Cixxxx olmaz... Olsa olacak baştannnn laynnnnn sıkma hatun canimi derr. O sirada sen konuşmak isterken suss kızz bana karsilik verme demesi lagzimdi kki ben ole derim çocuğun fıtratinda yok üzgünüm. Ezik çocuğu iyice ezmissin cixx cixxxx cadı bunlar cadı
18 Yorumla- Soran+1 yıl
bende böyle diyorum bir şeye de itiraz et yok her şeye peki tamam arkadaşları maça çağırıyor bana soruyor bende deli oluyorum ben arkadaşlarla maça gidiyorum de git kedi gibi gidebilir miyim ne ya :@
- Soran+1 yıl
arkadaşları bile diyorlar yenge senden daha delikanlı diye üzülüyorum onun için
- Soran+1 yıl
hahahaha :D kehribar tesbihim var çantamda ama elimde gezdirmi yorum dedemden hatıra saklıyorum
- Soran+1 yıl
asıl bana yazık :(
En İyi Cevaplar
hakımıyetın sende olmasından kaynaklı buyuk ıhtımal erkek arkadasın senle yasıt ya da 1 2 yas buyuk erkekler gec olgunlasır oyuzden sen bu tarz sorun yasıyorsun
11 Yorumla- Soran+1 yıl
doğru kendimden büyük biri olmalı hayatımda
Değişmez. Hele ki şu an bence ssen onunla sadece takılıyosun. bir insanin 7sinde neyse 70indede ayni olacağını ögrendim. Yoluna bak bnce yoksa sonunda naslsa uzulceksn
00 Yorumla
bağırıp durma sende adama kendini geri çek biraz onun arkasına sığın onun korumasına ihtiyacın olduğunu görsün kendine güveni gelsin
30 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
bide olgun erkek ararsınız hıııhh. biz olgun gibi davranınca itici oluruz
24 Yorumla- Soran+1 yıl
olgunlukla alakalı değil bence çok pısırık olgun olsa nerde nasıl davranacağını bilir izin alınacak yerde alır kızılacak yerde kızar anlayış gösterilecek yerde gösterir
- Soran+1 yıl
haklısın aslında
- +1 yıl
sen maco, sert, ve senı tasıyacak bır adam ıstıyosun. buda sevgılınde yok malesef. can cıkar huy cıkmaz
06 Yorumla- Soran+1 yıl
haklısın galiba
- +1 yıl
kesınlıkle haklıyım. senı bıraz pesınde kostıracak, bırazcık uzecek, ve sen bısey yaptıgın zaman acaba sevgılım kızarmı ya da ne dusunur bısey dermı dıye senı o dusunceye sokacak bırını ıstıyosun
- Soran+1 yıl
varlığından güç almalıyım kendimi yanında güvende hissetmeliyim birşey danıştığımda sen en iyisini bilirsin hayatım demek yerine mantıklı yol gösterici bir akıl vermeli ama nerdee :(
- +1 yıl
vala bu defıklerını anlattıgın kısıde bulman cok zor hatta ımkansız. onun ıcın cok baglanma ona yoksa cok uzulursun
- Soran+1 yıl
çoook haklısın teşekkür ederim
- +1 yıl
rıca ederım. ne demek
- +1 yıl
Sen ez ez sonra... neyss... :S
114 Yorumla- Soran+1 yıl
ezdirmesin o da her şeye peki hayatım denmez ki
- +1 yıl
Sen dominantsın seni kaybetmekten korkuyor :S
Onun arkadaşı veya senin kız arkadaşın varsa söyle hafiften senin adın gül olsn mesela ona desin ki herşeye he deme başına geçemezsin desin ezdirme kendini karşı çık o da yumuşayacaktır desin ona korkma senden ayrılmaz sana deli gibi aşık desin ;)
Yani senn arkadaşın ya da onun arkadaşı ona sen yokken dedi kodunu yapsın ;) - +1 yıl
Anlatabildim mi yaa karışık oldu ama :S
- Soran+1 yıl
anladım bunu bir deniycem :D
- +1 yıl
O zaman ücretimi alayım ;) :))
- Soran+1 yıl
:))))
- +1 yıl
Bu hiç olkmadı çıkma karşıma daha :@
- Soran+1 yıl
naptım ki
- +1 yıl
EiG ü babana verdin :@
- Soran+1 yıl
napıyım kızlar içinde en mantıklı yorumu o yapmış
- +1 yıl
Hımmm erkeklere hiç bakmadın bile :S
- Soran+1 yıl
akalası yok erkek arkadaşlar sayesinde ne yapacağıma karar verdim bu kadar önemli olduğunu bilseydim hiç seçmezdim
- +1 yıl
EiG kim hakediyorsa ona verilir...
Önemli değil sıkıntı yok ama kim sana fayda verdiyse ona vermelisin ;)
Kızdığıma bakma sen benim şaka takılıyorum ;) Soru senin sonuçta istediğine verirsin EİG ü ;) - Soran+1 yıl
:) :)
- +1 yıl
Birini değiştirerek seviceksen eger hic sevme daha iyi ona bu kötülüğü yapma
00 Yorumla Eşşek hoş laf mı hoşaf mı bilemeyecem şimdi ama ondan anlamaz. Kanka zorlama
00 Yorumla- +1 yıl
ezmeye devam et öğrensin dik durmayı bir sonraki ilişkisinde daha basarılı olur o zaman
01 Yorumla- Soran+1 yıl
valla bir sonraki ilişkisi olursa ki kız bu yönünü görünce bence parmağında oynatır benim gibi davranmaz gibime geliyor
- +1 yıl
karakter özelliği değişmez :)
00 Yorumla - +1 yıl
Ayrılma vaktiniz gelmiş
00 Yorumla bigün ağzının ortasına bir tane çakar görürsün
00 Yorumla- +1 yıl
sende bitmiş o
00 Yorumla Ayril
04 Yorumla- +1 yıl
Ne ayrıl be zora gelince ayrl. Bak kız nasıl değiştircem diyor. Ayrılıyım mı demiyor
- +1 yıl
Senin burada sorduğun sorularla hareket ettiğin gibi biridir belki. ;) bide yüzsüz gibi okumadım diyor
- Soran+1 yıl
ayrılmak çözüm değil en kolayı benden ayrıldığında değişeceğini bilsem hemen ayrılırım ama daha çok ezilip kullanılacaktır eminim
Detaylı bilgi
En İyi Cevaplar