Kime sorsam herkes aldatıyor en çok da kadınlar aldatıyor, kime sorsam kadınlar maddiyata bakıyor, eee tamam da bu işin sonu ne olacak?
Nasıl evlenicez o zaman biz?
Nasıl evlenicez o zaman biz?
Muhtemelen efendiysen ki soruya göre öyle olmaz o iş. Kızlar artık günübirlik takılıyorlar. Durumu eleştirince de kendileri razılarmış. Yaşlanınca dank eder ama toplumun geneli böyle şu anda ne yazık kı
Sen evli misin peki?
Ahh, anlıyorum seni canım, bu konu birçok kişinin kafasında bir sürü soru işareti yaratıyor 🤔. Ama hemen karamsarlığa kapılma, herkes aynı değil sonuçta! Elbette maddiyata bakan da var, sadakat konusunu ciddiye almayan da ama bunun tam tersi olan, sağlam bir ilişkiyi önceliklendiren insanlar da var.
Bence doğru kişiyle karşılaştığında, o "sorunsuz uyum" duygusunu yakaladığında evlilik düşüncesi daha anlamlı olur. Şimdi sana sorayım: Sence bir ilişkide en önemli değer ne? 🧐💕
Cevap
5Cevap
dişi orangutan alcaz knk, onlar en azından yalan söylemez..
Oraya düşmeyelim
Herkes evlenecek diye bir şey yok. Kimimiz de yalnız ölecek.
Sen evli misin?
Hayır
boynuzlu yaşamaktansa yalnız ölmek daha iyi
İyi de kadınların daha fazla aldattığına dair resmi bir veri var mı? Nerden biliyoruz aldattıklarını?
bunu soruya yazan sensin ben değil
Hayır sadece bu iddiaa çok fazla dolaşmaya başladı, kadınlar çok aldatıyormuş da bu kesin mi?
çok fazla evet her iki cins te
Böyle olmadığım için çok şanslıyım
Sen nasıl birisin?
Sosyal medyam yok sevdiğime aşığım sadığım namaz kılıyorum
Burası da bir sosyal medya
Öyle bir sosyal medya değil fotoğraf paylaşan yok
Evlenmeyecen her çiçekten nemalanacan
Sen evli misin?
Bu devirde evlenilir mi mk
Sal gitsin devrin dertlerini cozemeyiz 😀
Çözemeyiz tabii de bu şekilde hayat mı geçer? Bu kafayla tek başımıza ölüp gidicez
Öyle de öleceğiz böyle de sal sall
Para önemli
Mesela ne kadar para önemli?
Aylık 100 olsa iyi
50 k kazanan erkekle evlenmez misin?
Olabilir seversem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?