Düğün yapmak istemiyorum ailem de kabul ediyor ileride evlenirsem erkek sorun yaratır mı?

Düğünde harcanan parayı evimize yeni eşyalar alırız ya da bir şehir bir ülke gezeriz 18 yaşından 24 yaşına kadar böyle düşündüm hâlâ da öyle düşünürüm ailem karışmaz asla ama hani bir nikah da akrabalar tanıdıklar şeklinde küçük bir nikah yaparız diye düşündüm pahalı bir yüzük de istemiyorum sevmem ztn ince tatlı bir yüzük yeterli benim için ama kendime göre erkeği nasıl bulcam bilmiyorum kimle tanissam ya çok maço ya da çok feminen oluyor ortası olan yok erkekler azaldı gibi hissediyorum özellikle şu an ki nesil asla 24 yaşına altında biriyle çıkmam evlenmem de şu an ki nesil kiz gibiler ve ergenler 26 27 hatta 30 yaşında konuştuklarım oldu örneğin bir çocukla buluştum hesabımı kendim odeyicem yediklerimi çocuk yemeğe çağırdı gittik ben et söyledim çocuk durduk yere bana dedi ki ben bir şey yemeyicem neden dedim sen et yiceksin ya param kalmaz dedi şok oldum kendi hesabımı kendim öderim hatta sana da et söyleyim seninkini ödeyim dedim orada daha tatlı bir dille konuştum çocuk tamam dedi özür diledi insan o sonuçta parası cikmaamis olabilir diye düşündüm şu an durumu yoktur dedim sustum yemekten çıktık kahve dünyasına gidelim mi kahve içelim mi dedim beni çay evine götürmek istedi daha ucuz diye ve orası erkek dolu gitmek istemedim kahvesini herkes kendi ödesin o zaman dedim tamam dedi o şekil içtik çıkınca da eve vardın mi vs hiç yazmadı durum atmış alkol sofrası ile engeli bastım bende olgun erkek yok

Güncellemeler
7 ay
Bende çok güzel bir kız değilim ama saygı güven ve aşka inanirim ama ne yazık ki yok sadece erkekte zengin olsun yakışıklı olsun vs aramam denk olsun bana isterim ben 60bin alıyorum oda aynı parayı alsın ya da 1 tik alti alsın çünkü gelecekte sorun yaşanıyor kültür sahibi empati sahibi olsun ben tek başıma dışarı çıkayım kafa dinleyim o da dinlesin sürekli beraber olmayalim beraber şeyler de yapalım ama bazen tek başımıza bir şeyler yapmamız lazım
Düğün yapmak istemiyorum ailem de kabul ediyor ileride evlenirsem erkek sorun yaratır mı?