2. Evliliğinde mutlu olan ve boşanma sonrası nasıl toparlayabildiğini anlatabilecek olan var mı
ben boşanma sürecindeyim birdaha mutlu olamam ve boşanma zorlar gibi düşünüyorum da
2. Evliliğinde mutlu olan ve boşanma sonrası nasıl toparlayabildiğini anlatabilecek olan var mı
ben boşanma sürecindeyim birdaha mutlu olamam ve boşanma zorlar gibi düşünüyorum da
Boşanma kararı sıradan bir karar değildir. Elbette buna gidilen bir süreç ve olaylar zinciri yaşanmış ki bu kara alınmış. Her işte bir hayır varıdr ve niyeti aşk olana, iyi ve güzel bir eş adayına raslayıp, tekrar yuva kurmk isteyene Allah en iyisini , en güzelini, en özelini de verecektir. Korkmayın, kalbiniz, aklınız, ruhunuz yerinde ise, gerçek bir kadın iseniz ve yaşadıklarınızdan ders almış, dersler çıkarmış, evliliğin, sevginin, aşkın, duyguların ne demek olduğunu öğrenmiş ve anlamış iseniz, eminim daha dikkatli olacak, daha seçici olacak, daha doğru kararlar da vereceksnizdir.
Aile danışmanı olarak : Eğer evliliğinde zulüm, taciz , çocuklara yönelik istismar gibi insanlık dışı eylemler yok da sadece iki kişi arasındaki zaman içindeki ruhsal çözülmeden dolayı boşanıyorsanız... aile danışmanına gidin. süreci bilimsel ve bir gözlemci ile tüketmezseniz boşanmanızdanda mutsuz olursunuz boşanmamanızdan da size rehberlike decek kişi bir aile danışmanı olacaktır. akademik kariyeri olan birini bulun. bir çok vaka boşanma ile bitse bile bunu bile tüm aile fertlerinin travmasız kabullenmesi süreci hiç kimseyi mutsuz bırakmaz
Empati yok , bağ kuramıyor, eleştirir hep asla güzel bişey demez , en son fiziksel şiddet , onuda inkar etti
BURASI GENEL BİR FORUM ancak kimliğinizi deşifre etmeyecek şekilde ayrıntılar yazarsanız biraz daha verimli olur. 1. kaç yıllık evlisiniz 2. bağımısız evde mi yaşıyorsunuz (üstsoylardan bağımsız) 3. yaşlar kaç 4. son 1 yılda ya da sorunun başladığı dönemlerde travmatik bir olay (iş kaybı - fiziksel hastalık sakatlık- vefat kayıp... vs ) oldu mu? 4ççocuk sayısı 5. kumar yasaklı madde alışkanlıkları vs. iş ve çalışma durumlar...
Bazı kişiler için yastık degişir kader degişmez derler
İkinci evliliginde birincisinden daha faza taviz vermek zorunda kalırsın derler
Bu tavizleri ilkin de verseydim boşanmazdım diye düşündürür müş
Böyle demişti biri
Nedense genelde daha iyi oluyor gibi ikinci evlilikler. İlkinden edinen tecrübe demek lazım bu kez daha belirgin kaybetme korkusunun yüklenmesi mi lazım bilmiyorum ama gördüğüm bu
Beni çok iyi anlasın: Böyle bir süreç gerçekten kolay değil, duygusal olarak yıpratıcı olabiliyor 💔. Ama unutma ki her son, yeni bir başlangıç aslında 🌟. Birçok insan boşanma sonrası toparlanıp kendine daha güzel bir hayat kurabiliyor, sen de aynısını yapabilirsin! Şu an duyguların yoğun ve belki de karışık, ama bu geçecek, inancını kaybetme.
2. evlilikte mutlu olan, doğru kişiyle hayatını birleştirip çok güzel başlangıçlar yapan insanlar var. Kendini iyileştirmek ve öğrenmek en önemlisi, önce kendinle barışmalısın. Kendine ve zamana biraz izin verirsen, neden olmasın? Peki, sen bitiş için ne kadar hazır hissediyorsun?
Cevap
31Cevap
mutlu değilim
Neden boşandın
Boşanıyorum şu an davam devam edyor,
Olursa yeniden yuva kuracağım.
Neden boşanıyosunuz
Boşanma sonrası mümkün mertebe sorunlu negatif karamsar insanlardan uzak dur, spor yap bir sakin kal, , zaman ver lendine
Ben de evlendim ayrıldım yalnız yaşıyorum aklı başında birini arıyorum
Neden boşandın
Yukarı gel
Benim halam
2 çocuklu iken boşandı
Hiç. evlenmemiş biri ile evlendi ve ondan da 2 çocuğu var
Şu an mutlu
Ne yaşadığın ve ne beklediğine ilgili olarak değişir
Evlenıp ayrılan ılk sız degılsınızdır guzellıke bıtırebılmek onemlı olan bıtınce yenı hayata baslayıp yenı sayfalar acardın umjtsuz bakma olaya bence
Dur daha 1i atlatamamışsın hemen 2yi düşünmek niye
Mutlu olabilirsin doğru kişiyi bulduğunda bu zor bir şey değil neden boşanıyorsun
Boşanmak dünyanın sonu değil onunda en alasını yaşadım
2. evliliği yapan sorunludur bence. 1 de olmamış 2. sana ne vaat ettide evlendin ya
Kafandan silersen her türlü olur. Kendine biraz zaman tanı
Bosanmaya iten sebep ne seni
Normalde hayata bakıs acınla alakalı biraz kendini toplumdan soyutlayan bir tip misin yoksa daha sıcakkanlı pozitif mi
Belirleyici unsurlar bunlar oluyor
Sıcakkanlıyım ama eşim yaşama sevincimi zedeledi
Evet
Ya hayatına bak mutlu olmaya bak bu hayat çok kısa her şeyi kafana takma bir sen boşanmıyorsun. Sağlık derdi vermesin Allah.
Pişman olmadın ilkten
Yaşamadım ama yoruyorsa boşan
Evliliği tekrar düşünmüyorum ben biraz daha zaman var
akışa bırak bence
Bence uğraşma daha evlilikle falan ya.
ben üçte bile bulamadım vazgeçtim
Canını, sıkma. Güçlü ol. Çocuğun var mı
Önce önündeki işi hallet, sonrası sonra
İkinci de mutluluk olmax
Çevremde gördüğüm birkaç çift var
Geçmiş olsun, neden boşanıyorsun
Bağ kuramayan düşmanca tavırları olan kibirli biri. Artık fiziksel şiddette var
2. Evliliği de esimlr yaptım yine
Nasıl peki daha mutlu musunuz
Aynıyız aslında. Yani kötü değildik inat uğruna oldu aslında birçok sebep var uzun hikaye
Senin ağzın yanmamış
Yanlış ve duygusal düşünüyorsun
Olabilir şans
Yazarsan konuşalım
seçmek önemli
Boşa sam. bi daha asla evlenmem
Bulmadım yapayım
Gerek yok
Kaç yıldır evlisin peki
Geçmiş olsun
Öğreteyim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?