Sevgilim var ama eski sevgilim kafamı karıştırıyor ne yapmalıyım?

Bi kaç aydır sevgilim var kendisi onla sevgili olmadan önce dövmemi bile yaptırdı sevdiği için sonra sevgili olduk, güven olsun sevgi olsun elinden ne geliyorsa yapıyor ve gün geçtikçe onu daha çok seviyorum ama eski sevgilime aşıktım ben çok kısa sürdü onunla ve Allah onu bana nasip etsin diye kılmadığım namaz etmediğim dua kalmadı aylarca yaptım durdum olmadı üstüne ayrı iken kavga ettik baya ağır geri dönüşü olmayan bi şey oldu ben ümidimi kestim zaten ben ümidi kestikten sonra sevgilim ile tanıştım o olmasaydı şu an çökerdim iyi ki girmiş hayatıma ama şimdi de bana asla yazmayan beni engelleyen o eski sevgilim bana yazdı özür diledi buluşalım flaan diyor çok şaşırdım ben kendisine söyledim şu an sevgilim var gidip sevgilime haksızlık yapamam ama bi yandan da buluşmak istiyorum çünkü zamanında o kadar çok istiyordum ki herkes boşverip yanına gidesim var kafam çok karıştı napıcam ben hiç olmayacak zamanda geri döndü onu çok özledim gibi hissediyorum ama sevgilime böyle bi şey yapamam ilk başlarda o beni seviyordu diye sevgili olmuştum ama şu an gün geçtikçe sevmeye başladım onu da bilmiyorum bunca zaman geri dönmesini istedim diye mi böyle napim hiç bilmiyorum :(

Güncellemeler
7 ay
sevgilimden ayrılmadım, zaman geçtikçe sevgilimi daha çok sevdiğimi fark ettim. eskisi sadece içimde kalmış ama sevmiyorum.
Sevgilim var ama eski sevgilim kafamı karıştırıyor ne yapmalıyım?