Öncelikle fotoğraf çok net değil bu yüzden gördüğüm kadarıyla yorum yapacağım.
Büyük ihtimalle bir yere çarpmış gözünü bana öyle gibi geldi. Göz sinirlerine bir sorun oluşmazsa hızla düzelir diye umuyorum.
Diğer sebep de arkadaşların da belirttiği gibi enfeksiyon kapmış olma ihtimali. Şayet böyle bir ihtimal varsa derhal veteriner götürmem. Kediler için göz pomadı vereceklerdir. Ne kadar ne ölçüde kullanman gerektiğini sana söylerler zaten.
Başka bir veterinere götür ama lütfen götür bir tedavi olsun.
0
15 Yorumla
Soran
+1 yıl
Birde sürekli öğürüyor kusmak istiyor ama kusamıyor yemek yemiyor ne yapmam lazım yardım edin lütfen akşama kadar uyuyor
Sizin kategori neydi? Şu midesindeki her ne ise onu biran önce çıkartması lazım bu aksam da soğuk diye eve aldım sabahtan beri uyuyor uyanınca da öğürüp duruyor
Param yok maalesef veterinere bir kere kedi götürdüm 200 tl mi aldı tarihi geçmiş göz damlası sıkmıs üstelik kedinin gözüne iyileşmişti ama yine de sinirlenmiştim eşit muamele yapmamıştı bilmiyorum yarın birşeyler yapmaya çalışacağım yakınımda petshop var bir oraya baktıracağım belki bişey söylerler uff mutsuz hayvan ben de onu görünce mutsuzum :(
Selam durumunu sormustun ama yazamadım çünkü bişey yapamamıştım ama şimdi hallettim öksürürken bir videosunu çektim öncelikle daha sonra bir arkadaşımın tanıdığı bir veteriner varmış ona attık o da bize azitro diye bir ilaç var doktora yazdırmalısınız reçete ile satılıyor dedi ben de kardeşimi aile sağlığı merkezine gönderip bir adet ilaç yazdırdım ilaç antibiyotik şurup ve şırınga ile her gün 1 1.5 ml vermemi söyledi ayrıca yas mama aldım marketten paraya kıyıp tasma da aldım bir adet üzerine numaramı da yazdım ki dışarıda başına bir iş gelirse bana ulaşsınlar diye çünkü geceleri bende kalıyor sadece bu pisi gündüzleri işe giderken camdan bırakıyorum yoksa tuvaletiydi aşısıydı bunlar beni aşar ama herşeyini hallettim şimdi mışıl mışıl uyuyor öksürüğü yavastan kesiliyor ilacı vermessen zatüre olabilir dedi veteriner ben elimden geleni yaptım anlayacağın ki pisiyi seviyorum hemde çoook
Evet bu kadar ilgilenmişsin onu çok sevdiğin belli e güzel bir can kurtarmışsın bundan daha güzel ne olabilir ki. Ben çok teşekkür ederim güzel yüreğin ve çaban için, umarım bunun karşılığını güzel bir şekilde alırsın 🤍
O iyi olsun yeter kısacık hayatımıza ne kadar iyilik sığdırırsak o kadar güzel olur her şey ben de teşekkür ederim ilgilendiğin için merak ettiğin için bütün yardımların için tesekkür ederim. İyi akşamlar dilerim 🐈⬛🐈🐈⬛🐈
Kardeş bedava bir yer yok mu yoksa en yakın yere götür kapımın önündeydi kusuyordu de o da olmuyorsa git baktır parasını sonra verecem de manyakkk msıınız olm siz
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Bir kere götürdüm başka bir kediyi 200 liramdan oldum :( üstelik tarihi geçmiş göz damlası sıkmış şerefsiz veteriner başa bela
Kediyi soğuklarda eve alıyorum normal de ben bakmıyorum sadece cama mama koyuyorum o da mama yiyor ama şu havalardan dolayı aldım aşısı filan hiçbirşeyi yok yürümesinde yok ama öğürüyor kusacak ama kusamıyor bişey çıkarmak istiyor