Arkadaşlar ben iki buçuk sene önce yaptığım bir telefon görüşmesi var ulaşabilirmiyim acaba, görüşmenin kendisine ama
Kızlar
Erkekler
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Arkadaşlar ben iki buçuk sene önce yaptığım bir telefon görüşmesi var ulaşabilirmiyim acaba, görüşmenin kendisine ama
operatörler mahkeme kararı olmadan senin görüşme ses kayıtlarını saklamaz kayıt altına almaz. sadece kimle kaç dakika görüşmüş gibi şeyler saylanır görüşme içeriğine ulaşamazsın
Mallık benim biraz uyanık olsaydım ses kaydını kendim alırdım, şu an perişan zihnin esiriyim
Gittim dedim ya o andaki duygulara doktor nasıl ulaşsın, hap verir sadece duyguları bastırır ilaç istemiyorum o anda yaşadığım duygulara ulaşmak istiyorum yoksa ilaçlarla ancak kendimden kaçarım
Cevap
3Cevap
6 ay duruyor oncesi durmuyor savcılık bile ulaşamıyor diye biliyorum
:D abi cok iyi ya
Ugrasirsan ulasirsin
Nasıl peki o görüşmeden sonra benim beynim eror verdi. iki buçuk sene ağladıktan sonra yeni çözüm arıyorum acı ama gerçek
Arayan bulur
Söyle o halde
zor be
Abi be bende travma bırakan bir görüşme yardımcı olur veya yönlendirirsen ne istersen iste. sadece kulaklık takıp bir sefer dinlemek istiyorum ondan sonra Allaha söz dünyaya dair hiç bir şey takmiycam , bilirsiniz şu beyin varya tam bir ahmak
mahkeme kararıyla erişirdin ama 2 yıl uzun süre o verileri silmişlerdir
Peki abi kişinin kendisiyle yüzleşsem bu korku gidermi, o kişiye karşı muhteşem bir korku var, hayatım altüst kendimi hayata yerde sürükleyerek götürüyorum :(
Eyvallah abi burdanmı hiç anlatmadım kimseye ama
olsun anlat açılırsın
şu an bilgilerim gizlimi acaba yeni üye oldum sonradan mazimle vurulmak istemiyorum çünkü:)
gizli adamım anonimsin her türlü
Şöyle abi yani yapı itibarıyla komik esprili biriyim ama kendi içimde özgüvenim yoktu fazla, ama bu halime savaş ilan etmediğim için yaşayıp gidiyordum, taki iki buçuk sene öncesine kadar ve artık açılmak istiyordum böyle pasif olamazdım, ama dediğim gibi arkadaş çevresinde bunu yansitmiyordum, idooldum yani neyse barış muslu denen biri sosyal medyada karşıma çıktı. utandığınız anılar varsa beyni bozuyormus bunların çözülmesi Lazım ya da o duygu boşalmasi için anlatılması lazım vs. ben yanlış olduğunu bile bile cahillik edip... bilmiyorum şu an yazıyorum ama faydası olurmiki çünkü benim acı çekiyor olmam şu lanet beynin umurunda değil
baktımda tam bir şaklaban ya o
Bencede bulmak zor ama çaresizliğe umut o kadar hoş geliyorki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?