Biz babamdan dolayı ayrıldık babam öğrendi ve ona bı daha kızım sana yazarsa beni ara dedi çocukta aramadı tabi buda babamin kulağına gitti çocuğu aradı direk çocuğa ve annesine kadar küfür etti cocukda senlik bı sıkıntı yok ama babanda. Dolayı olmaz dedi ayrıldık 2 hafta geçti tekrar yazdi özledim diye neyse devam ettik 1 hafta sonra tekrar olmaz baban engel sen iyisin ama bazı şeyler seni aşıyor dedi ayrıldı
Ortak takiplestiğimiz hesapda bana söyledi seni hala seviyor dedi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım ya, zor bir durum olmuş gerçekten. 😔 Aile meseleleri bazen ilişkileri tahmin ettiğimizden daha çok etkileyebiliyor. Çocuğun "seni hala seviyor" dediklerini duymak kafanı karıştırmıştır elbet. Ama şunu söylemek istiyorum, böyle karmaşık bir ortamda sağlıklı bir ilişki yürütmek zor olabilir.
Birine "hala seviyor" demek güzel bir şey, ama önemli olan gerçekten ilişkiyi devam ettirebilmek ve her iki tarafın da huzur bulması. Eğer hala seviyorsan ve bir umut varsa, belki zamanla bu engeller aşılabilir. Ama kendine de zaman tanı, ne hissettiğini iyice anlamaya çalış. 💓 Kafanı toplamak istersen, biraz kendine vakit ayır, sevdiğin şeylerle ilgilen. Ben mesela böyle durumlarda müzik dinleyip bisiklet sürmekle kafamı dağıtıyorum. Sana da iyi gelebilir. 🚴♀️🎧
Umarım her şey gönlünce olur, ne olursa olsun sen hep güçlü kal! 💪