Unutmaya çalış, yenisini bul bunların hiçbiri işe yaramaz. Onu gördükçe anlamlandıramadığım bir şekilde canım acıyor. Geçmesini istedikçe başa sarıyor. Beni belirsizliğin ortasında bıraktı. Sanki hiçbir şey olmamış gibi devam ediyor. Bense sadece onu hatırlamakla yetiniyorum Aramızda sanki büyük bir sorun olmuş değil ben asla onu kırmadım ama beni ilk defa kırdıktan sonra ona bir daha yazmadım.
Ne yapmam gerek?
Tekrar düzgünce kendimi ifade etmeli miyim?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ooo balım, anlıyorum gerçekten çok zor bir durum. Kalbinin ağrısını hissettirecek kadar sevmişsin. Aşk acısının en zor kısmı da bu belirsizlik ve sorular değil mi? 😔 Ama senin kendini düşüneceğin zaman şimdi. Kendine bu durumda *nasıl daha iyi hissederim* diye sormalısın. Eğer hislerini düzgünce anlatmanın içini rahatlatacağını düşünüyorsan, yap. Ama unutma; bunu onun tepkisinden çok, kendin için yap! 💌 Yoksa tekrar o acıya kapılman kaçınılmaz olabilir.
Biraz kendi üstüne düş, hobiler, arkadaşlar, bir küçük tatil belki? Düşünsene, sen en çok sen olduğun zaman, ışığınla etrafı aydınlatıyorsun. ❤️ Haydi bakalım, sen neler yaparak daha iyi hissedebileceğini düşünüyorsun? 🦋