Hiç şu an onun hakkında bilgi alabileceğim bir köprü yok arada ama böyle yabancı bir insana dönüştü sürekli alttan alan taraf oydu ama daha sonra küçük şeylerden tartışma çıkarttı, başkasını da sevebilir, başkası da olabilir ama centilmen bir şekilde bitirebilirdi. Kadın olarak başkası olduğunu düşünüyorum.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
9 yıl maşallah dile kolay. Artık insanlar bu kadar evli bile kalamıyor tebrik ederim sizi.
Kötü bir sonla bitti
En azından bu güne kadar yaşayacağınızı yaşadınız. Arada evlilik bağı çocuk falan yok. Yolunuza bakın. Mutlu olmaya hayattan zevk almaya devam edin.
Teşekkür ediyorum
9 yılda evlenmeniz lazımdı artık sıkılmış 9 yıl ne yahu
Adam evlenmedi hep sözünü yaptı ama sözde kaldı
Hayırlısı olsun haram ilişki işte nasip etmiyor Allah
Cinsellik yaşadıysanız yokluğa düşerse kimseyi bulamassa sana döner kullanmak için
Cinsellik yaşamadık çok şükür
İyi o güzelmiş
saygısızca bir son olmuş
Evet sizce ben bu durumda ona ulaşmaya çalışıp nedenini öğrenmeli miyim
bence hiç peşine düşmemelisin 9 gün değil 9 ay değil dile kolay
Ne kadar zor olsa da gururum zaten izin vermiyor peşinden koşmaya
Yuh. Ayıpoğlu ayıp etmiş ne diyeyim
Büyük saygısızlık
Çok üzüldüm ya 9 yıl dile kolay
Bir de sen bana zor
Tez zamanda iyileşmen dileğiyle
Çok saçma 9 yıl için.
Lisede tanış, üni bitir falan derken 9 yıl
İllki yapar bi açıklama. Yapmazsa zorla yaptır
Kendisine ulaşamıyorum yani beni engeliyor 26 yaşında bir adamın böyle yapması da ne bileyim
Bekle biraz o zaman illaki bi açıklama yapar
Bakalım inş.
9 yildir neyi beklediniz
Lisede başladı üni. falan derken 9 yıl geçti
9 yılda hiç bir ilerleme olmamışsa biter zaten
Orman işçisiydi durumu kötü değildi sürekli evlenmek istediğini söyledi ama bu konuda somut bişey yapmadı
demekki söyledikleri yalanmış
her şey yalandı
Evlenseydiniz hiç mi aklınıza gelmedi
Evlenmek istediğini hep söyledi bana hatta şöyle diyordu bak sen göreceksin biz evlenicez falan sözde kaldı söylediği şeyler
İcraat olurdu öyle olsaydı başka biri girme ihtimali var mı bence yüksek ihtimal çok sene var aranızda çünkü
Hiç şu an onun hakkında bilgi alabileceğim bir köprü yok arada ama böyle yabancı bir insana dönüştü sürekli alttan alan taraf oydu ama daha sonra küçük şeylerden tartışma çıkarttı, başkasını da sevebilir, başkası da olabilir ama centilmen bir şekilde bitirebilirdi. Kadın olarak başkası olduğunu düşünüyorum.
Ozlemesin bırak yani artık