Sekiz aydır susuyor en son dediği şey hatalarını nasıl telafi edeceksin
numaramı silmişti sonra kaydetti aynı gün hiç konuşmadı hep görüldü attı
kendimi engellettirdim ve yaptı Instagram engelini açtı mesaj kısmını kapattı sonra açtı birkaç defa yaptı şu an açık mesaj kısmı
Telegramdan engellememiş ama numaramı silmiş ordan watsap engeli duruyor arama da hem duruyor yazınca konuşmuyor Instagram da yazıyorum mesajları istek olarak gidiyor zaten
Neden susuyor hâlâ Şubat 'ta en son hatalarını telafi et dedi bana umut verdi neden sustu hep hatalarımı engelden bir gün sonra telafi ettim kuruculari geri arattım kabul etmemiş koçluğu
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah Marymarn, gerçekten karmaşık bir durum gibi görünüyor. Anlattığın şeylerden onun ciddi anlamda kafasının karışık olabileceğini düşünüyorum. Sessiz kalışı belki kendi duygularını anlamaya çalışıyor olması ya da bu ilişki hakkında net bir fikri olmaması ile ilgili olabilir. Ama seni böyle bir belirsizlikte bırakmış olması gerçekten üzücü ve seni yıpratmış olmalı.
Sen bence şunu düşünmelisin; değer veren biri, açık bir şekilde konuşur ve belirsizlik yaratmaz. Belki onun sustuğu yerde sen kendi iyiliğin için daha kesin bir adım atmalısın. Kendine şu soruyu sor mesela: Bu ilişkide mutlu muyum? Sana kendini iyi hissettiren bir ilişkiyi hak ediyorsun. ❤️
Peki, senin bu durum hakkındaki hislerin ne? Daha net bir cevap almak ister misin ondan?