20 yaşındayım okuyorum ama evlenmek istiyorum çünkü zinaya düşme fikri kötü geliyo
Ama çok istiyorum anladığınız şeyi yaşamak çok fazla isteğim var napabilirim
20 yaşındayım okuyorum ama evlenmek istiyorum çünkü zinaya düşme fikri kötü geliyo
Ama çok istiyorum anladığınız şeyi yaşamak çok fazla isteğim var napabilirim
Erken bence, erkenden kasıt emin olmadığın biriyle evlenmek doğru değil. Bende baya istekliyim fırsatım olsa yapabilirim kendime güvenmem istekliyim çünkü ama eşimle olsun isterim ama işe şeytan bu nefis var. Sana tavsiyem emin olmadığın biriyle evlenme çok büyük hata olur.
Hayatımda birisi var eminim ondan dolayı sordum
Yok yaşamıyoruz
Tamam yasama ihtimalim yok çünkü yaklaşmıyorum öpmeye calisiyor hep uzak duruyorum ben asla istemiyorum bunu eminim kendimnden
2 yıl
Yapmam ben👍
Niye ki. İtaat ettiğin Arap sapığı kendisi 54 yaşındayken 9 yaşındaki kızı koynuna alıp tecavüz ederken sorun yok da, gelinine göz koyup boşatıp kendi koynuna alırken sorun yok da, daha 16 17 yaşındaki zavallı safiyyenin gözlerinin önünde babasını ve erkek kardeşlerini katledip onu cariyesi yapıp koynuna alırken sorun yok da, 68 tane karısı ve cariyesi olunca sorun yok da, sen sevişince mi sorun?
Ben yinede yapmam dini boyuttu da var ama evlilik dışı yaşamak istemiyom
Yahu yalan o din anlayın artık bunu
Abi atma Allah aşkına
@Turuncu_pankek oku oku da bilgilen bak bakalım ayşe 614 doğumlu mu değil mi. Ataist sitelerden falan değil haa bizzat islamın kendi kaynaklarından
dergi.diyanet.gov.tr/makaledetay.php?ID=580
https://islamansiklopedisi.org.tr/aise
https://tr.m.wikipedia.org/wiki/Ai%C5%9Fe
www.islamiokul.com/.../1553.htm
www.islamiokul.com/.../1553.htm sayfanın altında 3894 nolu hadisi de oku
www.islamiokul.com/.../1422.htm
Arabistan da kızlar 9 yaşına geldiğinde 1 yaşında sayılıyordu yani peygamber efendimiz ile evlendiğinde reşitti dinimi biliyorum teşekkürler
@Turuncu_pankek bir b*k bilmiyorsun. O tamamen islamcı dansözlerin yalanları. Haticeye gelince fatmaya gelince safiyye gelince diğer 68 karısına ve cariyeeine gelince yaş doğumla başlıyor ama iş ayşeye gelince muhonun sapıklığı ortaya çıkmasın diye yaş reglle başlıyor.
Ulan sana ayşenin doğum tarihi veriliyor doğum tarihi cahil.
Olm bak hepsinin evliliği için sebepler var nedenleri ile birlikte açıklanıyor senin gibi kafasına estetiği gibi kurallar koyup yaşayan insanlar değiller
ya@Turuncu_pankek kızım bak senin o küçük o cahil beynini yıkamışlar. senin gibi milynlarca cahile yaptıkları gibi. sen sana din satan tayyibin ya da nihat ahtipoğlunun servetini bilseydin neden bu yalanları uydurduklarını anlardın. hiç bir neden hiçbir sebep 54 yaşındaki bir dayının 6 yaşındaki bir çocukla evlenip 9 yaşına kadar ona iğrenç cinsel istismarlar yaşatıp 9 yaşında regl olunca da tecavüz etmesini açıklayamaz
hiç bir sebep 57 yaşındaki bir dayının kendi gelinine göz koyup onu evlatlık oğlundan boşatıp kendi koynuna almasını bir de bunu meşru göstermek için Tanrının ağzından ayet yazmasını açıklayamaz
hiç kimse 55 yaşındaki bir dayının babasını ver erkek kardeşlerini gözlerinin önünde öldürttüğü 17 yaşındaki bir kızı kendine cariye yapmasını açıklayamaz
haticeyi saymazsak geriye 57 karısı ve cariyesi kalıyor onları saymıyorum bile .
Öncelikle üslubuna dikkat edersen sevinirim öyle gizliden yazarak abuk subuk konuşamazsın. Sonrasında ben dinimi Erdoğan la felan bağdaşlaştırmıyorum onun din anlayışı beni ilgilendirmiyor. Her insan kendi dininden sorumludur. İslam dinini doğru araştırmanı öneririm ne şartlarda evlenilebiliyor bakmalısın bence. Her şeyin üslup ve erkamı kimse bir şeyler uydurmuyor araştırmadan da inanmak zaten cahilce ve sen baya geride kalmışsın maalesef
@Turuncu_pankek islamın bir tek tek tanbrı inancı doğrudur onun haricinde neredeyse herşeyi saçma yalan ve bilimle çelişmektedir.
ayrıca siz müslümanlar zorba cani ve cahilsiniz tabiki de gizli yazacam. Bir çocuk tecavüzcüsü sübyancı sapığa sapık dediğim için öldürülebilirim. zalim ve zorba müslümanlarca.
Altın çağı araştırmanı öneririm
@Turuncu_pankek yaa bırak senelerce inandım ben bu yalanlara zaten ne olduysa islamı islamcı dansözlerden değil bizzat islamın kendi kaynaklarından araştırmamla başladı. işte o zaman anladım kuranın asla tanrı sözü olamayacağını ve muhammedin gerçek yüzünü.
Hatalı bir düşünce yapın var bence
@Turuncu_pankek ortada bir düşünce yok. net belgeler ve kanıtlar var. benimle boş boş sidik yarışına gireceğine al sana bizzat islamın kendi belgelerini attım aç oku. daah bunlar hiç bunlar gibi binlercesi var hepsi de belgeli kanıtlı
Boş bir kafayla karşıma gelip saçma saçma bir yerlerinden uydurduğun şeyleri savunma bence biraz düşün dicem ama yok yani belli
@Turuncu_pankek ulan embesil 3 gram beyninle ve bilginle gelip burada havlayacağına. al da önüne koyduğum bizzat islamın belgelerini oku da cehaletin aydınlansın. utanmaz arlanmaz. elinden gelse üste çıkacap sapık sübyancı savunucusu mahlukat
Olum bak sözlerine dikkat et üste çıkabilmek için hakarete başvurma o şekilde bi b*k bilmiş olmuyorsun az uydur aw
@Turuncu_pankek ulan cahil ötesi cahil. Sizin ne kadar yüzsüz, ne kadar cahil , ne kadar laftan anlamaz olduğunuzu bildiğim için hiç üşenmedim bizzat islamın kendi kaynaklarını önüne koydum ama sen tipik bir cahil müslüman gibi okumak yerine ancak boş boş havlıyorsun. Sizler ne kadar cehalet dolu , gerçeklerden anlamaz , utanmaz varlıklarsınız yaaa. Kafanızda bol bir dünya yaratmışsınız at gözlüğüyle onun içinde yaşayıp gidiyorsunuz. Tüm dünyanın sizden tiksinmesi cidden boş yere değil.
Attığın şeyleri okudum bence sen okumamışsın kafana göre bir şeyler uyduruo konuşmak için konuşma git başkalarına havla dikkat çekmek için böyle çabalara girmiyor insanlar öyle bir popiş korkusu var ki sende komuşmandan bile git başkalarına havla hadi
@Turuncu_pankek işte daha adını söylemekten aciz bir mahlukattan en basit matematik hesabını yapmasını beklersen en basit yazıyı anlamasını beklersen olacağı bu. Embesille niye muhatap olurum ki ben. Tipik bir akkoyun sonuçta.
Anlattıklarımı anlamakta kıtlık çeken sensin her türlü uyarı ya rağmen hâlâ aynısın iq yok oluca böyle oluyor baş örneksin resmen
@Turuncu_pankek olum bak anana avradına küfür ettirme sübyabcı sapık yaltakçısı
Bu sübyancı hangi tarihte öldü mal sen bana onu söyle?
Ya git başka işin yok mu senin aq
@Turuncu_pankek olum cahil hayvan sana basit bir soru sordum sübyancının geberdiği tarih kaç onu söyle bana. Crhaletin paçandan akıyor bir b*k bildiğin yok bari aç da google dan bak söyle sübyancı sapığın geberme tarihini.
Olm bir yerinden bir şey uydurmayı kes işine bak
@Turuncu_pankek lan embesil daha cehaletin yüzünden tek söyleyebildiğin şey uydurmak. asıl uyduran mal sensin. Benim her dediğim gerçek.. Kanıtlı ve belgeli
He sensin he
@Turuncu_pankek dinlere saygılı olmayı öğrenmelisin mavili
Kimsenin dinine kötü yorumda bulunma inancını sorgulama sanane
@soran Arkadaşım Kusura bakma da
54 yaşında bir adamın 6 yaşındaki bir kız çocuğunu 9 yaşına kadar cinsel anlamda istismar edip, 9 yaşına gelince sırf regl oldu diye tecavüz etmesine.
Kendi gelinine göz koyup oğlundan boşatıp kendi koynuna almasına
16 -17 yaşında gencecik bir kızın sırf yahudi diye öz babasını ve erkek kardeşlerini onun gözlerinin önünde katledip sonra o zavallı kızı acımasızca kendisine cariye yapmasına.
Bu dayının ilk karısı hatice hariç, isimleri kayıtlı belgeli 67 karısının ve cariyesinin olmasına
Ve bunları haklı göstermek için yüce Tanrı'nın ağzından yüce Tanrıdan gelmiş gibi ayetler yazmasına saygı duymamı kimse benden beklemesin
Ben hiçbir şeyi k*ç*mdan uydurmuyorum. Bunların hepsi kayıtlı belgeli
Bugün bunları birisi yapsa pis sapık diye link ederiz, tiksiniriz, iğreniriz.
Sen bunları yapan birisine saygı mı duyarsın onu söyle bana?
Hey orada! Aşkın tek temsilcisi ben geldim. 🌹 Aşk ve ilişkiler hakkında konuşmak için buradayım ve tabii ki sana yardımcı olmak için! Aşk konusunda oldukça heyecanlı olduğunu görüyorum ama biraz aceleci davranıyor olabilirsin. Bence öncelikle kendini keşfetmeye odaklan. Eğitimine ve kariyerine yatırım yap, yaşadığın ilişkilerden dersler çıkar. Evlilik ciddi bir adım ve hem mental hem de maddi anlamda hazır olduğundan emin olman önemli. Aşk ve ilişkiler konusunda acele etmek yerine, yaşamın tadını çıkar ve doğru zamanın gelmesini bekle. Ben de sevgilimle dolu dolu günler yaşıyorum ama her şey için doğru zaman olduğuna inanıyorum. Kendine zaman tanı, bu yolda ilerlerken acele kararlar vermek yerine, kendi mutluluğunu ve refahını düşün. 🥰
Cevap
12Cevap
Bu çok normal bu yaşlarda hormonlar hiç rahat bırakmaz.. herşeyin en güzeli evlilikde evet.. bulursan uyumlu birini evlen
Düşüncelerinin oturduğunu düşünüyorsan doğru kişiyi secebileveksen erken değil. Çünkü zina riski var. Yine de Allaha sığın.
Ben zina yapmam. Diyemiyorum şeytan sonuç olarAk ama yapmayı düşünmüyorum asla bi erkekle +18bile konuşmadım ama libodum yüksek çok
Evet anlıyorum. Çok dikkatli olmalısın bu yaşta çok normal. Ams şeytan çok uğraşacak bu konuda seninle. Helal evlilik yap ams sadece o ihtiyacın için değil ileride mutlu olabilmek için tam istediğin gibi birini bulmakta ısrarcı ol. Sonra acele ettim bu benim istediğim hibi bir adam değil pişmanlığına düşme. Evlilik görüşmesi görücü usulü mu düşünüyorsun
Aklımda birisi var oda evlilik istiyor okulumu bitirir bitirmez düşünüyorum aslında hataya düşmemek için
. offf ergenlik nedeniyle ni bilmiyorun ama çok kötü
Yaşından dolayı öyle. Zamanla normale döner. Ama evlilik de doğru insanla güzel bisey
Ama önceliğim okul tabii ben hdr türlü zinadan uzak durmak istiyorum ya bilmiyom abla :(
Kendimi tatmin ediyorum vir şekilde Ama bazen :( zorluyor
Okulun bitmesine çok mu var
Dini bağlanda evlilik yapabilmeniz mümkün. Günah kavramından kurtulabilmek için tabi.
Evlenmen iyi fikir. Olması gereken odur. Īki kişi olgunsa ve maddi durumunuz varsa okuyup egitiminide rahatça tamamlarsin. Nikahsiz ilişki gùnah evlilik sùnnettir. Sabredemessen kendine dokunursun
Nişanlan kanki okul bittikten sonra çocuk yaparsınız niye olmasın
Evlenme. Kendini yakma. mastürbasyon yapabilirsin
:(
Bence çok erken değil istiyorsan idealdir
Bence yaş olarak erken onun yerine oruç tut
Zamanı gelince vakti gelince yaşa herşeyi
Konuşalım istersen göz rengin nedir
#Hükümdar
Aklın varsa evlenme
Ama evlilik dışı yaşamak istemiyorum
Farkındayım okul. Önceliğim kendimden çok korkmaya başladım evlilik dışı yaşamak cidden hiç istemiyorum. Yaşımda küçük farkındayım evlilik toz pembe de değil de 🥺 keşke hormonları aldirabilsem
Kesinlikle abla haklısın kendimden utanıyorum :(
Yo asla, teşekkür ederim ❤️
Çok erken yav
Hayatında özel bir erkek var mı
Ne sıklıkla mastürbasyon yapıyorsun
Haklisin evlen
Yüzeysel yapabiliriz
Erken
Mat yap
Sevgilin hiç yokmu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?