ask acisi cekenler icin:D
Aşk neden bu kadar zor sizce?
ask acisi cekenler icin:D
aşk bir kere kolay olsaydı aşk olmazdı her halde. aşkı zor kılanlarsa insanlardır. yani şartlar işte... genelde ilk aşklar unutulmaz. çünkü onunda tadı ilk defasında çok güzel gelir. ilkini kaybeden ikincisini armaya kalksa da maalesef ilkinin tadını bir daha bulamaz. herşeyin ilki bir başkadır
Yemişim Aşk Acısını Sen Hiç Ayak Serçe Parmağını Koşarken Sehpaya Vurmadın Galiba :D
cok carptim ama ask acisi kadar acimiyor:)
Şaka, espri tabi ki :) Aşk acısı farklı ama geçer ya zamanla kabuk bağlar inan bana ;)
insallah,:D
Geçecek ;) zamanında bende aşıktım iyi bilirim nasıl bir his olduğunu :)
Cevap
13Cevap
Dilinden ah ah! kelimesini düşürmezsen tabi ki unutamazsın.. Ya da keşke o zaman şunu yapsaydı dediğin pişmanlıklar varsa o yüzden de unutamazsın.. Aşkın her çeşidi mevcut zoru da var kolayı da..
Bu kadar kolay olsaydı Leyla ile mecnun, Kerem ile Aslı olur muydu hiç :)
başkasıyla çıksaydın unuturdun yeterince uzun ilişkin olunca inan sonra sıkılıyo insan başkalarıyla da gezmek istiyor
denedim, olmiyor surekli o kisi aklimda.
doğru kişi ile denememişsindir hiç gerçekten seviyeli adam gibi biri ile çıktın mı her istediğini yaptı mı sevgilin sana tek oldugunu hissettirdi mi. bunlar için 1- kişinin gerçekten kültürlü olması gerek
2-para da lazım (lütfen parasız da olur demeyin benim altımda suv varken herşey daha güzel)
3-senin de o kişinin bunları göstermesine izin vermen gerek daha ilk tanışmada kapını çalan beyazatlı başka prenslere kapıyı çarparsan en baştan olmaz kişileri değerlendirmeyi ögrenmek gerek.
seviyormuş ayakları yapanlar yüzünden oysaki kalan sevgilerde oluyor
hayatına yeri birini somadığın müddetçe unutman zor
iste asil sorun bu cok zor asik oliyorum
merak etme günün birinde benim gibi biri çıkarsa karşına aşkın ne kadar zevkli ne kadar kolay ve yaşanır bir durum olduğunu anlarsın
ilk ilişkin sanki bie daha olmayacakmış gibi hissediyorsun ondandır.
aynen
istesen 1 haftada unutursun saçmalık bunlar 1 senede unutamadım 2.5 senede unutamadım
afedersin anlamadım neresi saçmalık bunu ayrıca öqretsene 1 haftada nasıl unututurmuş insan sewdiqini ?
alırım yanıma arkadaşımı benim yanıma çok geldi öyle terkedilmiş ayırılmış arkadaşlarım en fazla 1 2 hafta sonra unutuyolar şimdi akıllarına bile gelmiyolar gülüp geçiyolar
sadece kendine zarar verirsin üzülürsen gerimi dönecek sanıyosun hayat kısa hayatını yaşa üzülmekle geçme geçirme hayatını 1 haftada insan istese unutur düşünür ben üzülsem geriye gelmeyecek neden kendimi boşuna heba edeyim diye
aşkı tatmalısın o aşkın werdiqi acıdan bile mutlu olmayı öqrenmelisin ki bu söylenenleri manyıklı bulasın
aşkı tattım ben şimdi sokakta görsem eskilere biraz dalar sonra geçerim
düşünüyorum acayipte para kırarım ben bu işten :)
zor olmasa bir anlamı olurmuydu sence...sıradan olmaması en büyük özelliği !
Aşık olduğun kişiden ayrıldığında beyin benzerini arıyo. Aşk çok pis bu yönden şahsen
ask zor degil insanlar zor
ben 5 senedir unutamadm ahhhh ah
arkadaşlık isteklerini bile engellemişsin bu kapalılıkla 10 sene de olsa unutulmaz biraz çevrene bak birsürü beyaz atlı prens var
Aşk zor değil; sen zorsun.
aşk değil sen zorsun! takıntılımısın ..
biraz öyleyim, ama dogru zor bi kisiyim. ilk askim o benim ama.
Neden bitti ?
arada kiskanclik girdi, bende cok cahilik yaptim.
2 sene
haklısın normaldir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar