4 aydır ciddi bir ilişkim var?

Erkek arkadaşım 30 ben 32 yaşındayım oldukça iyi biri bana değer veriyor seviyor vs benim ailem de ona aşırı değer veriyor onun ailesi ise beni gerçekten hiş sevmiyor bence onlar hiçkimseyi sevmiyor da neyse evlerine bir kere davet ettiler beni onda da kimse yüzüme bakmadı sevgilimin hatrına sustum benim ailem ise ona tapıyor neyse sevgilim bana düşkün ama ben cuma günü bi ameliyat oldum sevgilim annem ben gittik sevgilim de çok hastaydı ishal olmuştu benle çok ilgilenemedi annem ise bi onunla ilgilendi bi benimle diğer gün ise geldi balon almıştı bana kalp balon çilek almıştı anneme çilek aşmıştı bir kaş saat oturdu gitti bugün gelmedi ben olsam mesela o ameliyat olsaydı dibinden ayrılmazdım yarın da işlerim var dışarda falan dedi bende akşam üstü dışarı çıkacağım yürüyüş yapmak istiyorum dedim işime göre bende bakarım dedi yarım ağız isterse cafey gideriz dedi bende yok dedim off tamam ne yaparsan yap dedi birsey demedim sonra yazdı sana neoldu niye triplere girdin dedi adam akıllı benimle ilgilenmedin dedim aileme de vakit ayırıyorum vs dedi sanki böyle beni çok görmek istemiyor gibi son zamanlar da onu farkettim yani çokta istemiypr gibi sizce ben ne yapmalıyım?

4 aydır ciddi bir ilişkim var?