Evli bir adamı seviyorum onu unutmak için ne yapmam lazım?

Babam vefat etti. Ciddi anlamda duygusal boşlukta olduğum bir dönemdi biri ile konuştum. . ilk başta normal konuştuk bir zaman sonra ben bu adamdan çok hoşlandığımı fark ettim o da bana bunu söyledi. Evli olduğunu söyledi bana karısı ile aralarının bozuk olduğunu, aralarında cinsel birşeylerin olmadığını, aslında eşini sevmediğini söyledi ben de madem bu kadar sevmiyorsun eziyet etme kendine ayrıl dediğimde maalesef ekonomik olarak kendimi zorlamak istemiyorum boşanarak falan dedi. Bu arada benim için boşansın istemedim çünkü öyle tam olarak tanımadan kimse ile evleneyim istemem. Buluşacağız diyelim ki sana geleyim seninle birlikte olalım diyor. Kendisine defalarca onunla asla birlikte olmayacağımı çünkü evli olduğunu söyledim. Öpmedim asla elini bile tutmadım. Evli biri ile konuşmam bile çok yanlıştı biliyorum. Ama babam vefat etti ve babam gibi geldi bana sanki ne bileyim. Dün itibari ile bu saçmalığa bir son verdim. Onu gerçekten çok sevdim ama bitmesi lazım. Lütfen bana söyler misiniz sizce nasıl biri abaza biri değil mi? Ve iyi yaptım değil mi? Bunları duymaya ihtiyacım var.

Güncellemeler
7 ay
Yorumlarınız ve beni yargılamadan destekleyici şekilde şeyler yazdığınız için çok teşekkür ederim
Evli bir adamı seviyorum onu unutmak için ne yapmam lazım?