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)8 ayÇünkü erkekler güzel ve zeki kızlardan korkar
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)8 ayBurcunuz ve yükseleniniz nedir
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı.
8 ayUzun boylu derken kaç cm boyun
02 Yorumla
Soran8 ay175
- 8 ay
Hmm güzelmiş ☺️ benimde 1.96
Ne kadar uzun ama
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
8 ayMeslek nedir
02 Yorumla
Soran8 ayMesela neden mesleğimi soruyosunuz
- 8 ay
Güzel işim var dedin ya :(
Yanlışın var sevilir
03 Yorumla
Soran8 ayHayyiirrr nerde işsiz güçsüz kısa adam varsa bana yazıyor
Soran8 ayCok ciddiyim dediğim gibi en çok yaşadığım sorun da cinsellik için yazıyorlar max 1 Veyal 2 gün en uzun ilişkim 3 ay sürdü cok travmatik olaylar yaşadım evleneceğim düşündüğüm kişiler tarafından tacize uğradm çok şükür ki kendimi korudum bir daha asla ama asla güvenemiyorum
8 ayNe konuda kullanmak istiyo
04 Yorumla
Soran8 ayBedenim iste biliyosn ve hala ısrarla soruyosn komiksiniz cidden
Soran8 ayHayir hic
Soran8 ayYa sanane dayı sanane ne aptalca sorular soruyosn ya utanmaz misn hiç ağır abazasiniz yazma bana
Soran8 ayYa kes ahlaksız seni şikayet ederm haberin olsn
- Aşk İlişkileri konusunda 967 cevap paylaştı.
8 ayKısmet işte
11 Yorumla- 8 ay
Aynrn öyle nasip kısmet
Nerde bu kızzz
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı.
8 aySevilir
00 Yorumla
8 ayEvlenelim mi 😊
00 Yorumla- Devamını Gör (15)
Devamını Gör(60)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Uzun boylu güzel fizikli karakterli, işinde gücünde bir kız neden sevilmez?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler