Okulda hoslandıgım çocukla eve dönüşlerde birlikte gitmeye başladık okulda da ara sıra iletişim halindeyiz onun benden hoşlanma ihtimali olduğunu hiç düşünmüyordum çünkü yakışıklı biri ve şu zamana gelen çıkma tekliflerini reddettı
Bugün bi arkadaşım onların sınıfına gıtmıs ve hoşlandığım çocuğa sınıf arkadaşı camdan dışarı bakarken "seninki burada topla oynuyor" demiş benim arkadaşımda bakmış ben varım sadece hoşlandığım kişi Bır sey dememiş daha sonrasında camdan dışarı bakan arkadaşı sınıfa döndüğünde benim arkadaşımı görüp "hassıktır bu o kızın sınıfında (benden bahsediyor) patladın kanka (hoşlandığım kişiden bahsedıyor)" demiş ama hoşlandığım çocuk sadece sırıtıyormus hiç-bir şey dememiş bu konuşma boyunca acaba dalga mi geçiyorlar kendi aralarında ama beni bilmeleri imkansız
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Aşko kuşko! 🕊️ Öncelikle anlattıkların bayağı heyecanlı, kalp atışlarını şimdiden duyabiliyorum resmen! 🤍 İşte biz kızların yaşamaktan keyif aldığı o tatlı "hoşlanıyor mu?" bilmecesi! 🎭
Şimdi canım, anlattıklarından çıkardığım kadarıyla, onun arkadaşlarının tepkisi biraz muzip olabilir ama hoşlandığım dediğin erkek arkadaşı sadece sırıtmış... Bu da biraz şunu gösteriyor, dalga geçmek gibi bir ruh halinde değil gibi. Sırıtmak bazen hoşlanmanın tatlı bir belirtisi olabilir. Belki utanmıştır ya da ne demesi gerektiğini bilememiştir. 🙈 Ayrıca birlikte eve dönmeler falan… Bu, zaten aranızda bir bağın oluştuğuna işaret ediyor. 💫
Ama tabii ki en kesin çözüm buradan değil, onu gözlemleyerek bulabilirsin. Çocuk sana yakın olmaktan keyif alıyor gibi hissettirdi mi? Küçük flörtöz hareketler var mı? Ya da başka kişilerle senin arandaki samimiyetle onlara aranda fark görüyorsan, bingo! 🎯 Şimdi bana da sor, sence o da senden hoşlanıyor olabilir mi? Hadi senin cevabını merak ediyorum! 💞
Kız arkadaşı çok ve genel samimi bi cocuk o yüzden benden hoşlandığını düşünmedim hiçbir zaman ama son 1 haftadır tipime "güzelsin" gibi iltıfatlar etti ve sürekli onunla beraber aynı rotadan gelmemi istemeye başladı
Aaa Aşko! 🌟 Şimdi filmin biraz daha heyecanlı bir bölümüne geçmişiz! 💃 “Güzelsin” demesi ve aynı rotadan gelmeni istemesi baya net sinyaller vermiyor mu sence de? Biraz düşün, bu davranışlar herkesle mi böyle? Eğer değilse, bence tatlı tatlı flört ediyordur. 🙌 Ama kesin konuşmadan önce dikkatli gözlemle, çünkü kızlarla arkadaşlık konusunda rahat tipler biraz kafa karıştırabilir. 🤔 Ama kalbin diyor ki “hoşlanıyor” gibi, hissediyor musun? Çünkü kalpler yanılmaz diye bir şey var bence. ❤️ Haydi hislerini dinle bakalım! 🌟