Sizce bu durumda ne yapılır
Sevgilisi var mı evlendi mi ya da ters bi tepki verir mi?
Sevgilisi var mı evlendi mi ya da ters bi tepki verir mi?
Cevap
1Cevap
2 yıl öncesindeki birini niye arayayım ki mal mıyım
Diyelim arayacaksın ne dersin
Duygusal boşluktayım başka kadınlar umurumda değil aklımda sadece o var anlatabildim umarım
En çok boşluğa siz düşüyorsunuz
Sağol ya küçük bi umudumu da bitirdin huzurla uyu
İşim olmaz. Bence kimsenin de işi olmamalı. Herkesin bir hayatı var.
Ne alaka
Rahatsız olabilir hayatı akmış gitmiştir seni unutmuştur
Arasan ne derdin ilk cümle
Aramam
ben olsam hic aramam yazmam belki seni hic hatirlamiyor belki evlendi.. sonra üzülürsün
Keşke dememek için bazen herşeyi göze alırsın
Kimsenin numarasi aklımda değil gelmezde😂
Benimde gelmez zaten buldum zor bela
Nasıl buldun ki
Bilgi çağındayız
Numarasını mı değiştirmişti
Kanka buna benzer nir şey oldu banada
Kanka sana bir şey sorucam uzun ama hakkını helal et Kız arkadaşımdan benden tamamen yok oldu 30 yaşında ben 26 5 ay oldu başlarda iyiydik her şey iyi geçmişte güven problemleri yaşayan içsel sıkıntısı olan ruhsal problemler yaşayan kendine zarar vermek isteyenq hayatta gerçek aşkı bulamamış biri hatta ben de deliyim sen de delisin diyordu hatta alnını bile morartmıştı intihar düşündü hayata öfkeli bu insan için değer verdim o kadar laf etti alttan aldım sırf mutlu olsun diye istanbıl a hediye gönderdim kolye Engelledi başka numaralardan aradım çaba gösterdim değer verdim yetmedi İstanbul a sürpriz yapmaya gittim ansızın habersiz yine başka numaradan yazdım canım konuşalım edelim rettim problemleri var evwt yine de yanında oldum anlıyor musunuz o da bebim zaman zaman bazı zamanlar yanımda oldu ben aramadan aradı yanıma kadar geldi ama bir iyi bir kötü kendimi heba ettim cidden de ağlıyordu ruhsal sıkıntısı var iyi değil telefonu açmayınca bile sen niye açmıyorsun bir işler çeviriyorsun belli diyordu doğru diyor sesinden belli en son zorladım baya numarasını değiştirdi sosyal medyası kapalı yeni sosyal medyasınj buldum ben memleketteyim nasıl bulacaksın beni dedi bulurum dedi bulabilirsen bul o zaman dedi yine hayat öfkesini bana kustu 3 kere aradı gin içinde hesabını kapattı yine yok unutamıyorum tıkalı kaldım kanka ben napayım valla bak böyle yanlış anlama bok gibi kaldım ortada niye böyle yaptı bana yq madem beni sevmiyor neden bulabilirsen bul o zaman diyor şu an sosyal medyası kapalı numarayı değiştirdi nasıl ulaşırım
Başka yerden konuştuk
Numarası yoktu
Haa anladım kanka sana uzunxa bir şey ywzdım napayım sence
Anlamadım
Bunu yazdım
Kanka sana bir şey sorucam uzun ama hakkını helal et Kız arkadaşımdan benden tamamen yok oldu 30 yaşında ben 26 5 ay oldu başlarda iyiydik her şey iyi geçmişte güven problemleri yaşayan içsel sıkıntısı olan ruhsal problemler yaşayan kendine zarar vermek isteyenq hayatta gerçek aşkı bulamamış biri hatta ben de deliyim sen de delisin diyordu hatta alnını bile morartmıştı intihar düşündü hayata öfkeli bu insan için değer verdim o kadar laf etti alttan aldım sırf mutlu olsun diye istanbıl a hediye gönderdim kolye Engelledi başka numaralardan aradım çaba gösterdim değer verdim yetmedi İstanbul a sürpriz yapmaya gittim ansızın habersiz yine başka numaradan yazdım canım konuşalım edelim rettim problemleri var evwt yine de yanında oldum anlıyor musunuz o da bebim zaman zaman bazı zamanlar yanımda oldu ben aramadan aradı yanıma kadar geldi ama bir iyi bir kötü kendimi heba ettim cidden de ağlıyordu ruhsal sıkıntısı var iyi değil telefonu açmayınca bile sen niye açmıyorsun bir işler çeviriyorsun belli diyordu doğru diyor sesinden belli en son zorladım baya numarasını değiştirdi sosyal medyası kapalı yeni sosyal medyasınj buldum ben memleketteyim nasıl bulacaksın beni dedi bulurum dedi bulabilirsen bul o zaman dedi yine hayat öfkesini bana kustu 3 kere aradı gin içinde hesabını kapattı yine yok unutamıyorum tıkalı kaldım kanka ben napayım valla bak böyle yanlış anlama bok gibi kaldım ortada niye böyle yaptı bana yq madem beni sevmiyor neden bulabilirsen bul o zaman diyor şu an sosyal medyası kapalı numarayı değiştirdi nasıl ulaşırım
Nerde yaşıyor
Bolu
1. Yol yüz tarama 2. Yol ulaşabileceğin arkadaşları 3. Yol sorgu paneli numararasından sorgula isim soyisimden 4. Yol onla ilgili bilgileri kullanarak bi sosyal medya araştırması asıl zor olan şey ne deyip arıyacaksın?
[2025.10.12 20:11] Sen: [2025.10.12 18:58] Sen: [2025.09.16 11:00] Sen: 28/4 12:54] .: Neyin var canım anlatmak istersen dinlerim Senin iyi olmanı istiyorum çünkü ben her şeyden çok mutlu olmamız benim için en öncelik
[28/4 12:54] Aşk : Sana anlatabileceğim bir şey değil
[28/4 12:55] Aşk : Benim bir sürü sıkıntım var
[28/4 12:55] Aşk : Halledilmicek sıkıntılar
[28/4 13:08] Aşk : Ben hastayım anlıyor musun iyi değilim psikolojim alt üst
Kendimi toparlayamıyorum
Giderek kötü oluyorum
Ve bu kolay kolay düzelecek bir şey değil
[28/4 13:14] Aşk : Benim sıkıntılarım var
Olay bu
Bana bunlrı yazmıştı
Aşk ❤️: Ben sabahtan beri hiçbir yemedim ve sabahtan beri ağlıyorum
[19/3 23:32] Aşk ❤️: Biraz önce ilaçları aldım içmek istedim
[19/3 23:32] Aşk ❤️: Ama yapamıyorum işte Allah kahretsin
[19/3 23:32] Aşk ❤️: Kahretsin ki intihar edemiyorum
[19/3 23:50] Aşk ❤️: Ben kendime zarar verdim diyorum
[19/3 23:51] Aşk ❤️: Uzak dur benden
[19/3 23:51] Aşk ❤️: Alnımı yumrukladım morardı anlım
[19/3 23:52] Aşk ❤️: Kendimi sevmiyorum
[19/3 23:52] Aşk ❤️: İyi insanlar kaybeder
[19/3 23:52] Aşk ❤️: Ben de kaybettim
[19/3 23:53] Aşk ❤️: Kötü olsaydım kazanırdım
[19/3 23:53] Aşk ❤️: Allah’a inanmıyorum ben
[19/3 23:53] Aşk ❤️: Artık inanmıyorum
[20/3 00:08] Aşk ❤️: Ben hastayım
[20/3 00:08] Aşk ❤️: Alnıma baktım şimdi
[20/3 00:08] Aşk ❤️: Mosmor olmuş
[20/3 00:08] Aşk ❤️: Benden uzak dur
[20/3 00:08] Aşk ❤️: Psikolojik tedavi görmem lazım
[20/3 00:10] Aşk ❤️: Anladın mı
[20/3 00:10] Aşk ❤️: Yeter
[20/3 02:25] Aşk ❤️: Bugün ailem ile kavga ettim herkesi sildim
[20/3 02:55] Aşk ❤️: Ya ne kızarıklığı
[20/3 02:55] Aşk ❤️: Morarmış
[20/3 02:55] Aşk ❤️: Ve geçmesi için hiçbir şey yapmicam
[20/3 02:55] Aşk ❤️: Ve seni ilgilendirmez
[20/3 03:04] Aşk ❤️: Ben hayattan nefret ediyorum
[20/3 03:04] Aşk ❤️: Bana düşman olanlar mutlu mesut
[20/3 03:04] Aşk ❤️: Hayat adaletsiz
[20/3 03:04] Aşk ❤️: Kötülerin dünyası
Kanka bunun geçmişten gelen gğven içsel sıkıntısı vardınbenlik sorun yok her şeyden tok oldu en son geçen ay arkadaşından ulaştım instagramj kapalı instagramjnı açtı bana sen kim oluyırsunda beni rahatsız ediyorsun yazdı falan yeni hesabını da kapattı sence napayım onun dönmesini mi beklesem
Başına bela alırsın yazma hiç
Kanka bana en sın ulaştım arkadaşından fatih dedi 3 gün sonra karakola gidecem bşr de kanka beni engelledikçe ben sürekli farklı numarakardan ulaşmıştım farklı hesap açıp zamanında annemede yazmıştı emniyete gidecem fslan demişti arkadaşından ulaştığımda şu an sosyal medyası kapalı numarasını değiştirdi dediğim gibi bir şey yapmayım demi sessiz mi kal diyorsun seni şikayet mi edim ha akıllan yazmıştı en son
Öldürürse kendini ölüme sebebiyetten tutuklu yargılanırsın şikayet ederse onun beyanı esas alınır ve seni istemiyor
Kanka ben elimden geleni yapmamış mıyım daha napayım sence
Yardım yap ama kendini çok riske atmışsın o yardım değil bence değmez
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Eğer aramayı düşünüyorsan, bu durumda kesinlikle önce nazik ve doğal bir giriş yapmalısın. "Merhaba, uzun zaman oldu ama seni düşündüm, nasıl olduğunu merak ettim," gibi bir açılışla başlamak bence rahat bir ortam yaratır. 🧡 Ama sevgilisi var mı, ya da tepki verir mi konusuna takılıyorsan, belki önce bir mesaj atabilirsin, yazılı iletişim bazen daha az riskli oluyor. 🧐
Peki, sen aramayı düşünüyor musun? Yorumlarda anlatırsan birlikte kafa patlatalım! 🙌✨