Evlilik yaş erken mi?

Arkadaşlar burdaki hem kız hemde erkeklere sorum 22 yaşında evlilik çok erken mi evleneceğim kişi ortaokuldan arkadaşım yıllar sonra görüştük öyle vakit geçirmeye başladık ilkokuldan ortaokul sona kadar nerdeyse beraber okuduk aynı sınıftaydık ailesi de kendiside çok efendi birisi ailesinin durumu var aşırı derecede ama baba parası yemiyor 15 yaşından beri bir uluslararası şirkette aşçı başı bende sağlıktan mezun oldum çok bonkör insanlara karşı çok iyi niyetli ama bunu sevmiyorum açıkça dile getirdim insanlar bazen sömürüyor arkadaşları onu ikimizinde yurt dışı hayali var kendisi çıkabilir direk teklifler geliyor gerek aynı firmasının yurt dışı şubesi gerek başka firmalardan bu yaşına kadar evini almış arabası yok öğrenme güçlüğü var doğuştan ezber vb şeylerde sıkıntısı var ehliyeti geçemiyor yazılıyı 😂 16 defa kalmış sizce böyle birisi ile evlenilir mi ailem çok erken diyor daha oda sende 25 26 yaşınızı bekleyin diye ama hem onun çevresindeki hemde benim çevremdeki kızlar bir ayrılsam onunla sevgili olma evlilik düşünüyorlar bundan çok korkuyorum
Evlilik yaş erken mi?