Devrin bozulması insanların çabuk yorulması gibi gibi...

Devrin bozulması insanların çabuk yorulması gibi gibi...

Bu bahsettiğim ilişkileri zorlaştırır eğer gerçek aşk varsa zor diye bir şey yoktur insanlar aşkın ne olduğunu unuttu. Ferhat canım değildi sevdiği için dağı delip şehre su getirmeye kalkışırken, bundan daha nasıl bir zorluk yaşıyor acaba günümüz insanları?
Bence devirle alakası yok. Eskiden şehirlere göre köylerde yaşayan insanlar daha fazlaydı. Şehirlerde yaşayanlar aşkı daha rahat yaşarken Köylerde, köylerin küçük ve akrabalık bağları olduğu için her iki cins de rahat hareket edemiyordu. Şimdi ise tam tersi. Böyle olunca da hayatımıza giren iki üç kişi kelek çıkınca devir e suç atıyoruz. İnsanız. Fıtratımızda var. Bence aşk gelip geçici bir heves. Bir hayal.
Madem bütün insanlar iyi, güvenilir, doğru ise. Bu kötü, güvensiz, yanlış insanlar kim? Herkes iyi insanım diyor. Ama etraf can yakan kötü insan şikayetinden geçilmiyor. Herkesin hayatında kötü insan veya insanlar olmuş.
Herkes aşkı zor yapan şeyin duyguların olduğunu söyler ama bence bu insanlara da çok alakalı Hani nasıl şöyle derlerse Hayatın kendisi zor değil İnsanların kendisi Zor Bu cümleyi her zaman için katılıyorum sadece aşk değil hayatımızın her alanında Aslında zor değil bir şekilde insan Yaşar gider öyle veya böyle ama önüne taş koyan veya bir şeyi zorlaştıran insanların ta kendisidir maalesef
İlişkiler bu devirde iki kişi arasında yaşanmıyor :D ya aklı başka birinde oluyor ya da organı. Başka bir zorluk göremiyorum. Herkes kontrol etsin iki kişilik ilişki içinde miyim diye dhf
Ahahahah😀😀😀
@Acid_Qeenn korkunç ya :D sonra biz uğraşıyoruz travmalılarla kdfj
Aşkı zor yapan aslında sadece dış etkenler değil, bazen kendi içimizde yarattığımız korku ve beklentiler de işleri karıştırıyor. İnsanlar birbirine hemen ulaşabildiği için emek ve sabır eksik kalıyor gibi sanki. Ama aşkın güzel yanı da bu değil mi? Zoru başardığında daha da kıymetli hale geliyor. Sence insanlar neden çabuk vazgeçiyor? ❤️
Cevap
38Cevap
aşkı zor yapan egoist insanlardır
Aslında hayatta zor olanı hiçbir şey yok aşkı zor yapan sevgiyi zor yapan insanların çıkarları ve ilişkileri özellikle ilişkiden ne beklediğimize göre değişiyor genelde çıkar odaklı ilişkiler yaşandığı için ve insanlar sadece kendi bencillikleri doğrultusunda boğulduğu için ilişkiler zor geliyor
Onu gözümüzde büyütmemiz 😀
Zor olan bir şey yoktur, insan kendince bi profil çizer insana karşı ya da herhangi bir şeye karşı. Ya duyduklarından ya da önceki tecrübelerinden. Unuttuğu şey ise dünyanın döndüğü, zamanın aktığı 🙃
Aşkın zor bi yanı yok efenim, zor geliyorsa henüz hazır değiliz demektir 🥳
Aşkın zorluklarının en temelinde aldatmanın normal sayılması var bununda nedeni diziler dizilerde millet kocasından boşanıp başkasıyla olunca bunlar normalleşti ama insanlar demiyor ki bu dizi hayal ürünü halbu ki dizi başlarken yazı çıkıyor ama bunu anlayacak insanlar nerede...
kadınların bitmek bilmeyen istekleri, takıntıları, dırdırı, sürekli ben kötüyüm gibi negatiflikleri ve regl ağrılarını bize söyleyip sürekli bir şey beklemeleri vb parazit gibi erkeğin yaşam enerjilerini çekmesi aşkı zor yapıyor. Erkek olduğum için kendi bakış açımızdan yazdım. Kadınlar bizim de nelerden soğudumuzu bilsinler.
İnsandır, herşeyi zorlaştırıyor yersiz gereksiz gelip geçici bitmek tükenmek bilmeyen isteklerimiz ve beklentilerimizle az ile yetinmeyi bilmiyoruz insanları olduğu gibi kabul edemiyor, olduğu gibi sevemiyoruz
Önüne gelenden etkilenip, bir şeyler hissedemiyorum bana göre en zor tarafı birini gerçekten kabullenmek, duygusal açıdan aşk ve sevginin insana zorluk yaşatacağına inanmıyorum.
Aşkı zor yapan şey artık kimsenin emek vermemesi.
Sabır yok, derinlik yok, herkes hızlı yaşayıp çabuk sıkılıyor.
Aşkın devri değil, insanların sabrı bozuldu. ⚖️💔
Tek taraflı olan bir şeyin zor olması mümkün değildir ki.
Zor olan sevgidir.
Sevgiyi iki yürekte bir tutmaktır.
O yüzdendir kalbin bir bedende sadece bir tane olması.
Aşkı zor yapan bir sürü şey var özellikle karakter. İlişkideki partnerlerinizin karakterleri ilişkiyi farklı şekillendirebiliyor.
Ve daha nicesi zor yapar
İnsanlar. Hem kendileri için zorlaştırıyorlar, hem de karşılarında ki insan için. Rahatlık batıyor herhalde…
Ekonomi 😅
Dun yeğenlerle 2 avm turu yaptık. Üzerlerine 2 bisey aldık oyun oynadık yemek yedik 4000'i aştık 😶
Anlayışsızlık ve herkesin kendini düşünmesi. Şimdiki zamanlarda ise maddiyat bence. Bu dönem biraz bazı şeyler zor olmaya başladı.
Iliskiyi kolaylaştırmaya calisip huzur bulmaya calismak yerine, yapıcı olmadan zorluk çıkartmak.
@Dertlibirkızzzz ćok felsefi bir bakış açısı .. Ama açıkçası katılıyorum.
İnsanların gerçekten aşkı değil, macerayı ve eğlenceyi aramasından kaynaklanıyor.
iki kişiden hariç
çevreninde ilişkiye müdahil olması
insanlarin sorumluluk alacak kapasitesi olmamasi ve iletisim eksikliginden kaynakli
İnsanlardır. Sadece aşkı değil ki her şeyi zor yapan zorlaştıran maalesef insanlar...
Zamansızlık, stres, maddi imkanlar ve kalitesiz insan
İnsanların kötü olması sadece menfaat uğruna herşeyi yapabilecek karakterde olması
Hayat şartları ekonomik durumlar ülkenin kriz durumlari
Sabır kalmaması insanlarda.
İnsanların artık tahamülsüz olması herkes herşeyden çanuk sıkılıyo bu bitein öbürüne geçeyim gibi düşünüyo
Erkeklerin çapkınlıkları güven vermemesi. Kıskançlık ve modern olmamaları
Aslında ilişki deki olağan dışılığı ortaya çıkarılırsa zor olmaz birde 2 kişilik yaşanmalı
Aşk silüeti seks oldu
Kişinin ne istediğini bilememesi
İnsanlar zorlaştırıyor bence farkında olmadan
Aşkın bizzat kendisi
Aşırı soğuk tavırlar.
Talih kuşu gibi olduğundan
Aşk başlı başına bir zor olay
Yanlış yer yanlış zaman
Erkek milleti.
İnsan yanlış kişiye değer vermesi.
İnat ve anlayışsızlık.
Ben benim kafam yemin ederim