Sevgilimle ayrıldık bana pek dua etti şunları söyledi sizce tutar mı?

6 aylık bir ilişkimiz oldu babam hastaydı ilişkimizin yani tanışmamızın 15. Gününde babam vefat etti hastanede tedavi görüyordu zaten onun daha önceden yaşadığı ilişki yüzünden ben kabul edemiyordum yaşadığı şeyi sürekli ayrılıyordum 2 gün konuşsak 10 gün konuşmuyorduk her yerden engelliyordum onu o Ankara’da ben Eskişehir’de yaşıyordum engelini kaldırıyordum direk yazıyordu 1 veya 2 gün konuşuyorduk geleyim mi diyordu gel diyordum ertesi gün veya 1 gün sonra kabullenemiyorum yaşadığın şeyi diyordum engelliyordum onu yani ona bunu 4 kez felan yaptım geliyordu yanıma geziyorduk 1 2 güne yaşadığını kabul edemiyorum diyip engelliyordum her yerden maddi yöne gelince şu bile aldırmadı 6 ay boyunca ben ödemek istiyordum kabul etmiyordu sen paranı harcama diyordu çalışmıyorsun da zaten diyordu ben veririm diyordu yediğimizi içtiğimizi hep o ödedi su bile aldırmamıştı en son ki kavgamda hakkımı helal etmiyorum sana dedi en güzel günün en kötü günün olsun dedi sizce bu duası tutar mı ve bu pek duada ne demek istemiş sizce

Sevgilimle ayrıldık bana pek dua etti şunları söyledi sizce tutar mı?