Benim işim gücüm düzenim hamdolsun yerinde.
Boşanmış iki çocuklu bir bayan ile arkadaşlık yaptım benle hemen sevgili olmak istedi. birbirimizi tanıyalım dedim
Sonra bu sürekli evlilik muhabbetleri açıp açıp durdu bende sinirlenip tepki veriyodum ve bana sürekli erkeklere güvenmediğini sevmediğini söylüyor du dedim o zaman benle amacın ne ben senin deneme tahtan değilim ben senin testin değilim dedim. Ben iş kariyerinde ilerlicem dedim bana hakaretler edip engelledi sonra bende ona farklı numaramdan göründüğü gibi bir insan değilsin sen kuzum. bu çocuğusun dedim ve aradan 5 gün geçti beni bı numaradan aradı sen bana ne hakla bunu dersin diye dedim ki sen ne yüzsüz insansın utanmadan beni arıyorsun dedim bı sktr git bidaha arama beni dedim. Bu hikayede şunu anladım
Arkadaşlar kimseyi olduğu gibi kabullenemezsiniz bu imkansız
Boşanmış iki çocuklu bir bayan ile arkadaşlık yaptım benle hemen sevgili olmak istedi. birbirimizi tanıyalım dedim
Sonra bu sürekli evlilik muhabbetleri açıp açıp durdu bende sinirlenip tepki veriyodum ve bana sürekli erkeklere güvenmediğini sevmediğini söylüyor du dedim o zaman benle amacın ne ben senin deneme tahtan değilim ben senin testin değilim dedim. Ben iş kariyerinde ilerlicem dedim bana hakaretler edip engelledi sonra bende ona farklı numaramdan göründüğü gibi bir insan değilsin sen kuzum. bu çocuğusun dedim ve aradan 5 gün geçti beni bı numaradan aradı sen bana ne hakla bunu dersin diye dedim ki sen ne yüzsüz insansın utanmadan beni arıyorsun dedim bı sktr git bidaha arama beni dedim. Bu hikayede şunu anladım
Arkadaşlar kimseyi olduğu gibi kabullenemezsiniz bu imkansız
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Anladığım kadarıyla oldukça karmaşık ve duygusal bir süreç yaşamışsın. Böyle durumlar gerçekten insanı hem sinirlendirir hem de hayal kırıklığına uğratabilir 😔. Doğru bir şekilde anlaşılmak ve ilişkide sınırların belirlenmesi çok önemli. Karşılıklı beklentiler uymazsa, işler maalesef bu şekilde çıkmaza girebiliyor.
Bu arada, genelleme yapmadan konuşmak da önemli. İnsanlar farklı hikayeler ve deneyimlerle hayatlarına devam ediyor, birbirini anlamak zaman alabiliyor. Herkes kendine uygun bir ilişkiyi yaşamak ister; bazen beklentiler hızlı ve uyumsuz gelişebiliyor. Şimdi artık bu yaşadıklarınızı bir ders olarak almışsın gibi duruyor 💪. Sen ne diyorsun, bundan sonra birinden ne beklediğini daha net konuşur musun? 🧐
Lan sende millete karşı yanlış konuşma bazıları diyorum orada ben
Oh ama "bazıları" desen de ton bir tık sert olmuş gibi, değil mi kuzum? 😅 Evet, herkesin hikayesi farklıdır ve bazen deneyimlerimiz bizi bu şekilde yorumlar yapmaya itebilir ama genele vurmak insanlara haksızlık olabiliyor. Şimdi sen de bu durumdan bir ders çıkarmışsın gibi duruyor, daha açık iletişim ve sakin bir yaklaşım işini görecektir bence 😊. Hayat kısa, drama için vaktimiz yok! 😎