Evet arkadaşlar başımdan çok kotu bir evlilik gecti , uzun bir sure oldu diyebilirim. Ikinci evliligini yapip mutlu olan var mi?
Cevabın nedir?
İlk evliliği yapmamış hala düşünmeyen hala tedirgin olan hala yaşanmışlıkların etkisini şiirlerle kayıt eden birinci evrede koşu yolundan çıkıp ara yollardan kaçmakla meşgulüm yaş geçiyor ama yaş tahtaya basmaktanda çekiniyorum (: evlenmek her mevsimde saçma geliyor. Heleki dünya insanlarının karakteri çıkara döndüğünden beri.
246 Yorumla- +1 yıl
Ne kadar guzel ozetlemissiniz durumu :) evet bu devirde evlilikler inanilmaz zor. Aslinda hatali yazdim , zor olan devir degil insanlar. Herkes annesi gibi kadin babasi gibi adam ariyor lakin bir bak bakalim sen o kadar fedakalik yapabilecekmisin?
Evlilik dogru kisiyle yapildigi zaman hayattaki en guzel sey olabilir ama. Bence bir sans verin :) - +1 yıl
İkikere şans verdim iki dönüm noktasıydı hayatımın.
İkikerede bir sayısal birde süper lotoda beşte kalarak hayatımın dönmeyen noktasında apışıp kaldım bu iki olay büyük yıkım oldu 😂 Hadi diğerleri karaktersiz yalan dolanda la bari sayısal tutsaydı eyiydi (((: ah ulan hayat diyoruz sonra. şu an şans vermem iiçinde hayatımın şansının dönmesi gerek hergün yarını bekletiyor , birgün de bugün olsun.. - +1 yıl
Hayati hesapsiz kitapsiz yasamalisiniz. Amorti gibi gorunen bilet belki de sizin hayatiniza yeni bir yön verecektir. o Bileti (kirginliklarinizi) cebinizin iç tarafina koyun o hep orada olsun , ama ceketinizi kapatinca da diger ceplerinize koyacak bir suru guzel aniniz olsun :)) Bunca siirsel anlatimdan sonra klişe yapmam lazim : Allahın hakkı 3 tür. :D
- +1 yıl
Birlikten kuvvet doğar sık sık saçmalayalım neden olmasın (: terapi gibi. .
İşte onca felsefi akımda o boğulma noktasındaki çırpınışların dalgasıdır.. akın akın gelen bu dalga her kıyıda farklı bir rüzgar olmuş. Gemisini kurtaran kaptan kahraman, denizin dibini boylayan alabora olmuş. .
En İyi Cevaplar
+1 yılSen evlende bizede haber ver.
Eğer iyiyse bizde yapalım 2. evliliği.
Sen yanmazsan ben yanmazsam nasıl çıkar karanlıklar aydınlığa..
Öyle değil mi?170 Yorumla- +1 yıl
Hadi bakalım.
Güzel haberlerini bekliyoruz - +1 yıl
Evliliğimi bitirmenin altıncı seneyi devriyesini kutluyoruz bugün.
Öngörüler yaşanan acı tecrübelerin sonunda oluşuyor.
Bunu tecrübe etmiş biri olarak sende iyi bilirsin - +1 yıl
Sözleşmeli evlilik mi olur yahu.
Ta en başından birbirinize karşı olan bütün güven duygunuzu ve samimiyetinizi kaybetmiş oluyorsunuz.
Geçmiş geri alınmaz. Geçmişe sadece ders almak için bakmak gerek. geçmişe bakıp geleceği şekillendirmek lazım.
- +1 yıl
Evet ama o an icin onu yapmamiz gerekiyordu. Ailesi yoksa musade etmeyecekti diyelim. Bende toydum tabiki onemli degil diyerek kabul ettim. Gecmis hayatimin hep bir adim gerisinde orada oldugunu biliyorum ama ben donup bakmadikca hayatima girmesine de izin vermiyorum. Bu siralar birisi var ve gecmisim pesimi birakmiyor :) ister istemez surekli bir sekilde deneyimleriniz karşınıza çıkıyor.. Bakin siz de 6 sene olmus hala yeni biriyle cesaret edemiyorsunuz..
- +1 yıl
Ruh ikizim diyebileceğim insanı bulmadıktan sonra evlilik gibi bişey düşünmüyorum.
- +1 yıl
Hayır düşünmedim.
Genç yaşta evlendim. Henüz bugünkü gibi olgun bir düşünce yapısına sahip değildik maalesef.
Gerçekten zor.. - +1 yıl
Elimde büyütürüm bana sadık olur, sözümden çıkmaz gibi bir düşünce ile seninle evlenmiş olabilir.
Evet enteresan kafa - +1 yıl
Bir evlilik karşlıklı olarak sevgi ve güven temeli üzerine bina edilmemiş ise sorunlar çıkacağı aşikardır.
Ben eşimin terfi almasından yükselmesinden neden gocunayım?
Kaldı ki her kadının ekonomik özgürlüğe sahip olmasını isterim.
Eğer eşim dediğim insan benden daha kariyerli bir noktaya geldiğinde beni beğenmemezlik gibi bir hataya düşerse o da onun yüksek (!) karakterini gösterir.
- +1 yıl
Evliligin temeli hoş goru olarak goruyorum ben , Sevgi gercekten bir yere kadar oluyor. Ve en onemlisi karşılıklı olmasi.
Hic bir zaman kariyerim var , hukumdarlik bende demedim. Her zaman uzerime dusen neyse fazlasiyla yaptim. Ve bu arada kendisi de Amerika da ogrenim gormus birisi. Yani bakilacak olunca kariyer yapmasi gereken kisi oydu. Ama sans ve inanmak galiba beni daha başarılı kıldı.
Para evlilikte nerede olmali sizce? Esinizin maasini sorar misiniz mesela? ya da ondan talep eder misiniz maasini? - +1 yıl
Hoşgörüde çok önemli elbette ama bence sevgi bitmez. Sevgiyi bitiren etkenler vardır sadece.
Evlilik hayat ortaklığı demektir. Hayatı ortak kılmak ise menfaat ve çıkar gözetmeden paylaşmak demektir.
Benim anlayışıma göre iki tarafta kazancını ortaya koymalı. umuymayın evlilikte ikililik olmaz, olmamalı.
Eşler bir bütçe planlaması yapmalı ve ona göre hareket etmelilerdir. para bir araç olmalıdır.
Mutluluğu artıracak bir araç. - +1 yıl
Sen az kazandın ben cok kazandım muhabbeti olursa o evlilikten hayır gelmez
- +1 yıl
Kesinlikle bende boyle dusunup elimdekini fazlasiya ortaya koydum , ama erkekler kadinlar gibi olamiyor. Her zaman icin yedek planlari oluyor. Ben kadinlarin bir erkege guveniyor ve seviyorsa şayet sonsuz kredi verdiklerini dusunuyorum. Erkekler asla bizim kadar kaptirmiyorlar; olaylara daha realist bakabiliyorlar. Ama benim icin artik sevgi ikinci planda en onemlisi ortak beklenti ve gorusler. uzulerek soyluyorum ki denklikte cok onemli...
- +1 yıl
Safiyane düşüncelere sahip olduğum zamanlarda kadın erkek arasındaki farklılıkları ortadan kaldıracak tek şeyin sevda olduğunu düşünürdüm.
Ama zaman bana öğrettiki denklik önemli bir kavram.
Ama ben denkliği kesinlikle maddi taraftan ele almıyorum. Benim için denklik düşünce ikliminde önemli.
- +1 yıl
Ne güzel söyledin.
En uzak mesafe düşünceler arasında olandır gerçekten.
O sebeple tabiri caizse aynadaki yansımanı bulman gerekiyor.
Sana en çok benzeyeni..
İnsanlar yarım dünya ve her biri kendine en çok benzeyen yarısını arıyor.
Bulana aşk olsun - +1 yıl
Ben hep sey diyorum. Benim ruh üçüzüm var galiba , ikisi bir birini bulup kacmis ben ortada kalmis gibiyim :D
şaka bir yana herkes her zaman uyusamaz , ama cogunlukla uyusmasi gerekiyor. Ben spontane hayat yasamayi seven bir kadinim galiba bu yuzden de pek karsimdakiyle anlasamiyorum. - +1 yıl
Kişinin kendini bilmesi çok önemli.
Bu farkındalık sayesinde daha yerinde seçimler yapılabilir.
- +1 yıl
O derece diyorsun yani :))
En iyi seçimi yapman dileği ile - +1 yıl
Hepimizin ya daha fazla zamana ya da bir mucizeye ihtiyacı var.
Teşekkür ederim. - +1 yıl
O güzellik sizede ait.
İyi geceler - +1 yıl
Genelde ilk cevaplarım her soruda sinir edicidir.
Tarzım bu diyelim :))
Dünya büyük ks küçük. bir soruda karşılaşırız yine elbet :))
- +1 yıl
Çağrıma henüz karşılık alabilmiş değilim:))
"o"nun sadece hayallerimde yaşamadığını biliyorum. aynı otobüse bindik onunla ya da bir marketin kasasında aynı sırada bekledik. kırmızı ışık yandığında da yanyanaydık, yeşil ile ayrıldık. belkide bir sorunun yorumunda buluştuk :))
Bilemiyorum ne zaman çıkıp gelecek ve alacak onun için büyüttüğüm sevdayı.
- +1 yıl
Aynen öyle oluyor.
O yüzden bazen hiç bulaşmasam mı demekten kendimi alıkoyamıyorum.
Hakkımızda hayırlısı olsun demek en doğrusu sanırım.
- +1 yıl
Valla istedikleri kadar kızsınlar yapacak bişey yok.
Benim üzerimdede benzer bir mahalle baskısı var.
Millet işi gücü bırakmış beni evlendirmeye çalışıyor :))
Sağolsunlar bana değer veriyorlar ve beni düşünüyorlar ama çarşıdan mandalina almak gibi bişey değil ki bu.
Benim 12 yaşında bir oğlum var. Zaten evlilikten kalan en büyük değer o bana.
Seninde anaç duyguların kabarmış ne güzel. düzgün biri çıkarda çifte mutluluk yaşarsın umarım - +1 yıl
Evet ve en komigi Annem gecen ay benim fotografimi arkadas grubuna atmis. Benim tabi bundan haberim yok. Bana diyor ki seninle birileri tanismak istiyor evet ama nereden buldu bu tipler beni diyorum :D Yalan soylemeyi beceremez annem. Sonra bir bakiyorum whatsap grubuna kim. ne bulduysa atmis ve tipleri bir gorsen.. Her neyse sonuc olarak hepsine toplunolarak hayir yazdim
Allah bagislasin oglunuzu. Cocuk varsa hic bulasmayin derim :D - +1 yıl
Allah'tan annemde akıllı telefon yok :))
Bu işlere bulaşmamak fıtratımıza aykırı olur.
Kaldı ki güzel ve anlayışlı bir kadın benim için ufuk açıcı olacak ve hayatımı güzelleştirecektir.
E bizde zaten şu kısacık hayatımızda güzel olana dair bişeyler yaşayalım istiyoruz.
Sezenciğim diyor ya hani "yaşamak dediğin üç beş kısa mutlu andan ibaret" diye, tam olarak buna tekabül ediyor. - +1 yıl
Annenize akilli telefon almamakla cok akillilik etmissiniz ama ben sehir disina cok fazla cikiyorum goruntulu gorusmek istiyor yani ilk etapta amac buydu , sonra bir baktim Facebook acmalar , hatta ve hatta bir kac erkek arkadasimin bakarken fotograflarini likelamalar :D
Evet Einsteninin zaman kuramindaki hizli gecen zamani istiyorum... Hizli ama guzel anilarla dolu olan - +1 yıl
Annemin face hesabı falan var. Evde bilgisayar varken aktif olarak face kullanıyordu. okey falan oynuyordu :)) teknolojik aletlerle arası iyi yani:))
Akıllı telefon kullanmak istiyor ama radyasyon rahatsız ediyor annemi o yüzden çekimser kalıyor.
Sürekli mutlu olursan dediğin gerçekleşecektir :))
Çünkü dediğin gibi insan acı çekerken zaman durma noktasına yaklaşıyor ve bu çektiğin acı ile doğru orantılı. Mutlu olduğunda ise zaman mutlak sıfıra yaklaşıyor. bu yüzdende mutlu olanlar daha genç gözüküyor. Al sana ömrü uzatmanın matematiksel alt yapısı :))
- +1 yıl
Feridun Duzagac diyor ya matematik bizi kandiriyor hocam diye :D durum tam olarak bu aslında. Cok bilinmeyenli denklemimde ki butun sayilari yutmasini istiyorum. Yani 0 olmasini.. Herseyi 0 lamasini ozellikle gecmiste yasananlari :) ama tabi bunun icin de galiba biraz sans vermek lazim...
- +1 yıl
Maalesef bu söylemler bir temenniden öteye geçemiyor bizler için.
Akıl ve gönlümüzü ortak bir paydada birleştirip doğru olanın peşine düşeceğiz.
Umulur ki sonumuz hayır olsun - +1 yıl
Hayır.
Ben sevdalanmadığım biri ile asla evlenmem.
Önce sevda sonra mantık - +1 yıl
Gönlüme girmişse, önce akıllarımız uyuştuğu içindir zaten.
Ama sadece akıl uyuşması ile olacak bişey değildir evlilik.
Karşlıklı olarak ruhende istemeliyiz birbirimizi.
Tek taraflı kesinlikle olmaz.
- +1 yıl
Mantıken uyuştuğun birinin sonradan huyu suyu değişirse napacaksın :))
- +1 yıl
En azından sevdiğin için sineye çekebilirsin biraz
Mantık evliliği bunu tolere edemez - +1 yıl
Biraz dedim zaten dikkat ettiysen.
Her yaptığını sineye çekmekten bahsetmedim.
Şeytanı ayrıntıya beledim :)) - +1 yıl
Aynen öyle.
O yüzden rahatsız olduğun bir hareket karşısında rahatsızlığını belirteceksin. düzelmezsede burnunun üzerine çotaks diye kafayı gömecek.. yok olmadı bu 😁 - +1 yıl
Amaaan ne yapayım yahu olursa olur olmazsada kestane kızartırız 😁
- +1 yıl
Evlilikten soğuttun beni yahu :))
- +1 yıl
Az kalsın başım yanacaktı. Sayende silkindim kendime geldim.
Teşekkürler müjgan - +1 yıl
Ahaha teşekkür ederim.
Bende diyorum ki;
https://i.hizliresim.com/POjPg5.png - +1 yıl
Bunda gazoz yok filmli cam var şlkjh
- +1 yıl
Gazoz için sizi şöyle alalım
https://i.hizliresim.com/ROjoM7.jpg - +1 yıl
Cıks bilemedin. iffetin (müjde ar) fantezilerle dolu mahalle playboyu idi :)
Ben daha sanatsal düşünüyorum.
Pul ve gazoz kapağı koleksiyonum var.
Yakından görmek ister misin?
Ayrıca sınırsız gazoz ve fransız rokfor peyniri.
- +1 yıl
Hemen eskicileri dolaşmaya başlıyorum.
Muhtemelen yarına plak koleksiyonu hazır olur.
Kamuran ablanın şu müthiş eseri ile şimdilik ben kaçıyorum.
https://m.youtube.com/watch?v=9ldfdrU5gm4
İşlerimi halledeyim gelirim tekrar.
Beni özle anacığım 😀
Aile & Toplum konusunda 805 cevap paylaştı. Bir arkadaşım dan örnek veriyim sana..
İlk evliliği çok kötü gecmisti boşandı ama hala seviyordu kocasini. Sonra başka biri cikti karsina eski kocasina inat gitti o adamla evlendi salak bide 2 cocuk yapti ve pisman şimdi ayrilma planları yapıyor.21 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok gördüm Ve sanırım ilkinde deneyim edindikleri daha doğrusu sütten ağızları yandığı için ikincisinde daha başarılı oluyorlar sanırım
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBen bekarım gülüm sevgili yaşıyoruz evlenmek ters o zaman büyüsü bozukuyor
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
19Cevap
Aile & Toplum konusunda 7,2b cevap paylaştı. Bir kere yanlış kişiye denk gelmen, hep yanlış kişiye denk geleceğin anlamına gelmez..
Tabi ki mutlu olabilirsin..
Hem bu sefer daha bilinçli bir seçim yapacağın için mutlu olma şansın daha fazla.. :)35 Yorumla- +1 yıl
Kotu bir deneyim yasayinca ilerisi icinde kaygili oluyorsunuz. Ve ben yapisal olarak biraz duygusal bir kadinim. Icime atar atar kendimi yer bitiririm. Ama dediginiz gibi artik ne istemedigimi cok iyi biliyorum.
Umarim başka bir yanilgiya dusmem :) yorumunuz icin tesekkur ederim - +1 yıl
Bilirim o güvensizlik duygusunu.. :/
Ben de ciddi ciddi evlilik yoluna adım attığım birinin korkunç bir şeytan olduğunu öğrendikten sonra artık hiç bir kadına güvenemez olmuştum..
Ama bu korkuyu aşmak zorundayız, ve yavaş yavaş aştığımı hissediyorum..
Her insana bir hayat arkadaşı şart..
Ve tabi ki güzel evlatlar... :)
Sizin çocuğunuz var mı?
Aile & Toplum konusunda 4,9b cevap paylaştı. Evlilik gerçekten mutlu olunabilen bir şey mi diye sormak lazım aslında. Evlilik nedir? Neden evlilik? Evlilik ne işe yarar? Soruları
24 Yorumla- +1 yıl
Evlilik sevdigin kisiyle sonsuza kadar birlikte oldugunu dusundugun ve bir daha kopmamak icin ciftlerin sozum ona birbirini garantiye almasidir. Planlar yaparsin bir milyon tane ama bilmezsin ki senin icin zaten planlar kurulmustur.
Su an bana gore dunyanin en zor seyi evlenmek. Eger yanlis kisiye denk geldiyseniz , hayat bir izdirap oluyor.
Evlilikten tek anladigim cift kisilik bir yalnizlik oldu...
Ve hayatta ki en kotu duygu bu sanirim. peki sizce nedir?
Daha yapmadım pek düşünmüyorum da. Sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yermiş. Acele etmeyin. Doğru insan karşınıza çıkar umarım.
18 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 4,7b cevap paylaştı.
+1 yılçevremizde var mesut bahtiyar olanlar 2ci bahar yaşayanlar
12 Yorumla- +1 yıl
inşallah
+1 yılElbette vardir. Ben tam emin degilim. Basina gelmedi ama.
16 Yorumla- +1 yıl
Insallah. O yuzden evlenemiyorum. Cok seciciyim
- +1 yıl
Amiinnn. Hepimizin hakkinda hayirlisi olsun. Ne kiza ne erkege guven kalmadi
- +1 yıl
Aynen. Insan guvenmeli sevdigine.
henüz düşünmüyorum nasip kısmet işi iyisine denk gelirse neden olmasınki 😊
14 Yorumla
+1 yılBirin hatasini yapmazsin cift dikis gidersin en azindan😄
21 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılilkindede çok mutlu olmayan var ikincisinde mutlu olan var karışık ya tanıyorum öyle ama
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 688 cevap paylaştı. O bana baktı ben ona şimdi 3coxuga bakıyoz diye bir deyim var çocuktan sonra sevginin mutluluğunu olurmu
00 Yorumla
+1 yılDoğru kişi ise neden olmasin
10 YorumlaÇok zor ama bazıları ilki bile unutturuyor
10 YorumlaBen de merak ettim güzel soru 👍
10 Yorumla
+1 yılOlabilir kısmet
10 Yorumla
+1 yılOlan var çok gördüm.
10 YorumlaBen olmak istiyorum. 1. Kafi.:)
00 Yorumla
+1 yılKafanda ne var aşk mı mantıklı bir evlilik mi
04 Yorumla- +1 yıl
Senin için mantık ne ifade ediyor.
- +1 yıl
Ben rastlamadım aynı şeylere gülen çiftler, karşılıklı saygıya inanan birisiyim ilişkinin güven duygusu olmazsa olmazimiz olması gerekir mesala kitap okumali insan dinlemesini bilmeli anlayışlı olmalı
+1 yılSeni yataktan yemeden icmeden vs soguttu mu
02 Yorumla- +1 yıl
Cevapla ayni ortamda olmadığınız surece sorun yok
Yastık değişir kader değişmez
16 Yorumla
+1 yılmerhababi takip etseniz
00 Yorumla
+1 yılBen mutlu ederim canım yeterki bana ait ol
00 Yorumla
+1 yılilkini bulalımda 😀
02 Yorumla- +1 yıl
allah iyilerle karşılaştırsın herkesi 😊