Eşim benim istemediğim ve görüşme dediğim bir kadınla benden habersiz görüşmüş, ne yapmalıyım?

Eşimle 14 yıllık geçmişimiz var.

eşim sevgililiğin ilk 4 yılında ağzıma s**tı diyebilirim yalanlarıyla kız arkadaş çevresinin çok olmasıyla çok defa yalanını yakaladım, yeri geldi fake hesap açtım güzel bir kızın fotosunu koydum üniversitesine kayıt yaptırdım ayağına ona 3 ay sonra geldinmi yazdı 3 ay aklında tutmuş, fakat sonrasında hayatımın merkezinden onu çıkarınca her şey tersine döndü bir hatasını yakalamadım 10. yılın sonunda evlendik. geçmişte üniversitede Kız arkadaşına geçmişte can yakıcı güzelliğin var diyen bir insandı. Bana öyle cümle kullanmamıştır

detay vermek gerekirse Prestiji yüksek mesleğe sahibim eşimde memur ekonomik geçmişim hep rahat olduğu için hiç bir zaman evde harcanan yapılan şeyleri hesaba katmam katmadım. Ama bu hareketi beni açıkçası düşündürdü acaba benimle bu yüzden mi evli diye bunu sorgularken bile vicdan azabı çekiyorum insan sevdiğine hiç birşeyi konduramaz

6 yıllık evliliğimizde Allah var herhangi bir hatasını görmedim Bana her konuda kariyer olsun manevi olsun destek çıktı hasta oldum yanımda oldu

Son 1 yıldır yanında işe başlayan çok güzel bir kadın var bu arada bende çirkin olduğumu düşünmüyorum. Kızın herşekilde yardımına koştu , benle tanıştırdı , ama kız çok cilveli ve abi kardeş ilişkisi var düşündüğün gibi değil dedi. Kız evlenmiş boşanmış daha 22 yaşında ve eşime abi diyor. BU KIZADA KONU AÇILDIĞINDA REKLAM YÜZÜ OLACAK TİP VAR SENDE O YÜZDEN KISKANMIŞTIR DEMİŞ (işyerindeki diğer kızla tartışmasından sonra bu kızın) Gel gelelim arabayla evine bırakıyor şehire yeni geldi felan fistan son 6 aydır fitnessa gidiyor baya kilo verdi fakat bende bu arada 3 günlüğüne şehirdışına gitmiştim, o sırada görüşmeni istemiyorum çok güzel bir kadın çok laçka davranıyor dediğim bu tanıdık bi kafedekadınla görüşmüş ama arkadaşvari, kız benim kocama bakmaz diye düşünüyorum çünki küçük ve kızın profili değil, buluşmada bana yanlış yapıldığınıza düşünmüyorum gel gelelim benden gizli bana sormadan karşı cinsle hele hele benim istediğim biriyle buluşması üstelik onun çağırması ve bunu benim bi şekilde öğrenmem sorduğumda tek başıma gittim demesi sonra , çevirip sevgilisiyle gittik demesi sonra kamera kaydına bakarım dediğimde , o ve ben tektik ben çağırdım muhabbet olsun diye demesi çok yıprattı çok yalnış her ne kadar çok kıskanç bir insan olduğumu bilsemde bana yalnış bişey yapılmadığına emin olsamda o masada ama bu durum bana bir hakaret bana bir yanlış değilmi 6 yıldır bu olay yoktu herşekil yanımdaydı hala yanımda çok destek çıkıyor ama bu olay beni derinden sarstı bütün ömrüm çöp mü oldu, beni prestij için seven bir insan bu kadar yıl bana iyi davranırmıydı, o kıza birşeyler hissediyor mu heleki çocuk planları yaparken

Eşim benim istemediğim ve görüşme dediğim bir kadınla benden habersiz görüşmüş, ne yapmalıyım?