Merhaba ben 18 yasindayim sevgilim 26 yasinda ve asiri kiskanc cok kuralci bi yapisi var daha 1 aydir sevgiliyiz?

Yaklașık 1 aydır sevgiliyiz beni cok kiskaniyor oncelerden boyle degildi bana hep askim sevgilim bitanem derdi ama Şu an bana karsi cok degisti nereye gideceksen haber ver diyo kiz arkadaslarimla bulusacagimda bile bulusamazsin diyo bana karsi askim canim demiyo bundan sonra onu hep ben aricakmisim aksam disari cikmayacakmisim iste acik giyinmiceksin kapan falan da dedi bana kural bile yazdi bu adam

1 inci kuralım benden habersiz dışarı çıkmayacaksın

2 incisi benden bir şey saklamayacaksın

3 günaydın mesajı aşkım canım ve benzeri şeyler sen yazmaya başlayacaksın ben devamını getiricem

4 müsait ol ya da olma beni her dakika her saat sesli görüntülü arayacaksın

5 WhatsApp'ta kimle konuşuyorsun napıyosun ne ediyorsun bunların hepsini tek tek resmini falan bana atıcaksın

6 arkadaşlarınla dışarıya çıktığında bile beni arıycan benimle görüntülü konuşucan tanıştırıcan

Anlaştık mı

sizce napsam yani ayrilsam mi birden degisti onceden hep arayan adam artik benim aramami istiyo gunaydin yazmami bekliyo cok kuralci oldu instada aktif suandada bana kac saattir yazmiyo benim yazmami bekliyor beyefendi

Merhaba ben 18 yasindayim sevgilim 26 yasinda ve asiri kiskanc cok kuralci bi yapisi var daha 1 aydir sevgiliyiz?